ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ POST MORTEM!!!
- omen
- Topic Author
- Moderator
Less
More
09 Ιουν 2005 02:59 #5186
by omen
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ POST MORTEM!!! was created by omen
Γεια σας παιδιά!
Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να με βοηθήσει με το Post Mortem γιατί εχω κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω.
Βασικά να σας πω σε ποιό σημείο κόλλησα για να μπορέσετε κι εσεις να καταλάβετε το πρόβλημά μου!
Είμαι λοιπόν στο σημείο που ο Gus McPherson έχει αποκρυπτογραφήσει τον πίνακα στο Alambic Bistro και έχει σχηματιστεί η εικόνα του Metro Molitor.
Ελα όμως που το ΜΕΤΡΟ ΜΟΛΙΤΟΡ δεν εμφανίζεται πουθενά στο χάρτη για να μπορέσω να συνεχίσω!!!!
Κατέβασα 3 walkthrough μπας και βρω λύση αλλά τίποτα,δεν υπάρχει κατι που να μην έχω κάνει!!!!Μηπως χρειάζεται κάποιο patch το παιχνίδι για να συνεχίσει σωστά? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βγάζει το σημείο στο χάρτη αφού έχει λυθεί ο γριφος!!!!
Please help me!!!
Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να με βοηθήσει με το Post Mortem γιατί εχω κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω.
Βασικά να σας πω σε ποιό σημείο κόλλησα για να μπορέσετε κι εσεις να καταλάβετε το πρόβλημά μου!
Είμαι λοιπόν στο σημείο που ο Gus McPherson έχει αποκρυπτογραφήσει τον πίνακα στο Alambic Bistro και έχει σχηματιστεί η εικόνα του Metro Molitor.
Ελα όμως που το ΜΕΤΡΟ ΜΟΛΙΤΟΡ δεν εμφανίζεται πουθενά στο χάρτη για να μπορέσω να συνεχίσω!!!!
Κατέβασα 3 walkthrough μπας και βρω λύση αλλά τίποτα,δεν υπάρχει κατι που να μην έχω κάνει!!!!Μηπως χρειάζεται κάποιο patch το παιχνίδι για να συνεχίσει σωστά? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βγάζει το σημείο στο χάρτη αφού έχει λυθεί ο γριφος!!!!
Please help me!!!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
09 Ιουν 2005 04:07 #5188
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ POST MORTEM!!!
Είσαι σίγουρη πως έχεις σχηματίσει σωστά το σχέδιο? Αν έστω κι ένα κομματάκι δεν έχει "δέσει" (κι ας είναι στη σωστή του θέση) η εικόνα δε θεωρείται ολοκληρωμένη και δεν προχωράς. Κανονικά μόλις τοποθετηθούν και δέσουν (προσοχή σε αυτή τη λεπτομέρεια) όλα τα κομμάτια σού εμφανίζει και τη νέα τοποθεσία στο χάρτη.
Έχουν ακινητοποιηθεί τα κομμάτια στο σχέδιο ή μπορείς να μπεις και να τα κουνήσεις? Αν δε μπορείς να τα κουνήσεις και το σχέδιο έχει γίνει σαν άλλο ένα doc που έχεις στο inventory, τότε έχεις όντως κάποιο πρόβλημα, που όμως δεν έχω ξανακούσει και δε μπορώ να σε βοηθήσω. Το μόνο που θα μπορούσα να σου προτείνω είναι να βρεις κάποιο save αμέσως μετά από αυτό το σημείο.
Έχουν ακινητοποιηθεί τα κομμάτια στο σχέδιο ή μπορείς να μπεις και να τα κουνήσεις? Αν δε μπορείς να τα κουνήσεις και το σχέδιο έχει γίνει σαν άλλο ένα doc που έχεις στο inventory, τότε έχεις όντως κάποιο πρόβλημα, που όμως δεν έχω ξανακούσει και δε μπορώ να σε βοηθήσω. Το μόνο που θα μπορούσα να σου προτείνω είναι να βρεις κάποιο save αμέσως μετά από αυτό το σημείο.
- omen
- Topic Author
- Moderator
Less
More
09 Ιουν 2005 20:34 #5189
by omen
Replied by omen on topic ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ POST MORTEM!!!
Καταρχήν σε ευχαριστώ γισ την απάντησή σου!!!
Τα κομμάτια έχουν ακινητοποιηθεί , αν το μετακινήσω μετακινείται όλο μαζί, εκτός από τα γράμματα που οταν μετακινηθεί το υπόλοιπο,αυτά μένουν στην αρχική τους θέση, εκτός να τα μετακινήσω ένα ένα αλλού. (Αλλά αυτά δεν πιάνονται,έτσι δεν είναι??? )
Τα κομμάτια έχουν ακινητοποιηθεί , αν το μετακινήσω μετακινείται όλο μαζί, εκτός από τα γράμματα που οταν μετακινηθεί το υπόλοιπο,αυτά μένουν στην αρχική τους θέση, εκτός να τα μετακινήσω ένα ένα αλλού. (Αλλά αυτά δεν πιάνονται,έτσι δεν είναι??? )
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
09 Ιουν 2005 21:08 #5190
by Fallen Angel
Διατηρώντας μια μικρή επιφύλαξη -μη τυχόν και με και με απατά η μνήμη μου, γιατί πάει και καιρός που το έπαιξα- θα σου πω πως μάλλον δε θα μπορούσες να τα μετακινείς αν είχαν μπει σωστά τα διάφορα κομμάτια του σχεδίου. Θες να ξαναφτιάξεις τα γράμματα? Νομίζω πως γινόταν ένα ενιαίο κομμάτι όταν είχαν τοποθετηθεί σωστά και κουνιόταν όλο μαζί. Ή μήπως δεν έδεσε το κομμάτι των γραμμάτων με τις άκρες των δυο κολώνων?
Μη σου πω και κάτι λάθος, δε τα θυμάμαι πολύ καλά. Νομίζω πάντως πως όταν έδεναν όλα μεταξύ τους άκουγες τον Gus να σου λέει πως είναι σωστό, πως είναι το μετρό (or something), κι αμέσως εμφανιζόταν στο χάρτη η νέα τοποθεσία. Παίξε λίγο με τα κομμάτια με λεπτομέρεια στην τοποθέτησή τους... γενικά το παιχνίδι είχε πολύ pixel-λεπτομέρεια .
Αν δεν καταφέρεις τίποτα ούτε έτσι, τι να σου πω... βρες κάποιο save.
Μη σου πω και κάτι λάθος, δε τα θυμάμαι πολύ καλά. Νομίζω πάντως πως όταν έδεναν όλα μεταξύ τους άκουγες τον Gus να σου λέει πως είναι σωστό, πως είναι το μετρό (or something), κι αμέσως εμφανιζόταν στο χάρτη η νέα τοποθεσία. Παίξε λίγο με τα κομμάτια με λεπτομέρεια στην τοποθέτησή τους... γενικά το παιχνίδι είχε πολύ pixel-λεπτομέρεια .
Αν δεν καταφέρεις τίποτα ούτε έτσι, τι να σου πω... βρες κάποιο save.
- omen
- Topic Author
- Moderator
Less
More
11 Ιουν 2005 01:39 #5205
by omen
Σε ευχαριστώ ,θα ξαναπροσπαθήσω να δω τι είναι αυτό που φταίει με τα γράμματα,μάλλον πρέπει να τα κολλήσω πάνω στο πλαίσιο όπως λες για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο!!!
- omen
- Topic Author
- Moderator
Less
More
21 Οκτ 2005 05:45 #6222
by omen
Εχμ,γκουχ γκουχ..... παιδιά επανέρχομαι με αυτό το θέμα γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο που δεν μπορώ να τελειώσω το παιχνίδι!!!
Εχω βρει όλα στο σκίτσο του Metro Molitor και το έχω ενώσει έτσι ώστε να κουνιέται όλο μαζί (έχει γίνει δηλαδή ενα σύνολο,εκτός από τα 2 ο της λέξης Molitor που κουνιούνται και δεν μπορώ να τα σταθεροποιήσω! Ετσι λοιπόν δείχνει ότι ο γρίφος δεν έιναι ολοκληρωμένος και δεν μπορώ να προχωρήσω.(Δεν μου βγάζει το Metro στο χάρτη)
Τι στην ευχή να κανω ρε παιδιά???
