Νέο portal & νέο forum

More
18 Ιαν 2010 20:11 #26416 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Νέο portal & νέο forum
Το μενταγιόν είναι από τα Gabriel Knight, το βιβλίο από τα Myst, και το "πράμα που φοράει κουκούλα" (κλαίω από τα γέλια, κλαίω!! :lol: :lol:) είναι ο Bobbin Threadbare από το Loom.

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
18 Ιαν 2010 20:13 #26417 by user_32
Replied by user_32 on topic Re: Νέο portal & νέο forum

Fallen_Angel wrote: (κλαίω από τα γέλια, κλαίω!!

Τι να κάνουμε δεν τα ξέρουμε και όλα ... :D

More
18 Ιαν 2010 20:21 #26418 by Fallen Angel

User_32 wrote: Τι να κάνουμε δεν τα ξέρουμε και όλα ... :D

Kαλά, μη νομίζεις, κι εγώ ακουστά τον έχω μόνο τον κύριο. Αν δεν κάνουν remake του Loom, ενδέχεται να μην τον μάθω και ποτέ. ;)
Απλώς με διασκέδασε πάααρα πολύ η περιγραφή σου επειδή σκεφτόμουν τις φάτσες (παλαιότερων adventur-άδων) να στραβομουτσουνιάζουν μόλις διάβαζαν την περιγραφή που χάρισες στον Bobbin. :lol: :lol:

More
18 Ιαν 2010 20:27 #26420 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Νέο portal & νέο forum
Καλά δεν ξέρετε τον Bobbin;;;;; :mrgreen: στραβομουτσούνιασα τώρα.
Εντάξει, πλάκα κάνω, αλλά μιλάμε για το πρώτο adventure της Lucas που τελείωσα μόνος μου, δεν μπορείς να τον ξεχάσεις τον τύπο :wink: Άσε που με την κουκούλα που του φορούσαν, πρόκειται για ένα χαρακτήρα που δε θα φαινόταν και πολύ διαφορετικός με τα τωρινά τεχνολογικά μέσα μιας και δε χρειαζόταν να δείξουν πρόσωπο, χείλη να κινούνται κλπ. :wink:
Πάντως Fallen δε μας επιβεβαίωσες, αν έβαζες εσύ τη Vic, το βιβλίο προτίμηση ποιανού θα ήταν;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
18 Ιαν 2010 20:38 #26421 by Fallen Angel
Κοίτα, θέλαμε να συμπεριλάβουμε χαρακτήρες κι αντικείμενα από γνωστά και σημαντικά παιχνίδια τoy genre που να είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι. Ήταν ασφαλώς αδύνατον να συμπεριλάβουμε τα πάντα κι η επιλογή μας πήρε πάνω από μήνα. Αντικειμενικά, η Vic δεν μπορούσε να μπει (ανεξαρτήτως προσωπικού πάθους), και η θέση της "γυναικείας παρουσίας" ανήκε είτε στη Kate (που τελικά επιλέγη) είτε στην April (η οποία απλώς θεωρήσαμε τελικά πως θα ήταν λιγότερο αναγνωρίσιμη).

Tα Myst επίσης δε γινόταν να λείπουν καθώς αποτελούν ένα τεράστιο κεφάλαιο του genre. Ασχέτως αν σε εμάς αρέσουν ή όχι, είχαν, έχουν και θα έχουν φανατικό κοινό, προώθησαν το είδος και σίγουρα αποτέλεσαν παιχνίδια σταθμό. Άσε που αν δε βάζαμε το Mystobook, κινδυνεύαμε να μας πάθει τίποτα ο Qrious... :lol: :lol:

More
18 Ιαν 2010 20:47 #26423 by crocark
Με κάνεις τώρα να αναφερθώ σε ξαναειπωμένα πράγματα. Η Kate δεν πιάνει μια μπροστά στην April ούτε σαν παιχνίδι, ούτε σα χαρακτήρας (ούτε και σα γυναίκα φυσικά ! ), αλλά ΟΚ.

(όσο καιρό έλειπε το adv_adv από την καθημερινότητά μου, τριγυρνούσα σε adventurosites του εξωτερικού και κάπου πήρε το μάτι μου μια μεγάλη "διαμάχη" μετά από ένα άρθρο που είχε σα θέμα το φαινόμενο-φούσκα Syberia, μέσα στο οποίο άρθρο φυσικά τα λέγανε ένα χεράκι εν γένει για το έργο του κ. Sokal και που γενικά με βρίσκει απολύτως σύμφωνο)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
19 Ιαν 2010 01:34 #26432 by enwsiths
Replied by enwsiths on topic Re: Νέο portal & νέο forum
glad to be back!!!Συγχαρητήρια για το νέο site!!!!

File Attachment:

upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005

...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

More
19 Ιαν 2010 11:10 #26435 by odnorf
Replied by odnorf on topic Re: Νέο portal & νέο forum
Μπράβο σας παιδιά!!!!!!!! :D :D :D Υπέροχη δουλειά! Άξιζε η αναμονή! Καλή σας συνέχεια!!!!! :)

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
19 Ιαν 2010 19:08 #26442 by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: Νέο portal & νέο forum

Fallen_Angel wrote:

User_32 wrote: Τι να κάνουμε δεν τα ξέρουμε και όλα ... :D

Kαλά, μη νομίζεις, κι εγώ ακουστά τον έχω μόνο τον κύριο. Αν δεν κάνουν remake του Loom, ενδέχεται να μην τον μάθω και ποτέ. ;)
Απλώς με διασκέδασε πάααρα πολύ η περιγραφή σου επειδή σκεφτόμουν τις φάτσες (παλαιότερων adventur-άδων) να στραβομουτσουνιάζουν μόλις διάβαζαν την περιγραφή που χάρισες στον Bobbin. :lol: :lol:

[Κοιτάξει την Έκπτωτη Άγγελο με εpικριτικό βλέμμα!!! ] Τι σου δίδασκα τόσο καιρό για το youtube!?! E? :P

To 1o μέρος του playthrough! Εγώ πάντως δεν ξαναπάω από εκεί! Την τελευταία φορά είδα 3-4 παιχνίδια back2back! ;)

Διορθώσεις: Λεκτικά ψιλοχοντροκολλήματα!

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
19 Ιαν 2010 22:22 #26447 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Νέο portal & νέο forum

crocark wrote: Ναι κι εγώ σκέφτηκα πως το σχόλιο του User_32 θα μπορούσε να είναι πειραχτικό για την αφεντιά σου Fallen :lol:
Το βιβλίο μου μυρίζει προτίμηση Qrius.
Το μενταγιόν με μπερδεύει. Είναι άσχετο με τα υπόλοιπα σχέδια;

Το πράμα είναι ο Bobbin :wink:

Καλά κάνει το βιβλίο και σου θυμίζει qrious, αυτός το 'επέβαλε'.
Όσο για το μενταγιόν...μυρίζει Elessar :lol:

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
20 Ιαν 2010 13:42 #26455 by crocark
@ Elessar

Μμμμ... Ξέρεις τι; Μόλις μου το είπε ότι είναι από το GK το θυμήθηκα, αλλά δικαιολογώ τον εαυτό μου γιατί από τη σειρά έχω παίξει μόνο το 3 κι από την άλλη ενώ θυμάμαι που ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια που έχω ποτέ δει, είναι από αυτά που αρνούμαι πεισματικά να ξαναπαίξω - δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς την αιτία γι' αυτό (ίσως η δυσκολία του).
Και να δεις που θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά (άουτς...) πως είσαι υπόλογος για τις πολλές αναφορές στη Lucas (παιδιά έχετε βάλει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της ! ).
Αλήθεια ενώ τα σχέδια δείχνουν τόσο πιστές αναπαραγωγές, υπάρχει μια πιο κοιξική εμφάνιση (γι' αυτό και ζορίστηκα να καταλάβω την Kate). Τα σχεδίασε κάποιος από εσάς;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
25 Ιαν 2010 18:27 #26505 by Fallen Angel

crocark wrote: [...]Αλήθεια ενώ τα σχέδια δείχνουν τόσο πιστές αναπαραγωγές, υπάρχει μια πιο κοιξική εμφάνιση (γι' αυτό και ζορίστηκα να καταλάβω την Kate). Τα σχεδίασε κάποιος από εσάς;

Το logo σχεδιάστηκε από Έλληνα κομίστα, τον Κωστάκη Γιώργο (a.k.a. Jack Frost). Μακάρι να σχεδιάζαμε κι εμείς τόσο καλά. Αλλά επειδή δεν... απευθυνθήκαμε σε επαγγελματία! ;)

More
26 Ιαν 2010 13:05 #26521 by crocark
Όμορφα πραγματικά :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
27 Ιαν 2010 21:59 #26547 by treptolemus
Replied by treptolemus on topic Re: Νέο portal & νέο forum
Αλήθεια βρε παιδιά, σχετικά με το site θα μου άρεσε προσωπικά να δω να υπάρχει ένα shoutbox (σε μια ακρούλα της αρχικής σελίδας του site - να μπορεί όποιο μέλος θέλει να "φωνάξει-πει" ότι θέλει, κ φυσικά να παρει απάντηση τσακ-μπαμ από όποιον θέλει να απαντήσει ή να κάνει message κατευθείαν)

Κι αυτό γιατί για το οτιδήποτε ο καθένας ξεκινά νέο thread (ακόμα κ για ζήτημα "της στιγμής" που παίρνει μόνο ελάχιστες απαντήσεις!)

Τι λέτε κ εσείς ? Μπορεί αυτό να γίνει ή... No way?
Πάντως το shoutbox έχει φάση γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά κ διάφορα :)

Η κεντρική σελίδα πότε θα είναι ολοκληρωτικά έτοιμη?

[i:3vscgu69]&quot;Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception...&quot;[/i:3vscgu69]

More
27 Ιαν 2010 22:10 #26549 by Fallen Angel
Χμμ... ομολογώ πως ούτε καν ήξερα τον όρο shoutbox μέχρι πριν από λίγο. Αλλά μου άρεσε πολύ ως ιδέα, πάρα πολύ!! Δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά σίγουρα μόλις &quot;έπεσε στο τραπέζι η πρότασή σου&quot;. ;)

Θα ξαναζητήσω συγγνώμη για τις ατελείωτες καθυστερήσεις, αλλά είναι άγνωστο πότε θα είναι όλα έτοιμα στο site. Δυστυχώς, ο χρόνος όλων μας είναι εξαιρετικά περιορισμένος αυτή την εποχή και παρότι προσπαθούμε, δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε όσο θα θέλαμε/έπρεπε. Πάντως, θα είναι έτοιμο όσο πιο σύντομα μπορούμε, αυτό το υποσχόμαστε!!