STILL LIFE

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
06 Ιουλ 2005 00:44 #5370 by giovanna
STILL LIFE was created by giovanna
Το ρομποτάκι πώς το καταφέρατε να περάσει τα Laser?? Εγώ καταφέρνω να το καίω μόνο. Εχω κάψει και έχω κάψει ρομποτάκια!!

Κάποια βοήθεια 8)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
06 Ιουλ 2005 03:01 #5371 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic STILL LIFE
Πρέπει να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη διαδρομή ώστε να το περνάς πάνω από τα τετραγωνάκια που δεν χτυπάει το laser, μέχρι να φτάσεις στο κουτάκι που βρίσκεται στο βάθος δεξιά πάνω στον πλαϊνό τοίχο.

Παρακολούθησε τισ ακτίνες του laser με προσοχή και μη βιαστείς να το προχωρήσεις αν δε βεβαιωθείς ποια διαδρομή είναι ασφαλής ή πού πρέπει να το αφήσεις για λίγο προτού το προχωρήσεις στο επόμενο (μερικά τετραγωνάκια ελευθερώνονται από τις ακτίνες για μικρό χρονικό διάστημα, άλλα είναι μονίμως ασφαλή). Οι ακτίνες πάντως ακολουθούν συνέχεια την ίδια διαδρομή. Δες την και βρες πώς πρέπει να κινηθείς ώστε να περάσεις ασφαλής ανάμεσά τους.

Tip: Δεν υπάρχει μόνο το έδαφος. Η διαδρομή σου μπορεί (είναι βέβαιο) να χρειαστεί να περάσει κι από τους τοίχους! :wink:

Tip2: Με το πληκτρολόγιο θα μπορείς να το χειριστείς πολύ καλύτερα από ότι με το ποντίκι.

Αν φυσικά σε δυσκολέψει ή σε κουράσει (θέλει λίγη υπομονή αυτός ο γρίφος), νομίζω πως έχω ένα save αμέσως μετά από αυτό το σημείο. Κοίτα το και μου λες! :)

Nothing happens unless first a dream...

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
08 Ιουλ 2005 01:50 #5376 by giovanna
Replied by giovanna on topic STILL LIFE
Σε ευχαριστώ πολύ να είσα καλά. Τον πέρασα. Μπράβο μου!! 8)

More
08 Ιουλ 2005 01:55 #5377 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic STILL LIFE
Καλή συνέχεια! :)

Nothing happens unless first a dream...