SENTINEL

• threepwood
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
27 Απρ 2006 03:48 #8061 by threepwood
SENTINEL was created by threepwood
Ρε παιδια μια απορια:ειναι κανεις που εχει τελειωσει το SENTINEL χωρις την βοηθεια λυσης?Γιατι εμενα μου εχει βγαλει το λαδι,απο γριφο σε γριφο το παει και μου φενεται οτι θα το παρατησω.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
27 Απρ 2006 09:24 #8068 by giovanna
Replied by giovanna on topic SENTINEL
Μην το παρατήσεις, είναι όμορφο. Οχι με λύση το τελείωσα, δοκίμασε την δεν είναι κακό 8)

More
29 Απρ 2006 00:52 #8103 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic SENTINEL
εγω λεω να το παρατησεις!το επαιξα λιγο και μου ειχε φανει παρανοικο οπως και το schizm που ειχαν βγαλει αυτοι οι τυποι.τα παιχνιδια τους ειναι ο θριαμβος του παραλογου.Ξεχνανε αυτο που καθιερωσε τα Myst: Λογικοι Γριφοι

More
29 Απρ 2006 01:21 #8108 by Elessar
Replied by Elessar on topic SENTINEL
Κοίτα, αν είσαι μαθηματικός τα Schizm I & II έχουν μια λογική. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους, υπάρχουν τόσα άλλα adventures. Αρκετά με τους υπερ-πολύπλοκους γρίφους, βαρέθηκα!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
29 Απρ 2006 02:40 #8112 by giovanna
Replied by giovanna on topic SENTINEL
Πόσο δίκιο έχεις, ειδικά το Schizm II το παράτησα στην μέση, Δεν έχω δεί πιό εκνευριστικό και συνάμα γεμάτο απο πανδύσκολους γρίφους.

Οταν με αναγκάσανε να περπατήσω σε μια εναέρια γεφυρα που σκεπαζότανε απο σύνεφφα, αλλά έπρεπε να θυμάσαι πως πάει όταν την έβλεπες μόνο απο κάτω εκέι μου ήρθε να αυτοκτονήσω.

Φυσικά όταν έπεσα καμμιά δεκαρια φορές τα παράτησα. Α, ξέχασα να πώ ότι κάθε φορά που έπεφτες η γέφυρα άλλαζε σχήμα και κατεύθυνση!!! Ο τέλειος μαζοχισμός του σχεδιαστή του παιγνιδιού :shock: