οριαν εξπρες βοηθεια
- OPTOSTYLE2
- Elite Member
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- panosvlass
- Elite Member
- Zagorin
- Spammer
www.justadventure.com/Interviews ... ew4min.wmv
Eragon:
Έχω όλα τα βιβλία της αγκάθα και μόλις είδα για πρώτη φορά τον Sushet πριν από 10 χρόνια ήτανε ακριβώς ότι είχα φανταστεί διαβάζοντας τα βιβλία. O Ustinov δεν μοιάζει καθόλου με τον πουαρό (εμφανισιακά) όπως τον περιγράφει η αγκάθα.
- maladroid
- Templar Hunter
Elessar wrote: Τι αδίαβαστο; Δεν έχω μάθει και να ξεχωρίζω με κλειστά αυτιά την φωνή του Sushet...
Ναι ρε συ, αλλά βούιξε ο τόπος εδώ και μήνες ότι δέχτηκε να υποδυθεί τον Πουαρό στο παιχνίδι.
Όσο για τη δίλημμα ανάμεσα σε Ustinov και Suchet, συμφωνώ απολύτως με τον Zagorin. Ο Peter μπορεί να υπήρξε ογκόλιθος της υποκριτικής (και σπουδαίος φιλέλληνας θαρρώ) αλλά δεν θύμιζε και πολύ τον Βέλγο ντετέκτιβ παρά την φιλότιμη προσπάθειά του. Τον μεταλλαγμένο σε ποντικομαμή Albert Finney, που τον υποδύθηκε στο κινηματογραφικό Orient Express του '74, αποφεύγω να τον σχολιάσω, ακόμη πετάγομαι έντρομος τα βράδια ψαχουλεύοντας το κεφάλι μου για να απαλλαγώ από το ζοφερό διχτάκι. Σαν ηθοποιός μου αρέσει, αλλά η εκδοχή του ήρωα την οποία παρουσίασε δεν με ικανοποίησε. Ο Suchet στάθηκε και για μένα ο πλέον απολαυστικός Poirot της οθόνης (έστω και της μικρής).
No good deed goes unpunished
- Tasos
- Templar Hunter
- OPTOSTYLE2
- Elite Member
@Tasos
Οι φωνές είναι καλές με αποκορύφωμα την φωνή της Antoinette η οποία στο τέλος κάθε πρότασης βγάζει κι ένα ανεπαίσθητο, ναζιάρικο, παραπονιάρικο, μακρόσυρτο ήχο. (ώρες-ώρες με πιάνουν τα γέλια στο παιχνίδι).
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- OPTOSTYLE2
- Elite Member
α) Υπάρχουν κάποια αντικείμενα όπου όταν ο κέρσορας εστιάζει πάνω τους, ακούμε τον Ηρακλή να λέει: 'Very Interesting'. Σε αυτά τα αντικείμενα μπορούμε να πάρουμε αποτυπώματα ή να κάνουμε και κάποια άλλη ενέργεια;
β) Για να ανοίξουμε το χρηματοκιβώτιο μήπως ο συνδυασμός του ανασύρεται από κάπου ή βαράμε στα κουτουρού;
Thnxs.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- maladroid
- Templar Hunter
eragon wrote: Ο Peter Ustinov είναι φιλικότερος, γλυκύτερος, πιο συναισθηματικός ως Poirot.
Εμένα μου έδινε την εντύπωση ότι απλώς έχει ανεβασμένα τριγλυκερίδια, για να σου πω την αλήθεια.
Εκτός από την εύστοχη χροιά της φωνής, θεωρώ πως ο Suchet απέδωσε με ακρίβεια τη κωμική κινησιολογία του ήρωα και την αλάνθαστη φινέτσα που τον διακρίνει. Ταυτόχρονα ήταν και πειστικός στις σκηνές αυξημένης έντασης με επιτακτικά ξεσπάσματα. Από την άλλη, βέβαια, με τη δεδομένη του σωματοδομή και εκφραστικότητα, ο Ustinov μάλλον έκανε ότι μπορούσε, συνεπώς το casting φέρει την όποια ευθύνη και όχι ο ηθοποιός.
No good deed goes unpunished
- OPTOSTYLE2
- Elite Member
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Elessar
- Team
eragon wrote: Λοιπόν ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις:
α) Υπάρχουν κάποια αντικείμενα όπου όταν ο κέρσορας εστιάζει πάνω τους, ακούμε τον Ηρακλή να λέει: 'Very Interesting'. Σε αυτά τα αντικείμενα μπορούμε να πάρουμε αποτυπώματα ή να κάνουμε και κάποια άλλη ενέργεια;
β) Για να ανοίξουμε το χρηματοκιβώτιο μήπως ο συνδυασμός του ανασύρεται από κάπου ή βαράμε στα κουτουρού;
Thnxs.
α)αποτυπώματα
β)έχει ήδη απαντηθεί προγενέστερα.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- istar
- Templar Hunter
πολύ πόρτα άνοιξε-κλείσε ! ουφ!!!
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- OPTOSTYLE2
- Elite Member
Υπάρχει ένα section στο inventory όπου βλέπεις ακριβώς πόσα διαβατήρια και δακτυλικά αποτυπώματα πρέπει να έχεις. Από εκεί θα το ψάξεις και αναλόγως θα κινηθείς.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- kate
- Spammer
- istar
- Templar Hunter