οριαν εξπρες βοηθεια

More
08 Δεκ 2006 05:38 #13542 by OPTOSTYLE2
Replied by OPTOSTYLE2 on topic οριαν εξπρες βοηθεια
Βλέπω δύο λύκους στο δάσος. Τι στο καλό να κάνω; Να τους αγνοήσω ή κάνω κάτι για να τους προσπεράσω και συνεχίζω;

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
08 Δεκ 2006 06:25 #13543 by panosvlass
Replied by panosvlass on topic οριαν εξπρες βοηθεια
Πρεπει να τους περασεις.Φοβησε τους......................

More
08 Δεκ 2006 10:33 #13551 by Zagorin
Replied by Zagorin on topic οριαν εξπρες βοηθεια
Ορίστε και ένα video από το justadventure με συνέντευξη από τον Suchet για το παιχνίδι και σκηνές από την ηχογράφηση.

www.justadventure.com/Interviews ... ew4min.wmv

Eragon:
Έχω όλα τα βιβλία της αγκάθα και μόλις είδα για πρώτη φορά τον Sushet πριν από 10 χρόνια ήτανε ακριβώς ότι είχα φανταστεί διαβάζοντας τα βιβλία. O Ustinov δεν μοιάζει καθόλου με τον πουαρό (εμφανισιακά) όπως τον περιγράφει η αγκάθα.

More
08 Δεκ 2006 14:29 #13553 by maladroid
Replied by maladroid on topic οριαν εξπρες βοηθεια

Elessar wrote: Τι αδίαβαστο; Δεν έχω μάθει και να ξεχωρίζω με κλειστά αυτιά την φωνή του Sushet...;)

Ναι ρε συ, αλλά βούιξε ο τόπος εδώ και μήνες ότι δέχτηκε να υποδυθεί τον Πουαρό στο παιχνίδι.

Όσο για τη δίλημμα ανάμεσα σε Ustinov και Suchet, συμφωνώ απολύτως με τον Zagorin. Ο Peter μπορεί να υπήρξε ογκόλιθος της υποκριτικής (και σπουδαίος φιλέλληνας θαρρώ) αλλά δεν θύμιζε και πολύ τον Βέλγο ντετέκτιβ παρά την φιλότιμη προσπάθειά του. Τον μεταλλαγμένο σε ποντικομαμή Albert Finney, που τον υποδύθηκε στο κινηματογραφικό Orient Express του '74, αποφεύγω να τον σχολιάσω, ακόμη πετάγομαι έντρομος τα βράδια ψαχουλεύοντας το κεφάλι μου για να απαλλαγώ από το ζοφερό διχτάκι. Σαν ηθοποιός μου αρέσει, αλλά η εκδοχή του ήρωα την οποία παρουσίασε δεν με ικανοποίησε. Ο Suchet στάθηκε και για μένα ο πλέον απολαυστικός Poirot της οθόνης (έστω και της μικρής).

No good deed goes unpunished

More
08 Δεκ 2006 20:05 #13556 by Tasos
Replied by Tasos on topic οριαν εξπρες βοηθεια
Πέρα πάντως από τον Suchet, που αναντίρρητα τον προτιμώ από τον Ustinov, όλες οι φωνές των χαρακτήρων του παιχνιδιού ήταν εκπληκτικές.

More
08 Δεκ 2006 20:53 #13557 by OPTOSTYLE2
Ο Peter Ustinov είναι φιλικότερος, γλυκύτερος, πιο συναισθηματικός ως Poirot. Ο Suchet στριφνότερος, πιο εγκεφαλικός και 'σπαστικός'. Διαλέγεις και παίρνεις!

@Tasos

Οι φωνές είναι καλές με αποκορύφωμα την φωνή της Antoinette η οποία στο τέλος κάθε πρότασης βγάζει κι ένα ανεπαίσθητο, ναζιάρικο, παραπονιάρικο, μακρόσυρτο ήχο. (ώρες-ώρες με πιάνουν τα γέλια στο παιχνίδι).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

More
09 Δεκ 2006 00:20 #13563 by OPTOSTYLE2
Λοιπόν ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις:

α) Υπάρχουν κάποια αντικείμενα όπου όταν ο κέρσορας εστιάζει πάνω τους, ακούμε τον Ηρακλή να λέει: 'Very Interesting'. Σε αυτά τα αντικείμενα μπορούμε να πάρουμε αποτυπώματα ή να κάνουμε και κάποια άλλη ενέργεια;

β) Για να ανοίξουμε το χρηματοκιβώτιο μήπως ο συνδυασμός του ανασύρεται από κάπου ή βαράμε στα κουτουρού;

Thnxs.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

More
09 Δεκ 2006 00:21 #13564 by maladroid
Replied by maladroid on topic οριαν εξπρες βοηθεια

eragon wrote: Ο Peter Ustinov είναι φιλικότερος, γλυκύτερος, πιο συναισθηματικός ως Poirot.