Εχω βρει όλα στο σκίτσο του Metro Molitor και το έχω ενώσει έτσι ώστε να κουνιέται όλο μαζί (έχει γίνει δηλαδή ενα σύνολο,εκτός από τα 2 ο της λέξης Molitor που κουνιούνται και δεν μπορώ να τα σταθεροποιήσω! Ετσι λοιπόν δείχνει ότι ο γρίφος δεν έιναι ολοκληρωμένος και δεν μπορώ να προχωρήσω.(Δεν μου βγάζει το Metro στο χάρτη)
Τι στην ευχή να κανω ρε παιδιά???
- threepwood
- Elite Member
Less
More
21 Οκτ 2005 20:32 #6227
by threepwood
Replied by threepwood on topic ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ POST MORTEM!!!
προσπαθησε να μιλησεις με ολους τους χαρακτηρες για ολα τα θεματα μεσα στο μπαρ πριν ξεκινησεις το σκιτσο.
- omen
- Topic Author
- Moderator
Less
More
21 Οκτ 2005 22:38 #6230
by omen
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά έχω μιλήσει με τους πάντες,έχω τσεκάρει και λύση για να βεβαιωθώ ότι έχω κάνει τα πάντα.Προφανώς είναι κάτι που έχει να κάνει με τα γράμματα και τη σωστή τοποθέτησή τους μέσα στο πλαίσιο.Ενώ όλα τα άλλα,γράμματα και τα υπόλοιπα του σκίτσου έχουνε δέσει,αυτά τα 2 ο της λέξης Molitor παραμένουν ξεχωριστά.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
22 Οκτ 2005 07:13 #6234
by Fallen Angel
Να κάνω μια ερώτηση-πρόταση μάλλον ψιλοχαζή? Έχεις δοκιμάσει να βάλεις τα δυο 'ο' στις αντίστροφες θέσεις? Δε μου φαίνεται πολύ λογικό, αλλά ούτε και να μη σου προχωράει το παιχνίδι μου φαίνεται λογικό.
Από κει και πέρα τι να σου πω... γιατί δεν παίρνεις το save game ώστε να μπορείς να προχωρήσεις? Τη λύση είπες την είδες, οπότε φαντάζομαι πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάνει κάποιο λάθος στη συναρμολόγηση. So... γιατί όχι ένα save? Θες να κοιτάξω αν το έχω να στο στείλω?
Από κει και πέρα τι να σου πω... γιατί δεν παίρνεις το save game ώστε να μπορείς να προχωρήσεις? Τη λύση είπες την είδες, οπότε φαντάζομαι πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάνει κάποιο λάθος στη συναρμολόγηση. So... γιατί όχι ένα save? Θες να κοιτάξω αν το έχω να στο στείλω?
- omen
- Topic Author
- Moderator
Less
More
22 Οκτ 2005 21:42 #6237
by omen
Σε ευχαριστώ πολύ,θα το δοκιμάσω και αυτό,πάντως ναι,αν δεν είναι κόπος ψάξε να βρεις αν έχεις save από εκείνο το σημείο!!!
- omen
- Topic Author
- Moderator
Less
More
23 Οκτ 2005 22:56 #6250
by omen
Fallen Angel είχες δίκιο!Αυτό ήθελε τελικά,να βάλω τα ο ανάποδα :shock:
Σε ευχαριστώ πολύ , δεν θα το σκεφτόμουν με τίποτα!!!
Σε ευχαριστώ πολύ , δεν θα το σκεφτόμουν με τίποτα!!!
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
23 Οκτ 2005 23:41 #6251
by Fallen Angel
Καλά, όχι ότι ήταν κάτι λογικό ώστε να έπρεπε να το σκεφτείς κιόλας...
Χαίρομαι πάντως που τελικά ξεκόλλησες. Καλή συνέχεια!
Χαίρομαι πάντως που τελικά ξεκόλλησες. Καλή συνέχεια!