Αγαπημένος γρίφος
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
PS. Ο Guybrush είναι δεμένος στον πάτο του βυθού. Δίπλα του υπάρχουν πριόνια, τσεκούρια, μαχαίρια και γενικότερα οτιδήποτε χρήσιμο για να ανέβει στην επιφάνεια. Τι πρέπει να κάνει...; (απίστευτο χιούμορ σε εκείνη τη σκηνή).
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qrious
- Yahvo
από γρίφους τι να πω. οι περισσότεροι στο riven
- Visitor
πολύ μεγάλη εντύπωση μου είχαν κάνει και οι γρίφοι του Broken Sword 2 όταν το έπαιξα πριν χρό(οοο)νια, αλλά είμαι σίγουρος ότι αμα τους ξαναδώ σήμερα δεν θα έχω την ίδια άποψη.
Δυστυχώς δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή κάποιον άλλο γρίφο που να μου έκανε εντύπωση. My μνήμη sucks badly :/
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Elessar
- Team
- qrious
- Yahvo
Elessar wrote: Σίγουρα πάντως ο πιο εκνευριστικός πρέπει να ήταν στο MI2, εκέι που χρησιμοποιούσες την ουρά της μαϊμούς σαν μοχλό για να αποξηράνεις τον καταρράκτη...Μου είχε πάρει πολύ καιρό να το βρώ και το βρήκα εντελώς στην τύχη!!
εγώ ξέρω πολλούς που θεωρούν αυτόν το γρίφο από τους πιο έξυπνους ever
- Atrus
- Spammer
Viva la Revolucion!
- threepwood
- Elite Member
- Elessar
- Team
- Visitor
Έχω ακούσει ότι κορυφή γρίφους έχει το Death Gate, το οποίο το έχω κατεβάσει αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να το τρέξω :/
Όντως φίλε SchOOl_VicTIm το παιχνίδι έχει πανέξυπνους γρίφους και το προτίνω σε όλους!
Πως θα ξεχωρίσεις το διαφανές μπουκάλι από τα χρωματιστά όταν είσαι ένας σκύλος που βλέπει μόνο άσπρο και μαύρο? Πως θα κάνεις το είδωλό σου να καλέσει το self immolation spell χωρίς να γίνεις ο ίδιος στάχτη?
Όσως αφορά το cοmpatibility, το έτρεξα με VDMSound και έπαιξε μια χαρά! Ποιά έκδοση έχεις, την SVGA ή την VGA χωρίς speech?
- Elessar
- Team
interted wrote: Πως θα ξεχωρίσεις το διαφανές μπουκάλι από τα χρωματιστά όταν είσαι ένας σκύλος που βλέπει μόνο άσπρο και μαύρο? Πως θα κάνεις το είδωλό σου να καλέσει το self immolation spell χωρίς να γίνεις ο ίδιος στάχτη?
Πω, πω τι μου θύμισες τώρα!! Πραγματικά τρομερό παιχνίδι, σίγουρα οι δημιουργοί του δούλεψαν με μεγάλο μεράκι και φαντασία.
Θα το βάλω να το ξαναπαίξω σίγουρα αυτές τις μέρες...
- BostonLow
- Walker Survivor
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
- SnikT!
- Elite Member
G- I choose the banjo!
VH- I accept!
G- YOU DO???!!!!
- NikolasFigaro
- Elite Member
Si vis pacem, para bellum
- Visitor
Προσωπικα μου εχουν αποτυπωθει στο μυαλο πολυ και οι γριφοι του INDIANA JONES and THE LAST CRUSADE, στις Κατακομβες και στο ναο του Grail...Ειδικα ο γριφος που επρεπε να βρεις την εισοδο στις κατακομβες μεσα στη βιβλιοθηκη, καθως και εκεινος με το πιανο μεσα στις κατακομβες. 7 χρονων ημουνα οταν το πρωτοεπαιξα, αντε να καταλαβω τι επρεπε να κανω χαζο παιδι χαρα γεματο!
Στο Freddy Pharkas, αφου ξεκλειδωσεις μια φορα το Φαρμακειο και παρεις τους 500 ποντους, αμα προσπαθησεις να το ξαναξεκλειδωσεις σου βγαζει κατι του στυλ "You unlock the door. No 500 points this time!"