Help with ToMI Epis. 1
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Λοιπόν, είμαι στο σημείο όπου πρέπει να σπάσω το unbreakable bottle. Έχω κλέψει την ειδική συσκευή από τον πειρατή με τους μονόκερους και τα έχω συνδυάσει στο inventory για να μου πει ο άχρηστος wannabe πειρατής πως δεν μπορεί έως ότου θεραπεύσει το χέρι του. Οπότε το νέο μου task είναι αυτό.
Ωστόσο, κανένας χαρακτήρας δε μου λέει τίποτε καινούριο ή χρήσιμο, κανένα αντικείμενο δεν αλληλεπιδρά με άλλο ή/και με hotspot και γενικά δε βλέπω τι άλλο να κάνω πέραν αυτού. Μόνο που κι αυτό δεν μπορώ να το κάνω!!
Ο γιατρός κάθεται και ρεμβάζει από το μπαλκόνι ενώ με λέει συνέχεια ρουφιάνα, να φύγω από το νησί δεν μπορώ, να χρησιμοποιήσω το τυρί με τα σύμβολα δεν μπορώ (βασικά, δεν ξέρω καν πού χρησιμοποείται ακόμη), η μάντισα και οι υπόλοιποι δεν προσφέρουν πλέον τίποτα...
ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ?!?!?! Θα παρανοήσω....
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Τελικά είναι known bug της review version που μας έστειλαν. Οπότε load για να προχωρήσω εφόσον την έκανα τη χαζομάρα... Τουλάχιστον δεν είμαι τρελλή, κάτι είναι κι αυτό. Απλώς "αδιάβαστη", τρομάρα μου!!
Και now off I go να συνεχίσω με το δαιμονισμένο μου!!
- Visitor
εγω μετα απλα εκανα συνδιασμο του μπουκαλιου με το μηχανημα κ ολα οκ.
εκτος και αν...
μιλησες με τον πειρατη που ειναι μπροστα στο court house. ισως πρεπει πρωτα να μιλησεις με αυτον και να παρεις ενα αντικειμενο που εχει.
παντως, το συγκεκριμενο "μηχανημα" ειναι και ενα μεγαλο bug στο παιχνιδι. μπορεις, πριν το κλεψεις, να κανεις use το μπουκαλι επανω του κ θα το σπασεις (ενω κανονικα δεν σε αφηνει ο τυπος). αλλα μετα το χρειαζεσαι για κατι ακομα κ πρεπει να γυριζεις πισω...
τι να πω, αν εχεις μιλησει με εκεινον τον πειρατη στο court house, δεν εχω την παραμικρη ιδεα γιατι δεν σε αφηνει να προχωρησεις. ισως ειναι κ αλλο bug.
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
(Αλήθεια, τη retail έπαιξες? Γιατί λένε πως έχουν διορθωθεί πολλά από τα mini bugs & τα glitches που έχει η review έκδοση.)
- Visitor
για τους γριφους, προσωπικα, κολλησα μονο στον πρωτο χαρτη. καταλαβα τι επρεπε να κανω κ το εκανα ακολουθοντας τους ηχους, αλλα τιποτα δεν γινοταν. τελικα, μετα απο κανα μισαωρο, ενιωσα δεν ειχα καταλαβει οτι επρεπε να τον κανω use πρωτα στο πηγαδι... πολυ χαζο τμημα στον γριφο κ για εμενα το μονο μελανο σημειο στον τιτλο για το θεμα puzzles. ποια η λογικη να κανεις Use τον χαρτη? αν δεν το σκεφτεις, πραγματικα σε στελνει να ψαχνεις τι στο καλο κανεις λαθος. απειροι φαγανε κολλημα εκει! oh well, αφου το περασα, δεν πειραζει
- qwerty
- Moderator
Κι εγώ κόλλησα πάντως σε αυτό τον γρίφο. Αρχικά νόμιζα πως έπρεπε να δω (και όχι να ακούσω) κάτι σχετικό με αυτά που έδειχνε ο χάρτης.
Eυτυχώς όμως, γρήγορα κατάλαβα το σχόλιο του Guybrush ("that jungle sure is noisy") και πρόσεξα και τους ήχους.
- Visitor
- equallyavant
- Elite Member
- Visitor
- equallyavant
- Elite Member
- Tasos
- Templar Hunter
- photiscta
- Spammer
Ξέρω ότι φαίνεται στο χάρτι λογικα στα δεξιά της εισόδου της ζούγκλας, αλλά δεν είναι ενεργό σποτ.
Τριγυρνώ στη ζούγκλα, έχω πάει σε όλες τις κατευθύνσεις αλλά τίποτα
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Για να ενεργοποιήσεις το γρίφο, πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσεις το χάρτη στο σημείο εκκίνησης. Κι από εκεί και πέρα... follow the noisy jungle.
Sky, προσωπικά δε συνάντησα κανένα τεχνικό πρόβλημα με το παιχνίδι. Κανένα απολύτως όμως, ούτε καν τα κλασσικά προβληματάκια του 3D. Νοιώθω πολύ τυχερή ξαφνικά!!
- photiscta
- Spammer
Σημείο εκκινησης;;;;
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
(Δεν προσπαθώ να σε βασανίζω, έτσι? Προσπαθώ να σου δώσω hint και να μη σου καταστρέψω το γρίφο λέγοντάς σου απευθείας τη λύση. Αν θέλεις τη λύση, πες μου να στην πω. )