Secret Files: Tunguska
- panosvlass
- Topic Author
- Elite Member
Το δευτερο κολλημα που εχω φαει ειναι παρομοιο με το προηγουμενο.
Ειμαι στο τρενο και εχω κανει μπολικα πραγματα σε σημειο που εχω "διωξει" τον επιστημονα και τον βοηθο του και εχω παρει τα βαζα με τα πρασινα φυτα και τα ανοιξα και απο εκει και περα δεν ξερω τι αλλο να κανω. Δοκιμαζω διαφορα πραγματα σε διαφορα σημεια αλλα τιποτα.
Καμια ιδεα???
Ελπιζω να μην την εχω πατησει οπως την προηγουμενη φορα με το "κρυμμενο" hotspot.Που δεν ηταν κρυμμενο αλλα απλα δεν το εβλεπα!!!!!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- kate
- Spammer
- ikarus260
- Moderator
α. Μία επιλογή 'game help' που υπάρχει τι εξυπηρετεί; Την επιλογή με τον φακό που όταν κάνεις κλικ επάνω του σου δείχνει όλα τα hotspots στον χώρο;
β. Η Νίνα μπορεί να τρέξει; Γιατί με διπλό αριστερό κλικ πο επιλέγω αυτή δεν! (Είμαι στην πρώτη σκηνή βέβαια, εκεί που πάει να μιλήσει σε κάποιον που ακούει δυνατά μουσική, δεν ξέρω μετά εάν μπορεί).
γ. Στα νομίσματα τι ακριβώς κάνω; Επιλέγω ένα νόμισμα κι η Νίνα λέει ότι δεν έχει κανένα στοιχείο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν κουνιέται κανένα. Εν τω μεταξύ στο ημερολόγιο διαβάζω: ''If you saw the symbol for the riddle in the upper left-hand corner during the game, you will find some assistance here.'' Τι είναι αυτό το σύμβολο; Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι άλλο στα options; Το ίδιο, δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο machine, στον χώρο δουλειάς του πατέρα της. Τι γίνεται ρε παιδιά;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Και εαν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις walkthrough από ότι είδα στο manual έχει μέσα ενσωματωμένο πρόγραμμα βοήθειας, για δες το και αυτό
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- istar
- Templar Hunter
Απ ότι έχω καταλάβει (ως τώρα ..το έχω προχωρήσει λίγο ) α) Ο φακός δείχνει όλα τα hotspots (προσωπικά τον χρησιμοποιώ μόνο αν κολλήσω άσχημα, αλλιώς κάνει τα πράγματα ..λιγο πολύ εύκολα! β) Η Νίνα δεν τρέχει (or i don t know how either), (Με τη μηχανή τώρα αν τρέχει ..περνάει με κόκκινο κτλ..θα σε γελάσω γ) Όταν συναντάς ..γρίφο και είναι η ώρα να τον λύσεις, εμφανίζεται το ερωτηματικό πάνω αριστερά στην οθόνη και στο ημ/γιο σου δίνονται στοιχεία (κατά τη γνώμη μου περισσότερα ίσως από αυτά που θα ΄πρεπε (στα νομίσματα πχ) για τη λύση.
Γενικά αν είσαι ακόμη εκεί, υπομονή ..όλα έχουν την ώρα τους
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
- giovanna
- Adventure's Advocate
Δεν υπάρχει ακόμα walkthrough στο διαδίκτυο για το παιγνίδι. Μόνο για το Demo υπάρχει στο gamesover. Στο link που έδωσες απλώς περιμένουνε κάποιον να κάνει submit walkthrough
- Elessar
- Team
για αυτό με τα νοσμίματα περίμενε λίγο, θα έχεις περισσότερα αντικείμενα για να ασχοληθείς μαζί του αργότερα. Εκτός και αν θέλεις να σου στείλω Pm για το τι κάνεις ακριβώς.
Το machine άστο. Έχω φύγει απο το μουσείο και δεν γίνεται τίποτα με αυτό εκτός και αν επιστρέφεις πολύ αργότερα...
- ikarus260
- Moderator
- Mortal
- Adventure's Advocate
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- kate
- Spammer
Υπάρχει walkthrough στο gamespot. Αν πας στο hints and cheats του παιχνιδιού θα δεις στο faq walkthrough του Grawl.
- ikarus260
- Moderator
Πήγα στο gamespot πιο πολύ από περιέργεια αλλά τα cheats είναι απενεργοποιημένα!
Τι λυσσάξατε με τα walkthrough, αλήθεια; Παίξτε το παιχνίδι (είναι υπέροχο) κι αν κάποιος κολλήσει κάποιος θα μας βοηθήσει!
- kate
- Spammer
Για ξαναδοκίμασε γιατί είναι ενεργοποιημένα.
- kate
- Spammer
Κάνεις κάτι λάθος. Πάτα αναζήτηση του παιχνιδιού, μπες στο παιχνίδι και μετά στο hints and cheats.
- Elessar
- Team
Οπότε καλύτερα αν κολλάμε να ζητάμε hint...