Κλήρωση για τρεις κωδικούς ALUM -ΝΙΚΗΤΕΣ

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
30 Μάι 2015 08:39 - 14 Ιουν 2015 21:09 #46174 by Fallen Angel
Πληροφορίες και κανόνες για την κλήρωση τριών τυχερών που θα κερδίσουν από έναν κωδικό (STEAM) για την άρτι κυκλοφορηθείσα περιπέτεια φαντασίας ALUM.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στην κλήρωση;
Αρκεί να στείλετε ένα e-mail στο adventureadvocate@gmail.com γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας στο κείμενο του μηνύματος.

Έχουν όλοι δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση;
Στην κλήρωση δεν μπορεί να λάβει μέρος η συντακτική ομάδα του Adventure Advocate -προφανώς.

Μπορώ να στείλω πολλές συμμετοχές; Θα αυξηθούν οι πιθανότητές μου να κερδίσω;
Κατηγορηματικά: ΟΧΙ. Ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ στην κλήρωση. Σε περίπτωση που κάποιος στείλει περισσότερα από ένα e-mails, οι επιπλέον συμμετοχές θα απορριφθούν και θα ληφθεί υπόψιν μόνο η πρώτη. Θα σας παρακαλέσουμε εντούτοις να στείλετε μία μόνο συμμετοχή, ώστε να γίνει και το έργο μας ευκολότερο.

Μέχρι πότε πρέπει να στείλω τη συμμετοχή μου ώστε να είναι έγκυρη;
Δεκτές θα γίνουν οι συμμετοχές που θα έχουν σταλεί από σήμερα, Σάββατο 30 Μαϊου (ώρα: τώρα), έως και Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 (ώρα: μεσάνυχτα). Όσες συμμετοχές σταλούν αργότερα θα απορριφθούν ως άκυρες και δε θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία της κλήρωσης.

Πότε θα γίνει η κλήρωση;
Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, παρουσία τριών τουλάχιστον μελών της συντακτικής ομάδας του Adventure Advocate.

Πώς θα μάθω αν κέρδισα;
Στην κλήρωση θα ανακηρυχθούν τρεις νικητές, καθώς και ένας/μία επιλαχών/χουσα. Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 15 Μαϊου 2015 στο site μας και θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέσω e-mail.

Πώς και πότε θα παραλάβω το δώρο μου αν κερδίσω;
Οι νικητές θα πρέπει να διεκδικήσουν το δώρο τους εντός 10 ημερών από την κοινοποίηση της νίκης τους στέλνοντας απαντητικό e-mail στο μήνυμα που θα τους έχουμε στείλει ειδοποιώντας τους ότι έχουν κερδίσει.

Μετά το πέρας των 10 ημερών και σε περίπτωση που κάποιος νικητής/νικήτρια δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί μας για να διεκδικήσει το δώρο του/της, νικητής θα ανακηρυχθεί αυτόματα ο επιλαχόντας/επιλαχούσα και θα ειδοποιηθεί προσωπικά μέσω e-mail.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!! :)

Nothing happens unless first a dream...
Last edit: 14 Ιουν 2015 21:09 by Fallen Angel.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
02 Ιουν 2015 19:19 #46178 by giovanna
@Fallen-

Επειδή έχω κάποια προβλήματα με τα e-mail μπορείς να μου πεις εαν πήρες την συμμετοχή μου? :cheer:

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
02 Ιουν 2015 22:08 #46180 by Fallen Angel
Δυστυχώς, δεν έχουμε λάβει συμμετοχή σου. Θέλεις να (ξανα)στείλεις ένα e-mail ώστε να είμαστε τυπικοί; :)

More
03 Ιουν 2015 20:47 #46181 by giovanna
@Fallen_

Το ξαναέστειλα το πήρες? :)

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
05 Ιουν 2015 19:13 #46191 by Fallen Angel
Καλέ ξέχασα να σου απαντήσω: συμμετέχεις στην κλήρωση κανονικά, worry not. Καλή τύχη εύχομαι. :)

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
14 Ιουν 2015 21:02 - 14 Ιουν 2015 21:02 #46206 by Fallen Angel
Οι νικητές μας αυτή τη φορά ήταν οι:
Νεκτάριος Χρυσός
Paolo Delia
Ζιώργος Ζουππουρής

και επιλαχών ο:
Γιώργος Μήτσιαλος

Συγχαρητήρια και καλόπαιχτα, fellow adventurers.
Όσο για τους υπόλοιπους, μείνετε συντονισμένοι γιατί δεν αργεί καθόλου η επόμενη κλήρωσή μας!! :)

Last edit: 14 Ιουν 2015 21:02 by Fallen Angel.