JOURNEY TO THE MOON
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- CallMeDr
- Moderator
Define normal...
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Εγώ δεν είμαι θυμωμένη με αυτά εσύ γιατί είσαι?
Μια βοήθεια ζήτησα. Προς τα που πρεπει να πάω. Κάτι θέλουνε τα φυτά απο εμένα και εγώ δεν ξέρω τι θελουνε τόσο κακό είναι?
- CallMeDr
- Moderator
Λοιπον 1ον: Ειμαι φεμ θενκ γιου
2ον: Απ'οτι καταλαβαινω εισαι ακομα στην αρχη του παιχνιδιου οποτε ασε το τι θελουν τα φυτα απο σενα κ κανε γυρες να βρεις τπτ clues για τα φυτα. Ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι οποτε δωστου την υπομονη την επιμονη κ την προσοχη που του αξιζει!!Ολα εχουν σημασια σαυτο το παιχνιδι: οτι βλεπεις, οτι ακους, οτι σκεφτεσαι..ακομη κ οτι τρως
Φιλια
Define normal...
- CallMeDr
- Moderator
Φιλιααα
Define normal...
- Zagorin
- Spammer
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
PS: Κράτα ωστόσο στο background πως ψάχνεις τρόπο να περάσεις τα φυτά-φρουρούς. Θα τη βρεις αργότερα τη λύση!
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Πάντως -και χωρίς να είμαι 100% βέβαιη μιας και δε ξέρω πού ακριβώς βρίσκεσαι- δε νομίζω πως χρειάζεται ακόμη να ασχοληθείς με αυτό το γρίφο. Όταν έρθει η ώρα του (η απαραίτητη για την πλοκή) ή θα έχεις όλα τα στοιχεία που σου χρειάζονται διαθέσιμα ή θα χρησιμοποιήσεις το Level 2 key.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Είμαι μπροστα του και κατάλαβα ότι πρέπει να κάνω, αλλά όπως είμαι σκράπας στα μαθηματικά δεν τα καταφέρνω. Κάτι πρέπει να προσθέσω ή να αφαιρέσω. Κατάλαβα οτι η τελεία είναι 1 και η παύλα 5, αλλά απο εκεί και πέρα τι? Εσύ τι έκανες? και το πέρασες, ξέρω ότι πρέπω να το λύσω για να μου ανοίξει την πόρτα. Δυστυχώς εγώ είμαι χαζή και δεν έχω 300 points για να πάρω το κλειδί για το level 2 έχω μόνο 286 πόντους. Τώρα δεν ξέρω αυτό καλό είναι ή κακό. Αλλά είμαι σίγουρη ότι πρέπει να λύσω αυτό τον γρίφο πως όμως. Γκλιάχ!!!
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Αν ωστόσο θες οπωσδήποτε να τον περάσεις τώρα, να σου πω πως -αν θυμάμαι καλά φυσικά- το clew ήταν στα 20άρια. Κάθε 20άρι της δεύτερης στήλης μεταφερόταν σε μονάδα της πρώτης. Ο,τιδήποτε λιγότερο του 20 αναπαριστούνταν κανονικά. Λεπτομέρειες sorry αλλά ειλικρινά δε θυμάμαι.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Παρόλα αυτά, αν θες να τον περάσεις τώρα ή απλά αν τον βαρέθηκες, η λύση ακολουθεί:
***SPOILER***
-΄Η πρώτη στήλη αντιστοιχεί στις 20άδες και οι δεύτερη σε αριθμούς μέχρι και το 19. Οι παύλες είναι 5άρια, οι τελείες μονάδες και τα τετράγωνα μηδέν.
- Όπως φαίνεται από τα χαραγμένα παραδείγματα αριστερά, πρόκειται για πρόσθεση.
- Τα δυο πάνω κουτάκια (που βγάζουν randοmly κάποια νούμερα) είναι το ένα σκέλος της πρόσθεσης.
- Στα δυο κάτω κουτάκια (που έχουν το μηδέν, τετράγωνο) θα βάλεις τα αποτελέσματα της πρόσθεσης.
- Σου λείπει τώρα το δεύτερο σκέλος, για να το προσθέσεις στην πάνω γραμμή. Είναι το 06. Υπάρχει αν το προσέξεις ακριβώς μπροστά από το γρίφο, στο έδαφος.
- Οπότε... όποιο νούμερο και να έχεις στο πάνω δεξιά τετραγωνάκι σου, το προσθέτεις με το έξι, και το αποτέλεσμά του το βάζεις στο κάτω δεξιά τετραγωνάκι. Αν το νούμερο που προκύπτει από την πρόσθεση ξεπεράσει το 20, γράφεις μηδέν σε αυτή τη στήλη και το μεταφέρεις ως μονάδα στην αριστερή σου πρόσθεση.
Παράδειγμα:
Αν σου εμφανίσει 3 και 19 αντίστοιχα στα δυο κουτάκια, προσθέτοντας έξι στο 19, θα έχεις 25. Βάζεις λοιπόν 5 στο δεξιά (που περισσεύουν από τα 20) και 4 στα αριστερά (τρεις 20άδες που είχες συν μια που έφερες από τη δεξιά στήλη).
***END OF SPOILER***
Καλή συνέχεια!
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Είδες πόσο μετράει να είσαι καλή στα μαθηματικά, έστω και εάν αυτά είναι φεγγαρίσια.
Αισθάνομαι σαν να κάνω φροντιστήριο για να δώσω εξετάσεις να μπώ στο Πανεπιστήμιο. Αχ βρε άτιμε κόσμε των adventure τι μας βάζεις να κάνουμε!!!