dead reefs (stuck)
- istar
- Templar Hunter
Less
More
05 Ιουλ 2007 18:18 #16563
by istar
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
Replied by istar on topic dead reefs (stuck)
Ναι οκ, απλά ρωτάω αν σου πηρε το σωστο με τη μία (εγώ χρειαστηκε να κάνω load προηγουμενο save..)
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Topic Author
- Visitor
05 Ιουλ 2007 18:43 #16564
by
Replied by on topic dead reefs (stuck)
Βασικά το έκανα απευθείας με την πρώτη οπότε δεν μπορώ να σου πω.
Ποιο είναι, by the way, το πέμπτο περιστέρι; Δεν μπορώ να το βρω και είναι τα νεύρα μου τσατάλια. Ποιο είναι το unlucky one?
Ποιο είναι, by the way, το πέμπτο περιστέρι; Δεν μπορώ να το βρω και είναι τα νεύρα μου τσατάλια. Ποιο είναι το unlucky one?
- istar
- Templar Hunter
Less
More
05 Ιουλ 2007 18:49 #16565
by istar
Χμμ βρηκες το 1ο (αυτό με το 23?? το βρήκα στην τύχη, αν θες εξηγησε πως βγαίνει) και δε βρισκεις αυτό??? Ποιός αριθμός θεωρήται από προληπτικούς γρουσουζικος??
- Topic Author
- Visitor
06 Ιουλ 2007 18:04 #16569
by
@istar
Κι εγώ στη τύχη το βρήκα, μην νομίζεις....
Τώρα πρέπει να δώσω κατεύθυνση, είμαι μπροστά από το τιμόνι. Any ideas?
Κι εγώ στη τύχη το βρήκα, μην νομίζεις....
Τώρα πρέπει να δώσω κατεύθυνση, είμαι μπροστά από το τιμόνι. Any ideas?
- istar
- Templar Hunter
Less
More
06 Ιουλ 2007 18:32 #16570
by istar
Στο πλοίο εννοείς να υποθέσω, κατεβασες το χάρτη?? Αν ναι κοίτα καλά καλά γυρω γύρω το τιμόνι ...
- lotusgr
- Elite Member
Less
More
09 Ιουλ 2007 11:47 #16578
by lotusgr
Replied by lotusgr on topic dead reefs (stuck)
Καλημέρα παιδιά. Έχω κολλήσει στο σημείο που βάζεις τις 5 πέτρες στους βράχους. Ενω τις έχω τοποθετήσει σωστά, μετά βάζω το relic και όταν εμφανίζεται το τέρας παω γρήγορα αριστερά για να βάλω την κομμένη πέτρα στη θέση της αλλα χάνω. Any ideas?
- Topic Author
- Visitor
09 Ιουλ 2007 11:55 #16579
by
Μάλλον δεν το κάνεις αρκετά γρήγορα. Η ένδειξη με το χέρι βγαίνει; Επίσης τοποθετείς τρεις πέτρες, όχι πέντε. Διάβασε προσεκτικά τα βιβλία που έχεις πατώντας το Q.
- lotusgr
- Elite Member
Less
More
09 Ιουλ 2007 12:06 #16580
by lotusgr
Replied by lotusgr on topic dead reefs (stuck)
Ναι ήθελε 3 πέτρες εγω τις είχα βάλει όλες. Thanx eragon:)
- Elessar
- Team
Less
More
09 Ιουλ 2007 17:01 #16585
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic dead reefs (stuck)
Τα 3 runes που πρέπει να βάλεις στους βωμούς είναι διαφορετικά από το hint που σου δίνει η σελίδα από βιβλίο και το pillar στο κέντρο του Thunder Island...Γιατί συμβαίνει αυτό;
EDIT: Συγγνώμη αλλά το τελευταίο puzzle είναι πανάκυρο. Το παιχνίδι σου δίνει δύο ξεκάθαρα hints για το ποία τρία runes είναι τα σωστά για να καταστρέψεις τον δαίμονα. Ε, τα έβαζα στους βωμούς αλλά ο δαίμονας πάντα με σκότωνε.
Μετά από ώρες άκυρης ενασχόλησης δοκιμάζω να βάλω άλλα runes στον συνδυασμό - το ένα που σου δίνει από τα hints και τα άλλα δύο που δεν στα δίνει ως σωστά...και δούλεψε!!!
Είναι δυνατόν; Και όμως ναι...
Για τα περιστέρια και το 23 που ρώτησες Istar, είναι το 3ο περιστέρι απο την 2η γραμμή - άρα βγαίνει το νούμερο. Ίσως το μοναδικό όμορφο puzzle του παιχνιδιού.
EDIT2: Λοιπόν, έχει γίνει σχετικό σούσουρο με τον εντελώς παράλογο τελευταίο γρίφο και η admin από γνωστό αγγλόφωνο forum επικοινώνησε με τους δημιουργούς για να ζητήσει εξηγήσεις ενώ αυτοί δεν έχουν απαντήσει ακόμα.
Πάντως, μιλάμε για εντελώς πρωτάκουστα πράγματα...
EDIT: Συγγνώμη αλλά το τελευταίο puzzle είναι πανάκυρο. Το παιχνίδι σου δίνει δύο ξεκάθαρα hints για το ποία τρία runes είναι τα σωστά για να καταστρέψεις τον δαίμονα. Ε, τα έβαζα στους βωμούς αλλά ο δαίμονας πάντα με σκότωνε.
Μετά από ώρες άκυρης ενασχόλησης δοκιμάζω να βάλω άλλα runes στον συνδυασμό - το ένα που σου δίνει από τα hints και τα άλλα δύο που δεν στα δίνει ως σωστά...και δούλεψε!!!
Είναι δυνατόν; Και όμως ναι...
Για τα περιστέρια και το 23 που ρώτησες Istar, είναι το 3ο περιστέρι απο την 2η γραμμή - άρα βγαίνει το νούμερο. Ίσως το μοναδικό όμορφο puzzle του παιχνιδιού.
EDIT2: Λοιπόν, έχει γίνει σχετικό σούσουρο με τον εντελώς παράλογο τελευταίο γρίφο και η admin από γνωστό αγγλόφωνο forum επικοινώνησε με τους δημιουργούς για να ζητήσει εξηγήσεις ενώ αυτοί δεν έχουν απαντήσει ακόμα.
Πάντως, μιλάμε για εντελώς πρωτάκουστα πράγματα...
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς