Βοήθεια για το And Then There Were None

More
18 Δεκ 2006 10:29 #13910 by omen
Γεια σας παιδιά! Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να με βοηθήσει στο πρόβλημά μου στο And then there were none.
Eίμαι στο σημείο που o ιδιοκτήτης έχει κάνει τις αποκαλύψεις στους καλεσμένους για τα εγκλήματά τους μέσω του γραμμοφώνου και πρέπει να πάρω την τσάντα του γιατρού και να του την πάω για να εξετάσει την άρρωστη που λιποθύμησε.
Ενώ όμως πάω στο δωμάτιό του και βρίσκω την τσάντα του δεν μπορω να την πάρω! :? Έψαξα σε walkthough μήπως έφταιγε κάποιο αντικείμενο που δεν είχα βρει και δεν υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει.
Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
19 Δεκ 2006 02:26 #13917 by giovanna
@omen

Και εγώ έτσι την είχα πατήσει. Δεν είναι αυτή τσάντα που πρέπει να πάρεις. Η τσάντα είναι στο δωμάτιο σου ανοικτή πάνω στο κρεβάτι, αυτή πρέπει να πάρεις. :rolleyes:

More
19 Δεκ 2006 08:24 #13931 by omen
Giovanna σε ευχαριστώ πολύ :D Πάω να ψάξω να βρω ποιό ειναι το δωμάτιό μου! (Ειλικρινά παιδιά δεν είχα καταλάβει οτι έχω κι εγώ δωμάτιο,όλα εκεί μέσα που έχω ψάξει είναι αλλονών!)

More
19 Δεκ 2006 09:48 #13936 by giovanna
@omen

Καλή τύχη!! :mrgreen:

More
25 Δεκ 2006 10:06 #14159 by omen
Giovanna σε παρακαλώ για εξήγησέ μου σε ποιό δωμάτιο είναι αυτή η τσάντα του γιατρού αν θυμάσαι!Δεν μπορώ να τη βρω με τίποτα,έχω ψάξει τα ίδια σημεία 100 φορές !

More
25 Δεκ 2006 12:51 #14160 by giovanna
@omen

Καλά Χριστούγεννα.

Αλήθεια το λές, εγώ την βρήκα μέσα στο δωμάτιο μου!! Κοίτα, ψάξε όλα τα υπόλοιπα δωμάτια τι να σου πω, κουράγιo κάπου είναι η κακούργα
Sorry. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο :cry:

More
25 Δεκ 2006 22:52 #14162 by omen
Καλά Χριστούγεννα και σε σένα, αλλά που είναι το δωμάτιό μου?(το δωμάτιο του βαρκάρη τεσπά...)είναι πάνω, ανεβαίνεις τα σκαλιά δηλαδή?

More
26 Δεκ 2006 10:18 #14166 by giovanna
@omen

Καλά Χριστούγεννα και σε εσένα.

Οχι κατεβαίνεις σκαλοπάτια, τα service stairs, μετά bathroom, κει είναι κρυμμένο αριστερά που κατεβαίνεις, και ναι ψάξε και τα μπάνια, τι άλλου να σου πω. Εχω ένα χάρτη με τα δωμάτια αλλά δεν ξέρω πως να στον στείλω. :!:

More
26 Δεκ 2006 11:08 #14169 by omen
Aαα αυτά τα service stairs που λες δεν τα έχω βρει!Αυτό θα είναι,σε ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να τα βρω(έχω κι εγώ ένα χάρτη, αλλά δεν με βοήθησε και τόσο, ούτε που τον είχα κοιτάξει ως τώρα,αν πάντως θέλεις να στείλεις τον δικό σου, το mail μου είναι το <!-- e --><a href="mailto:omen_g@yahoo.com]omen_g@yahoo.com[/url]<!-- e -->(υπάρχει στο profile μου αλλά για να μην σε βάζω να το ψάχνεις :wink:)

More
26 Δεκ 2006 11:15 #14171 by giovanna
@omen

Σου στέλνω τον χάρτη μου και μακάρι να σε βοηθήσει.

:mrgreen: