Art of Murder, FBI Confidential

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
30 Οκτ 2009 11:04 #25973 by
Γεια σας! Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει????
Λοιπόν είμαι στο σημείο που θέλω να διώξω τον έναν απατεώνα από το διπλανό δωμάτιο. Έχω βγάλει φωτογραφία το νούμερο του τηλεφώνου και προσπαθώ να τηλεφωνήσω μέσω του PDA... Δεν μπορώ όμως.... ΄Εχω κάνει ένα σωρό συνδιασμούς και πάλι ακούω το σπαστικότατο τουτ τουτ... Τα νεύρα μου κρόσια! :x
Στο μεταξύ επειδή υπέθεσα ότι μπορεί και να είχε κολλήσει το παιχνίδι, το ξεκίνησα πάλι απ το σημείο που βρίσκω το φορτηγάκι (ευτυχώς το είχα σώσει εκεί) και η μόνη διαφορά είναι ότι όταν έκανα ότι χρειαζόταν, απλά άλλαζαν τα νούμερα που υπήρχαν στην γυναικεία τσάντα που έβγαζα φωτογραφία.... :?
Έλεος παιδιά, έφαγα μια πολύτιμη ώρα απ τον χρόνο μου, για να κάνω συνδυασμούς εχθές.... :( [/b]

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
30 Οκτ 2009 18:21 #25978 by giovanna
Replied by giovanna on topic Art of Murder, FBI Confidential
@VBLUE

Ηρέμησε μην πάθεις και τίποτα το νούμερο είναι γραμμένο ανάποδα, δοκίμασε το και θα φύγει, εάν θέλεις στο δίνω, πες μου. Καλή τύχη :P

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
30 Οκτ 2009 23:08 #25982 by
Replied by on topic Art of Murder, FBI Confidential
Μωρέ κι απ την καλή κι απ την ανάποδη το έβαλα, αλλά τίποτα.... Μέχρι και με καθρέφτη προσπάθησα, αλλά τζίφος... Μήπως να το πάρει το ποτάμι?????????????????? Thanks Giovanna

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
30 Οκτ 2009 23:28 #25983 by
Replied by on topic Art of Murder, FBI Confidential
Λοιπόν... Το ξαναέπαιξα από το save Που είχα κάνει και έβγαλε τρίτη εκδοχή αριθμών.... Τους έβαλα πάλι ανάποδα και επιτέλους το πέτυχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιούπι!!!!! Ολε! Ολε! Ολε! Εκτός από το πρώτο νούμερο να έρθει τελευταίο, θέλει και τα νούμερα ανάποδα... πχ αντί για 6 έβαλα 9!!!! Το είχα δοκιμάσει και πριν, αλλά μετά την 2,426 προσπάθεια ξεκουμπίστηκε επιτέλους ο ενοχλητικός!!!!!!!!!!!!!!!! :D

More
02 Νοε 2009 00:37 #25990 by giovanna
Replied by giovanna on topic Art of Murder, FBI Confidential
@Vwhatever

Εύγε. Είδες όλα είναι απλά!!! :rolleyes: