Σβησμένα posts

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
22 Φεβ 2005 03:32 #4396 by aiRness
Σβησμένα posts was created by aiRness
Ο adreasnaxos αποφάσισε να διαγράψει τα posts του γιατί δεν ξέρει προφανώς τι πάει να πει διάλογος και αντίθετη άποψη βάση επειχηρημάτων. Ήμουν ο πρώτος που συζήτησα με τον qrious για να τον εντάξουμε θυμάμαι πριν μέρες στο team (που εγώ αγαπητέ μου στην ουσία δεν είμαι εδώ και μήνες αν δεν το έχεις καταλάβει, απλά συμμετέχω) και έχω στείλει 2-3 πμ αλλά ποτέ δεν πήρα απάντηση της προκοπής, αντ'α αυτού δεν είχα καμία σωστή εποικοινωνία.

Λυπάμαι που είσαι μεγάλος άνθρωπος και έστειλες τέτοιου είδους υβριστικότατο (τονίζω) email στον φίλο qrious και ΟΧΙ σε εμένα (αυτό δεν ξέρω πως το λέτε στην Νάξο) και είχες τέτοιου είδους παιδιαρίστικη συμπεριφορά. Καλά δεν σου ζητάω να μου μιλάς και καλύτερα η να ζητήσεις και συγγνώμη, άλλωστε δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Κατανοώ πλήρως τι εστί κοινότητα και συζήτηση και αυτο το εφαρμόζω στην επιστήμη της πληροφορικής καιρό τώρα αλλά και στην ίδια μου την ζωή. Αλλά τι λέω το mail πήγε καταλάθος στον qrious. H ελευθερία δηλ. να σβήσεις τα posts σου να εκφράσεις την γνώμη και να βρίζεις αβέρτα (κυριολεκτώ) σου δίνεται, είμαι υπέρ πιστεψέ με. Παρακάτω...

Τσακωμός δεν έγινε πουθενά και ποιος έχει κόμπλεξ φίλτατε φάνηκε απο το μύνημα που έστειλες σε λάθος επαναλαμβάνω άτομο. Δηλ. θυμάμαι παλιότερα να έχουμε μιλήσει χειρότερα αλλά τώρα δεν έχεις λόγο να το κάνεις αυτό και φυσικά έτσι προφανώς μεγάλωσες και χρησιμοποείς αυτού του είδους την γλώσσα και ξεπερασμένες τακτικές αποστόμωσης (τάπας, φυστικιού or whatever...).

Παραμένω φυσικά ήρεμος και η αντίδραση μου ήταν χαμόγελο και μόνο. Όχι photo δεν έχω για τους δύσπιστους, απλά μία χαζοπαρέα.

"I know your plan Ripburger, you're waiting for me to die so you can take over my company!" -- Malcom Corley, Full Throttle

PS. Αυτό για όσους ακόμα διαθέτουν χΟύμορ.

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
23 Φεβ 2005 17:36 #4410 by a_steria
Replied by a_steria on topic Σβησμένα posts
Λέω κι εγώ... χάζευα τα reviews και μπλόκαρα με τα σβησμένα posts του andreasnaxos... έχει γίνει ένα μπάχαλο, πολλά απ' τα σχόλια τον υπόλοιπων αναφέρονται στα αρχικά σχόλια του andreasnaxos και νόημα - ουδέν! ίσως να μην έχω λόγο να γράφω σ' ένα τόσο προσωπικό post αλλά μερικά πράγματα δεν τα αντιλαμβάνεται το φτωχό μου μυαλό... ο andreasnaxos είχε προσφέρει πολλά σ' αυτό το site, δε μπορεί να το αρνηθεί αυτό κανείς, αλλά για ποιόν; Δε νομίζω ότι έγραφε για τον airness ή για μένα ή για κάποιον προσωπικά...Διέθετε τις γνώσεις του στην κοινότητα. Επομένως ποιόν "τιμωρεί" μ' αυτή του την αντίδραση; Την κοινότητα; Τους φίλους του είδους; Την προσπάθεια όλων - και εννοώ όλων - να υφίσταται αυτό το site; I lost the ball...

mmm...I don' t think this will help...

More
23 Φεβ 2005 18:39 #4411 by Atrus
Replied by Atrus on topic Σβησμένα posts
Δε θέλω να σχολιάσω την συμπεριφορά του andreasnaxos γιατί προφανώς δεν αποτελεί πλέον μέλος του forum και δεν μπορεί να απαντήσει, απλά θα την χαρακτηρίσω : κομπλεξική. Από που κι ως που να σβήσει τα post? Και για ποιο λόγο στο κάτω κάτω? Δεν ξέρω τί έγινε μεταξύ των andreasnaxos,aiRness και qrious, πιστεύω πάντως πως τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέει ο airness (άψογη η στάση σου φίλε), ο andreasnaxos είχε δείξει στοιχεία επιθετικού χαρακτήρα μέσα από πολλά posts του.

Κρίμα για τη δουλειά του όλο αυτόν τον καιρό, τίποτε άλλο.

No big deal guys and girls, συνεχίζουμε δυναμικά...

Viva la Revolucion!

• Visitor
  • Visitor
23 Φεβ 2005 18:57 #4414 by
Replied by on topic Σβησμένα posts
wtf?? :(

Κι εγώ στο παρελθόν είχαμε μια έντονη διαφωνία (με αφορμή ασήμαντο λόγο) με τον Αντρέα που συνεχίστηκε μέσω e-mail αλλά δεν έφτασε ποτέ σε βρισίδια ή τίποτα τέτοιο και στο τέλος τα βρήκαμε μάλιστα και είχαμε και συνδιαλλαγή μέσω ταχυδρομείου κάτι cd και κάθε τόσο και κάποια e-mails...

Κρίμα... μόνο αυτό έχω να πω... όντως κομπλεξική η αντίδραση και της αποχώρησης, πόσο μάλλον και του σβησίματος των posts.. :(

More
23 Φεβ 2005 20:11 #4415 by Elessar
Replied by Elessar on topic Σβησμένα posts
Τώρα το είδα ότι έχει σβήσει τα post του και πραγματικά δεν μπορώ να κάταλάβω ούτε το λόγο αυτής της πράξης αλλά και ούτε και γιατί τσακώθηκε με τον Airness και Qrious - μήπως για το Full Throttle;

Το γιατί όμως επέλεξε να αποχωρήσει απο το site, δεν το χωράει το μυαλό μου.

Κρίμα, γιατι είχε προσφέρει πολλά....

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
23 Φεβ 2005 20:21 #4417 by qrious
Replied by qrious on topic Σβησμένα posts
ο τσακωμός ήταν αυτός που είδατε όλοι με τον airness . τώρα θα μου πείτε ποιος τσακωμός;
υποτίθεται πως αυτή η ανταλλαγή απόψεων k διαφωνία για το full throtlle ήταν τσακωμός και ήταν λόγος για να αποχώρηση με αυτον τον τροπο.

τελοσπαντων καποια post θα επανερθουν απο καποιο backup που εχω γιατι εχει γινει λιγο μπαχαλο.
αυτα.

More
23 Φεβ 2005 21:26 #4419 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Σβησμένα posts

a_steria wrote: Λέω κι εγώ... χάζευα τα reviews και μπλόκαρα με τα σβησμένα posts του andreasnaxos... έχει γίνει ένα μπάχαλο, πολλά απ' τα σχόλια τον υπόλοιπων αναφέρονται στα αρχικά σχόλια του andreasnaxos και νόημα - ουδέν! [...]

Επειδή όντως σε κάποια σημεία δε θα βγάζουμε άκρη τι εννοεί ο ποιητής αν αναφέρεται σε σχόλια που προυπήρχαν των δικών και πλέον δε φαίνονται, θα μπορούσε όποιος εντοπίζει τέτοια προβληματικά μηνύματα να ειδοποιεί τους άλλους χρήστες ώστε να επεξεργαστούν τα posts τους και να γίνει πάλι μια φυσιολογικής ροής συζήτηση?

Nothing happens unless first a dream...

More
23 Φεβ 2005 22:24 #4420 by qrious
Replied by qrious on topic Re: Σβησμένα posts
επανήρθαν όσα post είχαν απαντήσεις και άλλων χρηστών ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα στην κατανόηση. δεν χρειάζεται να αλλάξει κανεις τίποτα.

More
27 Φεβ 2005 16:30 #4460 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Σβησμένα posts
Περιμένω ο Αντρέας να βγεί και να πάρει θέση.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Visitor
  • Visitor
28 Φεβ 2005 10:53 #4464 by
Replied by on topic Re: Σβησμένα posts
Κι εγώ θα ήθελα να ακούσω και την "άλλη πλευρά", αλλά δε το κόβω έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα...

