Tales of monkey island Chapter 1 Launch...whatever
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Δεκ 2010 00:36 #30240
by giovanna
Tales of monkey island Chapter 1 Launch...whatever was created by giovanna
@Tasos,
Έχω στα χέρια μου έναν Νίντζα κουκλάκι τον έχω κάνει super και περιπλανώμαι μέσα στην ζούγκλα για να τον χώσω μέσα σε μια τρύπα. Που στο καλό είναι αυτή. Έχω βρει πηγάδι, ημερολόγιο, altar, καλύβα αλλά ή τρύπα που να το βάλω που είναι. Μην με λυπηθείς πες μου ακριβώς που είναι.
Σε ευχαριστώ
Έχω στα χέρια μου έναν Νίντζα κουκλάκι τον έχω κάνει super και περιπλανώμαι μέσα στην ζούγκλα για να τον χώσω μέσα σε μια τρύπα. Που στο καλό είναι αυτή. Έχω βρει πηγάδι, ημερολόγιο, altar, καλύβα αλλά ή τρύπα που να το βάλω που είναι. Μην με λυπηθείς πες μου ακριβώς που είναι.
Σε ευχαριστώ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Tasos
- Templar Hunter
Less
More
22 Δεκ 2010 02:51 #30242
by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Tales of monkey island Chapter 1 Launch...whatever
Τζιοβάννα μου:
Warning: Spoiler!
πρέπει να ακολουθήσεις ένα χάρτη που σου δίνει -αν δεν κάνω λάθος- ο D' Oro και οδηγεί στον θησαυρό. Ο χάρτης έχει κάποια σύμβολα επάνω που σου λενε τι ακριβώς πρέπει να κάνεις..
Αν έχεις τον χάρτη και θες και παραπάνω βοήθεια πες μου!
Αν έχεις τον χάρτη και θες και παραπάνω βοήθεια πες μου!
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Δεκ 2010 19:01 #30248
by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Tales of monkey island Chapter 1 Launch...whatever
@Tasos
Τον χάρτη τον έχω, αλλά δεν βγάζω άκρη, μάλλον μου λες να ακολουθήσω την πορεία του, θα το προσπαθήσω και θα σου πω. Ευχαριστώ
Τον χάρτη τον έχω, αλλά δεν βγάζω άκρη, μάλλον μου λες να ακολουθήσω την πορεία του, θα το προσπαθήσω και θα σου πω. Ευχαριστώ
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
23 Δεκ 2010 00:34 #30253
by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Tales of monkey island Chapter 1 Launch...whatever
@Tasos
Τα κατάφερα!!! Ξέρεις τι ήτανε το κόλπο κάθε φορά που κάνεις μα..κίες όπως εγώ
Τα κατάφερα!!! Ξέρεις τι ήτανε το κόλπο κάθε φορά που κάνεις μα..κίες όπως εγώ
Warning: Spoiler!
ξαναγυρνάς στο πηγάδι βουτάς μέσα τον χάρτη και έτσι έχεις μια καινούργια πορεία, piece of cake