Νέο portal & νέο forum
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- user_32
- Elite Member
Fallen_Angel wrote: (κλαίω από τα γέλια, κλαίω!!
Τι να κάνουμε δεν τα ξέρουμε και όλα ...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Kαλά, μη νομίζεις, κι εγώ ακουστά τον έχω μόνο τον κύριο. Αν δεν κάνουν remake του Loom, ενδέχεται να μην τον μάθω και ποτέ.User_32 wrote: Τι να κάνουμε δεν τα ξέρουμε και όλα ...
Απλώς με διασκέδασε πάααρα πολύ η περιγραφή σου επειδή σκεφτόμουν τις φάτσες (παλαιότερων adventur-άδων) να στραβομουτσουνιάζουν μόλις διάβαζαν την περιγραφή που χάρισες στον Bobbin.
- crocark
- Adventure's Advocate
Εντάξει, πλάκα κάνω, αλλά μιλάμε για το πρώτο adventure της Lucas που τελείωσα μόνος μου, δεν μπορείς να τον ξεχάσεις τον τύπο Άσε που με την κουκούλα που του φορούσαν, πρόκειται για ένα χαρακτήρα που δε θα φαινόταν και πολύ διαφορετικός με τα τωρινά τεχνολογικά μέσα μιας και δε χρειαζόταν να δείξουν πρόσωπο, χείλη να κινούνται κλπ.
Πάντως Fallen δε μας επιβεβαίωσες, αν έβαζες εσύ τη Vic, το βιβλίο προτίμηση ποιανού θα ήταν;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Tα Myst επίσης δε γινόταν να λείπουν καθώς αποτελούν ένα τεράστιο κεφάλαιο του genre. Ασχέτως αν σε εμάς αρέσουν ή όχι, είχαν, έχουν και θα έχουν φανατικό κοινό, προώθησαν το είδος και σίγουρα αποτέλεσαν παιχνίδια σταθμό. Άσε που αν δε βάζαμε το Mystobook, κινδυνεύαμε να μας πάθει τίποτα ο Qrious...
- crocark
- Adventure's Advocate
(όσο καιρό έλειπε το adv_adv από την καθημερινότητά μου, τριγυρνούσα σε adventurosites του εξωτερικού και κάπου πήρε το μάτι μου μια μεγάλη "διαμάχη" μετά από ένα άρθρο που είχε σα θέμα το φαινόμενο-φούσκα Syberia, μέσα στο οποίο άρθρο φυσικά τα λέγανε ένα χεράκι εν γένει για το έργο του κ. Sokal και που γενικά με βρίσκει απολύτως σύμφωνο)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- enwsiths
- Futuristic Fedora
upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005
...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
- odnorf
- Templar Hunter
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- Mortal
- Adventure's Advocate
Fallen_Angel wrote:
Kαλά, μη νομίζεις, κι εγώ ακουστά τον έχω μόνο τον κύριο. Αν δεν κάνουν remake του Loom, ενδέχεται να μην τον μάθω και ποτέ.User_32 wrote: Τι να κάνουμε δεν τα ξέρουμε και όλα ...
Απλώς με διασκέδασε πάααρα πολύ η περιγραφή σου επειδή σκεφτόμουν τις φάτσες (παλαιότερων adventur-άδων) να στραβομουτσουνιάζουν μόλις διάβαζαν την περιγραφή που χάρισες στον Bobbin.
[Κοιτάξει την Έκπτωτη Άγγελο με εpικριτικό βλέμμα!!! ] Τι σου δίδασκα τόσο καιρό για το youtube!?! E?
To 1o μέρος του playthrough! Εγώ πάντως δεν ξαναπάω από εκεί! Την τελευταία φορά είδα 3-4 παιχνίδια back2back!
Διορθώσεις: Λεκτικά ψιλοχοντροκολλήματα!
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Elessar
- Team
crocark wrote: Ναι κι εγώ σκέφτηκα πως το σχόλιο του User_32 θα μπορούσε να είναι πειραχτικό για την αφεντιά σου Fallen
Το βιβλίο μου μυρίζει προτίμηση Qrius.
Το μενταγιόν με μπερδεύει. Είναι άσχετο με τα υπόλοιπα σχέδια;
Το πράμα είναι ο Bobbin
Καλά κάνει το βιβλίο και σου θυμίζει qrious, αυτός το 'επέβαλε'.
Όσο για το μενταγιόν...μυρίζει Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- crocark
- Adventure's Advocate
Μμμμ... Ξέρεις τι; Μόλις μου το είπε ότι είναι από το GK το θυμήθηκα, αλλά δικαιολογώ τον εαυτό μου γιατί από τη σειρά έχω παίξει μόνο το 3 κι από την άλλη ενώ θυμάμαι που ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια που έχω ποτέ δει, είναι από αυτά που αρνούμαι πεισματικά να ξαναπαίξω - δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς την αιτία γι' αυτό (ίσως η δυσκολία του).
Και να δεις που θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά (άουτς...) πως είσαι υπόλογος για τις πολλές αναφορές στη Lucas (παιδιά έχετε βάλει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της ! ).
Αλήθεια ενώ τα σχέδια δείχνουν τόσο πιστές αναπαραγωγές, υπάρχει μια πιο κοιξική εμφάνιση (γι' αυτό και ζορίστηκα να καταλάβω την Kate). Τα σχεδίασε κάποιος από εσάς;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Το logo σχεδιάστηκε από Έλληνα κομίστα, τον Κωστάκη Γιώργο (a.k.a. Jack Frost). Μακάρι να σχεδιάζαμε κι εμείς τόσο καλά. Αλλά επειδή δεν... απευθυνθήκαμε σε επαγγελματία!crocark wrote: [...]Αλήθεια ενώ τα σχέδια δείχνουν τόσο πιστές αναπαραγωγές, υπάρχει μια πιο κοιξική εμφάνιση (γι' αυτό και ζορίστηκα να καταλάβω την Kate). Τα σχεδίασε κάποιος από εσάς;
- crocark
- Adventure's Advocate
- treptolemus
- Elite Member
Κι αυτό γιατί για το οτιδήποτε ο καθένας ξεκινά νέο thread (ακόμα κ για ζήτημα "της στιγμής" που παίρνει μόνο ελάχιστες απαντήσεις!)
Τι λέτε κ εσείς ? Μπορεί αυτό να γίνει ή... No way?
Πάντως το shoutbox έχει φάση γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά κ διάφορα
Η κεντρική σελίδα πότε θα είναι ολοκληρωτικά έτοιμη?
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Θα ξαναζητήσω συγγνώμη για τις ατελείωτες καθυστερήσεις, αλλά είναι άγνωστο πότε θα είναι όλα έτοιμα στο site. Δυστυχώς, ο χρόνος όλων μας είναι εξαιρετικά περιορισμένος αυτή την εποχή και παρότι προσπαθούμε, δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε όσο θα θέλαμε/έπρεπε. Πάντως, θα είναι έτοιμο όσο πιο σύντομα μπορούμε, αυτό το υποσχόμαστε!!