Εμένα μου έδινε την εντύπωση ότι απλώς έχει ανεβασμένα τριγλυκερίδια, για να σου πω την αλήθεια.
Εκτός από την εύστοχη χροιά της φωνής, θεωρώ πως ο Suchet απέδωσε με ακρίβεια τη κωμική κινησιολογία του ήρωα και την αλάνθαστη φινέτσα που τον διακρίνει. Ταυτόχρονα ήταν και πειστικός στις σκηνές αυξημένης έντασης με επιτακτικά ξεσπάσματα. Από την άλλη, βέβαια, με τη δεδομένη του σωματοδομή και εκφραστικότητα, ο Ustinov μάλλον έκανε ότι μπορούσε, συνεπώς το casting φέρει την όποια ευθύνη και όχι ο ηθοποιός.

No good deed goes unpunished

More
09 Δεκ 2006 00:33 #13568 by OPTOSTYLE2
Θα διαφωνήσω. Η κινησιολογία του Ustinov σαφώς δεν παρέπεμπε σε κινήσεις ακροβατικές χορευτή των μπαλέτων Μπολσόι αλλά και κωμικότητα είχε ειδικά στις λεκτικές του ακροβασίες και στο ιδιότροπο χιούμορ του στους γύρω υπόπτους ακόμα και μετά την έκβαση και νέμεση εκάστης υποθέσεως. Φινέτσα είχε και με το παραπάνω, ειδικά στην αβρότητά του, στις γνώσεις του και στην εμπειρία του σε θέματα που απείχαν far beyond από την εγκληματολογία στο σύνολό της. Όσον αφορά στις στιγμές ξεσπάσματος ο Ustinov μέσα από όλον αυτόν τον όγκο (τον οποίο λάτρευαν οι γυναίκες της εποχής του) [μην ξεχνάς όταν ο Brando ήταν ένα τέρας εξακολουθούσε να ήταν η κορυφαία νεύρωση για όλες σχεδόν τις γυναίκες στον πλανήτη, ανόμοια μεγέθη θα μου πεις αλλά λέμε τώρα] κατάφερνε και τον εξισορροπούσε με την δηκτική του γλώσσα ενώ την οχληρότητα που διαφέντευε γύρω του την προσπερνούσε με το βλέμμα του και την εγγενή του γνώση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

More
09 Δεκ 2006 02:13 #13574 by Elessar
Replied by Elessar on topic οριαν εξπρες βοηθεια

eragon wrote: Λοιπόν ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις:

α) Υπάρχουν κάποια αντικείμενα όπου όταν ο κέρσορας εστιάζει πάνω τους, ακούμε τον Ηρακλή να λέει: 'Very Interesting'. Σε αυτά τα αντικείμενα μπορούμε να πάρουμε αποτυπώματα ή να κάνουμε και κάποια άλλη ενέργεια;

β) Για να ανοίξουμε το χρηματοκιβώτιο μήπως ο συνδυασμός του ανασύρεται από κάπου ή βαράμε στα κουτουρού;

Thnxs.

α)αποτυπώματα

β)έχει ήδη απαντηθεί προγενέστερα.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
12 Δεκ 2006 04:45 #13697 by istar
Replied by istar on topic οριαν εξπρες βοηθεια
Ρε παιδιά έφτασα ως εδώ που έφτασα !!χωρίς πολύ cheat.!!..πόσα ..στον κόρακα έιναι τα διαβατήρια που πρέπει να μαζέψω? 19 μετράω (έχω) αλλά ο τύπος μου λέει ότι δεν έχω τελειώσει με αυτά ακόμη!!! τ αποτυπωματα οκ.....
πολύ πόρτα άνοιξε-κλείσε ! ουφ!!!

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ

More
12 Δεκ 2006 04:47 #13698 by Elessar
Replied by Elessar on topic οριαν εξπρες βοηθεια
Απο το suspect μενού του Journal μπορείς να δεις ποιανού διαβατήριο σου λείπει. Πήγαινε στο δωμάτιο πάλι και ψάξε λίγο τις βαλίτσες του/της, λογικά θα το βρεις κάπου εκεί κοντά.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
12 Δεκ 2006 04:49 #13699 by OPTOSTYLE2
@istar

Υπάρχει ένα section στο inventory όπου βλέπεις ακριβώς πόσα διαβατήρια και δακτυλικά αποτυπώματα πρέπει να έχεις. Από εκεί θα το ψάξεις και αναλόγως θα κινηθείς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

More
12 Δεκ 2006 05:58 #13701 by kate
Replied by kate on topic οριαν εξπρες βοηθεια
Για έναν πρέπει να βρεις δύο διαβατήρια!!!

More
12 Δεκ 2006 06:03 #13702 by istar
Replied by istar on topic οριαν εξπρες βοηθεια

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