More
02 Μαρ 2005 20:21 #4540 by Real NC
Replied by Real NC on topic Σβησμένα posts
Ρε Air, αφού του πήγαινες συνέχεια κόντρα. Ότι και να έγραφε, εσύ τον έκανες να φαίνεται πως φταίει σε κάτι. Π.χ. αυτό με τον web-browser. "Σωστός browser"? Τι είναι αυτό;

Από την άλλη δεν έχω ιδέα τι έγινε μεσω PMs, οπότε η στάση σου να είναι δικαιολογημένα εχθρική. Τεσπα. Ζωή να χουμε.

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

• Visitor
  • Visitor
02 Μαρ 2005 22:22 #4545 by
Νομίζω ότι γενικά το στυλ του Airness βγαίνει πολλές φορές λίγο... "εξυπνακίστικο" και δεν ήταν τίποτα προσωπικό με τον Αντρέα ή με όποιον άλλο τυχαίνει να του βγαίνει έτσι. Τόσο ευθιξία πια; Έλεος δεν είμαστε 10χρονα!

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
03 Μαρ 2005 00:05 #4546 by aiRness
Replied by aiRness on topic Σβησμένα posts
Real NC...Η στάση μου ΔΕΝ είναι εχθρική (δυστυχώς δεν σε βλέπουμε συχνά, πέρνα μια βόλτα να σου μιλήσει και ο qrious αν θες για να 'μπεις' στο κλίμα). Ποτέ δεν είχα εχθρική στάση με κανέναν εδώ μέσα και ΚΥΡΙΩΣ κομπλεξισμό, για να μην πάω παρακάτω, ειληκρινά έχω να κάνω καλύτερα πράγματα. Δεν ισχύει αυτό που λες. Αν τώρα κάποιοι πέρνουν το χρησιμοποίησε 'σωστό' browser ως ειρωνικό σχόλιο και δυστυχώς δεν γνωρίζουν τι εστί ie (γιατί οι περισσότεροι πίστεψέ με δεν καταλαβαίνουν) δεν φταίω εγώ. Κόντρα δεν πήγαινα κανέναν, μάλλον δεν θυμάσαι τι έγινε (εγώ αντίθετα έκανα και πρόταση για το team...βαρέθηκα να κάνω αναφόρες τέτοιου τύπου *πάλι*...). Να μην μπούμε και σε άλλα παρεμφερή. Η παρακάτω πρόταση εξηγεί τι θέλω να πω, οι παλιοί καταλαβαίνουν.

Όσον αφορά τα τεχνικά θέματα που έχουμε συζητήσει δεν ειρωνεύομαι και το επιχείρημα έχει ως εξής. Πάντα δίνω πρόταση ή λύση στο εκάστοτε πρόβλημα.

Όποιος θέλει να μου πει κάτι ή να συζητήσουμε κάτι μπορεί να το κάνει στo akis at member.fsf.org

School Victim θεωρώ το σχόλιο σου άκυρο, πρώτα απ'ολα γιατί δεν γνωρίζεις την κατάσταση και γιατί προφανώς δεν διαβάζεις τα threads μου προσεκτικά. "Δεν 'τυχαίνει' να μου 'βγαίνει' έτσι"...Μην περιμένεις σχόλιο σε τέτοια πρόταση τώρα. Όσοι καταλαβαίνουν τι γίνεται μετά από τα άπειρα posts έχει καλώς, προσωπικά βαρέθηκα να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα.

Ο αντίλογος είναι γνώση και βασική αρχή του διαλόγου.

• Visitor
  • Visitor
03 Μαρ 2005 02:41 #4555 by
το ότι δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει υποθεί στο θέμα με τον Αντρέα είναι άσχετο. εγώ μιλάω γενικά και λέω απλώς τι έχω παρατηρήσει. δε με ενοχλεί, απ τη στιγμή που γίνεται "με το γάντι" και σε επιτρεπτά πλαίσια πάντα. αν το αρνείσαι ή δεν μπορείς να το δεχτείς τότε παρτο ως "αντίλογο", μήπως κι έτσι το δεχτείς καλύτερα..

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
03 Μαρ 2005 22:40 #4575 by aiRness
Replied by aiRness on topic Σβησμένα posts
Τα λεγόμενα σου δεν είναι καν αντίλογος. Μίλα χειροπιαστά και με επιχειρήματα και μετά θα βγάλουμε άκρη. Δεν χαμπαριάζω απο την τελευταία σου πρόταση, βρες κάτι καλύτερο και στείλτο μου με e-mail να μην γεμίζει και το forum με τέτοια posts και θα σου απαντήσω να είσαι και ήρεμος.