Sierra Hint books!

• kstream
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
15 Μάι 2009 20:33 #24635 by kstream
Sierra Hint books! was created by kstream
Καλά τα διάφορα walkthrough που υπάρχουν σαν μανιτάρια δεξιά και αριστερά, αλλά ένα αυθεντικό Hint Book από τα παλιά νομίζω πως δίνει μια άλλη ατμόσφαιρα!! Ο λόγος για τα παιχνίδια της Sierra:

Sierra Hint books

Φανταστείτε εκείνες τις εποχές, το να είχες ένα τέτοιο βιβλίο ήταν κάτι μαγικό!! Να παίζεις το Gabriel Knight - Sins of the fathers και εκεί που έχεις κολήσει στο φέρνει ένας φίλος / συγγενής από Αμερική (τότε!) ευαγγέλιο!! Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε!! :D

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
15 Μάι 2009 20:48 #24636 by Elessar
Replied by Elessar on topic Sierra Hint books!
Καλά φοβερό το post σου φίλε μου!

Έχω ακόμα το hint book του Police Quest II, το οποίο είναι ένα μικρό άσπρο βιβλιαράκι - ούτε που θυμάμαι από που το είχα πάρει. Μπορείς να το διαβάσεις μόνο με μία ειδική κόκκινη ζελατίνα, που αφού την βάζεις πάνω από τα γραφόμενα "εξουδετερώνει" το κόκκινο χρώμα και πλέον είναι ευδιάκριτα και τα hints.

Μιλάμε για πραγματικό anti-spoiler protection :lol:

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• kstream
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
15 Μάι 2009 21:13 #24637 by kstream
Replied by kstream on topic Sierra Hint books!
Στην αρχική παράγραφο αναφέρει την κόκκινη ζελατίνα και τον τρόπο με τον οποίο έγινε το "ειδικό" σκανάρισμα!

anti-spoiler protection :lol:

More
16 Μάι 2009 19:02 #24641 by emmanuel
Replied by emmanuel on topic Sierra Hint books!
Πρόκειται πράγματι για μια σελίδα που αξίζει να επισκεπτούν οι πάσης φύσεως νοσταλγικοί retro-gamers. Μπράβο σου , φίλε kstream , που μας την υπέδειξες. :)

Αν και έχω πολλά αυθεντικά adventures της Sierra στη συλλογή μου , δυστυχώς δεν έχω κανένα από τα όμορφα αυτά βιβλιαράκια , με εξαίρεση το Big Book Of Larry που περιλαμβάνονταν στην συλλογή με τα Larry 1 έως 6. Βέβαια , αυτό δεν ήταν ακριβώς hint book , αλλά κανονικός οδηγός 300 μεγάλων σελίδων που περιείχε σκέψεις και σχόλια του Al Lowe σχετικά με τη γέννηση του ήρωα , φανταστικές συνεντεύξεις με τον Larry , τα walktroughs και των πέντε παιχνιδιών με τη μορφή διηγήματος που σας αφηγούνταν ο ίδιος ο Larry και φυσικά συμβουλές από τον μέγα καρδιοκατακτητή (εεεε...τον ποιόν!; ) για το πώς θα κερδίσετε τη γυναίκα των ονείρων σας!

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)

More
18 Μάι 2009 01:32 #24646 by giovanna
Replied by giovanna on topic Sierra Hint books!
@Emmanuel

Ναι και την κέρδισε την άτιμη!!

More
18 Μάι 2009 13:04 #24656 by threepwood
Replied by threepwood on topic Sierra Hint books!
τι μου θυμισες τωρα,την εποχη με τα φοβερα adventures και τα τρομερα κλειδωματα τους,ειδικα αυτο του colonel's bequest με τα δακτυλικα αποτυπωματα ηταν φοβερο.