SENTINEL DESCENDANTS IN TIME

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
18 Μάι 2005 01:43 #5090 by giovanna
SENTINEL DESCENDANTS IN TIME was created by giovanna
Εχω κολήσει στον γρίφο με τα λουλούδια που πρέπει να τα σταματήσεις και να φτιάξεις τα πέταλα του όπως είναι. Κάποια βοήθεια. Ευχαριστώ 8)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
18 Μάι 2005 21:14 #5091 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic SENTINEL DESCENDANTS IN TIME
απορω που καθησες να το παιξεις!φιλοτιμη μεν και συμπαθητικη προσπαθεια αλλα μου φανηκε πολυ πολυ βαρετο ....

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
19 Μάι 2005 01:08 #5097 by giovanna
Replied by giovanna on topic SENTINEL DESCENDANTS IN TIME
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξω κάποιο παιγνίδι adventure που έχει κυκλοφορήσει. Τα παρατάω μόνο όταν μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αδικαιολόγητους και πολύ δύσκολους γρίφους όπως το Shizm 2 πού έπρεπε να περπατήσεις σε έναν διάδρομο φτιαγμένο από σύνεφα. Οταν πέρασε μια εβδομάδα και έπεφτα συνέχεια το σταμάτησα. Ξέρεις αυτοί που σχεδιάζουν τους γρίφους θα πρέπει μερικές φορές να έχουν σαδιστικές διαθέσεις ή να έχουν μαλώσει με την γυναίκα τους το προηγούμενο βράδι. :?

More
19 Μάι 2005 01:28 #5098 by Elessar
Replied by Elessar on topic SENTINEL DESCENDANTS IN TIME
Ειδικά τα Schizm I & II είναι γεμάτα εκνευριστικούς γρίφους, κατά την γνώμη μου. Το Sentinel είναι των ίδιων δημιουργών οπότε και δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
19 Μάι 2005 01:58 #5099 by Sandman
Replied by Sandman on topic SENTINEL DESCENDANTS IN TIME
Εμένα το Schizm Ι είναι από τα αγαπημένα μου adventures :)

Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

More
19 Μάι 2005 08:41 #5101 by CallMeDr
Replied by CallMeDr on topic SENTINEL DESCENDANTS IN TIME
Giovanna κ εγω στο ιδιο σημειο το παρατησα κ δεν ξανασχοληθηκα με την παρτη του κ ουτε προκειται αποτι βλεπω.
Οσο αφορα το sentinel αν καταλαβα καλα εισαι στο σημειο που το εσωτερικο των λουλουδιων κ τα χειριστηρια τους εχουν κατι περιεργα συμβολα που ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους σε κυκλο. Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι πρεπει να αντιστοιχισεις τα σχεδια στα χειριστηρια με αυτα που βρισκονται σε καθε λελουδι. Αναθεμα κ αν καταλαβαινω εγω τι γραφω :oops: περιμενω να καταλαβεις εσυ :rolleyes: . Anywayz κ εγω το sentinel παιζω αυτο το καιρο κ πιστεψε με δυστυχως αργοτερα εχει εναν γριφο σαν τα συννεφακια μας...Με λιγα λογια καλυτερα να περιμενουμε κανενα καινουριο παιχνιδι να ασχοληθουμε!!

Φιλια σε ολους σμουτς!

Define normal...

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
20 Μάι 2005 01:02 #5103 by giovanna
Replied by giovanna on topic SENTINEL DESCENDANTS IN TIME
Τώρα με σκότωσες. Πάλι συνεφάκια, δεν θα τα αντέξω. Εν πάσει περιπτώσει αυτό τον γρίφο τον πέρασα με την πολύτιμη βοήθεια του Αντρέα Τσουρινάκη τώρα είμαι σε μια λάβα όπου δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω, αλλά δεν πειράζει τι adventurers είμαστε εάν σε κάθε στριμμένο παιγνίδι δεν σπάμε και κανένα πληκτρολόγιο. :shock: