Dark Fall: Lost Souls stuck!
- Topic Author
- Visitor
22 Δεκ 2009 12:09 #26286
by
Dark Fall: Lost Souls stuck! was created by
Είμαι στον σταθμό και θέλω κάποιο hint για να ανοίξω την πόρτα. Κάτι μου λέει ότι οι αριθμοί 9,4,2 έχουν κάποια σχέση αλλά ποια;
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Tasos
- Templar Hunter
Less
More
22 Δεκ 2009 16:14 #26287
by Tasos
Replied by Tasos on topic Dark Fall: Lost Souls stuck!
Προφανώς εννοείς την πόρτα του Station Master...
Ο κωδικός της πόρτας αποτελείται από τον κωδικό του σταθμού + τον κωδικό του εκάστοτε Station Master. Μάλλον δεν έχεις βρει τα διάφορα έγγραφα που υπάρχουν στην αίθουσα γύρω από το γραφείο του Station Master.
Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες πες μου...
Ο κωδικός της πόρτας αποτελείται από τον κωδικό του σταθμού + τον κωδικό του εκάστοτε Station Master. Μάλλον δεν έχεις βρει τα διάφορα έγγραφα που υπάρχουν στην αίθουσα γύρω από το γραφείο του Station Master.
Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες πες μου...
- moumiaq
- Spammer
Less
More
22 Δεκ 2009 18:30 #26288
by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Dark Fall: Lost Souls stuck!
Πληροφοριακά κάποιος απο τους 2 αριθμούς αν θυμάμαι καλά δεν είναι standar αλλά βγαίνει random.Οπότε το walkthrough εδώ δεν βοηθάει Seaaaaaarch the dooooooocumeeeeents thoroughly.
- Topic Author
- Visitor
24 Δεκ 2009 06:49 #26307
by
Replied by on topic Dark Fall: Lost Souls stuck!
Παιδιά τα κατάφερα, ευχαριστώ. Μου βγήκε η πίστη λίγο αλλά οκ!
- Elessar
- Team
Less
More
24 Δεκ 2009 21:16 #26318
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Dark Fall: Lost Souls stuck!
Και εγώ εκεί ακριβώς έχω κολλήσει.
Χωρίς να έχω διαβάσει την λύση που προτείνεις Τάσο (για να μην spoiler-ιαστώ) έχω να πω ότι γενικά τρελαίνομαι με τις ροδέλες χρηματοκιβωτίων (ή όπως διάολο λέγονται). Όπου τις συναντάω πραγματικά μαρτυράω γιατί κάθε φορά πρέπει να σκεφτείς με ποιον τρόπο ο δημιουργός του παιχνιδιού θέλει να τις γυρίσεις.
Οπότε, ξεκινάω τις δοκιμές του στυλ "αριστερά - δεξιά - αριστερά", "δεξιά - αριστερά - δεξιά" κοκ. Ακόμα και αν ξέρεις τον αριθμό που πρέπει να εισάγεις είναι πραγματικά βάσανο.
Ως χειρότερο γρίφο με χρηματοκιβώτιο ever φυσικά θεωρώ αυτόν του Lighthouse. Πραγματικός εφιάλτης...
Χωρίς να έχω διαβάσει την λύση που προτείνεις Τάσο (για να μην spoiler-ιαστώ) έχω να πω ότι γενικά τρελαίνομαι με τις ροδέλες χρηματοκιβωτίων (ή όπως διάολο λέγονται). Όπου τις συναντάω πραγματικά μαρτυράω γιατί κάθε φορά πρέπει να σκεφτείς με ποιον τρόπο ο δημιουργός του παιχνιδιού θέλει να τις γυρίσεις.
Οπότε, ξεκινάω τις δοκιμές του στυλ "αριστερά - δεξιά - αριστερά", "δεξιά - αριστερά - δεξιά" κοκ. Ακόμα και αν ξέρεις τον αριθμό που πρέπει να εισάγεις είναι πραγματικά βάσανο.
Ως χειρότερο γρίφο με χρηματοκιβώτιο ever φυσικά θεωρώ αυτόν του Lighthouse. Πραγματικός εφιάλτης...
- Tasos
- Templar Hunter
Less
More
24 Δεκ 2009 21:50 #26319
by Tasos
Replied by Tasos on topic Dark Fall: Lost Souls stuck!
Δεν προτείνω τίποτα ουσιαστικό Σταύρο!
Απλά η λύση είναι σχετικά σαφής και φυσικά δεν έχει σπαζοκεφαλιές στο χειρισμό...
Ανυπομονώ να ακούσω τη γνώμη σου για το lost Souls
Να υποθέσω πως δεν έχεις παίξει το Safecracker που είναι γεμάτο χρηματικιβώτια?????
Καλά Χριστούγεννα σε όλους by the way!
Απλά η λύση είναι σχετικά σαφής και φυσικά δεν έχει σπαζοκεφαλιές στο χειρισμό...
Ανυπομονώ να ακούσω τη γνώμη σου για το lost Souls
Να υποθέσω πως δεν έχεις παίξει το Safecracker που είναι γεμάτο χρηματικιβώτια?????
Καλά Χριστούγεννα σε όλους by the way!
- Elessar
- Team
Less
More
25 Δεκ 2009 12:51 #26320
by Elessar
Replied by Elessar on topic Dark Fall: Lost Souls stuck!
Τα έχω τελειώσει τα Safecracker (και το παλιό και το remake) και μου άρεσαν πάρα πολύ.
Δεν έχω πρόβλημα με τα χρηματοκιβώτια αυτά καθεαυτά. Αυτό που με τσαντίζει είναι οι ροδέλες - που ακόμα και αν ξέρεις τον αριθμό που πρέπει να βάλεις, πρέπει να κάνεις δοκιμές, ουσιαστικά τυχαίες, για να βρεις τον τρόπο που είναι 'σωστό' να τον εισάγεις.
Δεν έχω πρόβλημα με τα χρηματοκιβώτια αυτά καθεαυτά. Αυτό που με τσαντίζει είναι οι ροδέλες - που ακόμα και αν ξέρεις τον αριθμό που πρέπει να βάλεις, πρέπει να κάνεις δοκιμές, ουσιαστικά τυχαίες, για να βρεις τον τρόπο που είναι 'σωστό' να τον εισάγεις.