A Vampyre Story dead end (μάλλον)

• long_live_kurt
  • Topic Author
  • Moderator
  • Moderator
More
30 Νοε 2008 12:55 #22099 by long_live_kurt
A Vampyre Story dead end (μάλλον) was created by long_live_kurt
Επειδή έφαγα τη ζωή μου μέχρι να το βρω και αναγκάστηκα να ξαναξεκινήσω το παιχνίδι (ευτυχώς ήταν σωστή η υπόθεσή μου και δε πήγε άδικος ο κόπος) σας το λέω να το έχετε υπόψη σας γιατί δεν αξίζει η ταλαιπωρία, δεν είναι καν spoiler, απλώς μία πληροφορία.
Προς θεού, αν δε φύγετε από το κάστρο ΜΗ ξαναγεμίσετε το μπουκαλάκι με το άρωμα για κανένα λόγο.
Αναρωτιέμαι τι σκέφτονταν όταν το σχεδίαζαν, ξέχασαν μάλλον ότι τα παιχνίδια της lucas δεν είχαν dead ends :evil:

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
30 Νοε 2008 14:58 #22100 by Elessar
Replied by Elessar on topic A Vampyre Story dead end(μάλλον)
'Ωπα κάτσε γιατί με προβλημάτισες τώρα. Είμαι ακόμα στο κάστρο και έχω ήδη χρησιμοποιήσει το μπουκαλάκι με το άρωμα στο τέρας της λίμνης (χωρίς κανένα προφανή λόγο) ενώ μετά το ξαναγέμισα. Τι ακριβώς είναι το dead end που λες; Σε ρωτάω γιατί είμαι στο κάστρο και έχω κολλήσει πολύ άσχημα.

Επίσης μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιο directory του παιχνιδιού αποθηκεύονται τα saved games; Όσο και αν έψαξα δεν τα βρίσκω πουθενά.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
30 Νοε 2008 16:23 #22101 by qwerty
Replied by qwerty on topic A Vampyre Story dead end(μάλλον)
Για να καταφέρεις να φύγεις από το κάστρο θα χρειαστεί κάποια στιγμή το μπουκαλάκι με το άρωμα να είναι άδειο (θα το χρησιμοποιήσεις για να πάρεις κάτι άλλο). Αν λοιπόν ξαναγεμίσεις το μπουκαλάκι πριν κάνεις ότι χρειάζεται με αυτό, δεν θα μπορέσεις να το αδειάσεις για δεύτερη φορά στην λίμνη λόγω bug κι έτσι δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο παιχνίδι. Για να λύσεις το πρόβλημα αυτό θα πρέπει να κάνεις edit το save σου.
Δείτε εδώ : www.adventuregamers.com/forums/s ... tcount=138

More
30 Νοε 2008 16:42 #22102 by Elessar
Να είσαι καλά φίλε qwerty!! Βρήκα που είναι και τα saves έτσι. H πλάκα είναι ότι είχα δοκιμάσει να αδειάσω το μπουκάλι από το μπαλκόνι και το παιχνίδι όντως κολλούσε αλλά δεν του είχα δώσει άλλη σημασία.

More
30 Νοε 2008 16:46 #22103 by qwerty
Replied by qwerty on topic A Vampyre Story dead end (μάλλον)
Χαίρομαι που δεν έχεις πρόβλημα τώρα. :)
Ελπίζω να βγάλουν patch που να διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα (και να προσθέτει και υπότιτλους στις cutscenes - το κόλλημά μου :p).

• long_live_kurt
  • Topic Author
  • Moderator
  • Moderator
More
30 Νοε 2008 17:13 #22104 by long_live_kurt
Replied by long_live_kurt on topic A Vampyre Story dead end (μάλλον)
Γενικώς έχει κι άλλα bugs αλλά αυτό παραήταν.Και το χειρότερο είναι ότι δεν έχει λογική μιας και στη κουζίνα έχει χίλια δυο μπουκαλάκια που θα μπορούσες να πάρεις.Επίσης αν πας να το αδειάσεις στη λίμνη από τη γέφυρα και όχι από το μπαλκόνι τη δεύτερη φορά απλώς αρνείται η Μόνα, δεν κολλάει το παιχνίδι.Απογοητευτικό.

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer

More
30 Νοε 2008 17:28 #22106 by Elessar
Replied by Elessar on topic A Vampyre Story dead end (μάλλον)
Τελικά δεν είχα φτάσει ακόμα εκεί - είμαι πριν πάω στην κουζίνα - και σίγουρα θα μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Ευτυχώς που μπορείς να το φτιάξεις πειράζοντας το save file, αλλά και πάλι είναι απαράδεκτο - έπρεπε να το είχαν προβλέψει ή να βγάλουν αμέσως patch.

More
30 Νοε 2008 19:14 #22109 by crocark
Replied by crocark on topic A Vampyre Story dead end (μάλλον)
to patch einai idi etimo kai tha bgi poli sintoma

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
30 Νοε 2008 19:23 #22112 by Elessar
Replied by Elessar on topic A Vampyre Story dead end (μάλλον)
Ώπα, τέλεια! Thanx για την ενημέρωση Χρήστο :)

More
30 Νοε 2008 19:32 #22115 by crocark
Replied by crocark on topic A Vampyre Story dead end (μάλλον)
tha kano ena post molis einai diathesimo....i tha sas enimeroso....gia na matheuti...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
30 Νοε 2008 20:37 #22117 by qwerty
Replied by qwerty on topic A Vampyre Story dead end(μάλλον)
Α τέλεια! Υπότιτλους θα βάλουν στις cutscenes; :X :p

More
02 Δεκ 2008 10:33 #22165 by Elessar
Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει και άλλο dead end? Έχω κολλήσει εδώ και 4 μέρες μέχρι που "αναγκάστηκα" να δώ λύση. Εκεί λέει ότι πρέπει να δώσεις την newspaper στον Edgar για να πάρεις την clothespin. Ε, το είχα κάνει και πριν και ο Froderick λέει ότι να μην τι δώσουμε χωρίς να πάρουμε αντάλλαγμα! Έτσι φυσικά, δεν παίρνω την clothespin! Καμιά ιδέα;

EDIT: Το έκανα πάλι τώρα και το δέχτηκε! Μα τι στο καλό; Μήπως σχετίζεται με το ότι είχα γεμίσει πάλι το μπουκαλάκι με το άρωμα αφού πρώτα το είχα χρησιμοποιήσει στο τέρας; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω...

EDIT 2: Τελικά πρέπει μάλλον πρέπει να έχει σχέση με το ότι πρέπει πρώτα να ανοίξεις το pit και μετά να δώσεις την εφημερίδα στον Edgar. Οπότε δεν είναι bug.

More
05 Δεκ 2008 18:17 #22253 by qwerty
Replied by qwerty on topic A Vampyre Story Patch
Κυκλοφόρησε το patch που διορθώνει το πρόβλημα με το μπουκαλάκι με το άρωμα. Διορθώνει επίσης και ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα που υπήρχε στο στάδιο (δεν ξέρω τι ακριβώς είναι).
Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ .

More
05 Δεκ 2008 18:39 #22255 by giovanna
Replied by giovanna on topic A Vampyre Story Patch
@querty

Ευχαριστούμε!! :D

• long_live_kurt
  • Topic Author
  • Moderator
  • Moderator
More
05 Δεκ 2008 19:07 #22259 by long_live_kurt
Replied by long_live_kurt on topic A Vampyre Story Patch
Εlessar πρέπει όντως να ανοίξεις πρώτα το pit ;)