Σβησμένα posts
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
Λυπάμαι που είσαι μεγάλος άνθρωπος και έστειλες τέτοιου είδους υβριστικότατο (τονίζω) email στον φίλο qrious και ΟΧΙ σε εμένα (αυτό δεν ξέρω πως το λέτε στην Νάξο) και είχες τέτοιου είδους παιδιαρίστικη συμπεριφορά. Καλά δεν σου ζητάω να μου μιλάς και καλύτερα η να ζητήσεις και συγγνώμη, άλλωστε δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Κατανοώ πλήρως τι εστί κοινότητα και συζήτηση και αυτο το εφαρμόζω στην επιστήμη της πληροφορικής καιρό τώρα αλλά και στην ίδια μου την ζωή. Αλλά τι λέω το mail πήγε καταλάθος στον qrious. H ελευθερία δηλ. να σβήσεις τα posts σου να εκφράσεις την γνώμη και να βρίζεις αβέρτα (κυριολεκτώ) σου δίνεται, είμαι υπέρ πιστεψέ με. Παρακάτω...
Τσακωμός δεν έγινε πουθενά και ποιος έχει κόμπλεξ φίλτατε φάνηκε απο το μύνημα που έστειλες σε λάθος επαναλαμβάνω άτομο. Δηλ. θυμάμαι παλιότερα να έχουμε μιλήσει χειρότερα αλλά τώρα δεν έχεις λόγο να το κάνεις αυτό και φυσικά έτσι προφανώς μεγάλωσες και χρησιμοποείς αυτού του είδους την γλώσσα και ξεπερασμένες τακτικές αποστόμωσης (τάπας, φυστικιού or whatever...).
Παραμένω φυσικά ήρεμος και η αντίδραση μου ήταν χαμόγελο και μόνο. Όχι photo δεν έχω για τους δύσπιστους, απλά μία χαζοπαρέα.
"I know your plan Ripburger, you're waiting for me to die so you can take over my company!" -- Malcom Corley, Full Throttle
PS. Αυτό για όσους ακόμα διαθέτουν χΟύμορ.
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- a_steria
- Elite Member
mmm...I don' t think this will help...
- Atrus
- Spammer
Κρίμα για τη δουλειά του όλο αυτόν τον καιρό, τίποτε άλλο.
No big deal guys and girls, συνεχίζουμε δυναμικά...
Viva la Revolucion!
- Visitor
Κι εγώ στο παρελθόν είχαμε μια έντονη διαφωνία (με αφορμή ασήμαντο λόγο) με τον Αντρέα που συνεχίστηκε μέσω e-mail αλλά δεν έφτασε ποτέ σε βρισίδια ή τίποτα τέτοιο και στο τέλος τα βρήκαμε μάλιστα και είχαμε και συνδιαλλαγή μέσω ταχυδρομείου κάτι cd και κάθε τόσο και κάποια e-mails...
Κρίμα... μόνο αυτό έχω να πω... όντως κομπλεξική η αντίδραση και της αποχώρησης, πόσο μάλλον και του σβησίματος των posts..
- Elessar
- Team
Το γιατί όμως επέλεξε να αποχωρήσει απο το site, δεν το χωράει το μυαλό μου.
Κρίμα, γιατι είχε προσφέρει πολλά....
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- qrious
- Yahvo
υποτίθεται πως αυτή η ανταλλαγή απόψεων k διαφωνία για το full throtlle ήταν τσακωμός και ήταν λόγος για να αποχώρηση με αυτον τον τροπο.
τελοσπαντων καποια post θα επανερθουν απο καποιο backup που εχω γιατι εχει γινει λιγο μπαχαλο.
αυτα.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
a_steria wrote: Λέω κι εγώ... χάζευα τα reviews και μπλόκαρα με τα σβησμένα posts του andreasnaxos... έχει γίνει ένα μπάχαλο, πολλά απ' τα σχόλια τον υπόλοιπων αναφέρονται στα αρχικά σχόλια του andreasnaxos και νόημα - ουδέν! [...]
Επειδή όντως σε κάποια σημεία δε θα βγάζουμε άκρη τι εννοεί ο ποιητής αν αναφέρεται σε σχόλια που προυπήρχαν των δικών και πλέον δε φαίνονται, θα μπορούσε όποιος εντοπίζει τέτοια προβληματικά μηνύματα να ειδοποιεί τους άλλους χρήστες ώστε να επεξεργαστούν τα posts τους και να γίνει πάλι μια φυσιολογικής ροής συζήτηση?
Nothing happens unless first a dream...
- qrious
- Yahvo
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Visitor
- Real NC
- Banned
Από την άλλη δεν έχω ιδέα τι έγινε μεσω PMs, οπότε η στάση σου να είναι δικαιολογημένα εχθρική. Τεσπα. Ζωή να χουμε.
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
- Visitor
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
Όσον αφορά τα τεχνικά θέματα που έχουμε συζητήσει δεν ειρωνεύομαι και το επιχείρημα έχει ως εξής. Πάντα δίνω πρόταση ή λύση στο εκάστοτε πρόβλημα.
Όποιος θέλει να μου πει κάτι ή να συζητήσουμε κάτι μπορεί να το κάνει στo akis at member.fsf.org
School Victim θεωρώ το σχόλιο σου άκυρο, πρώτα απ'ολα γιατί δεν γνωρίζεις την κατάσταση και γιατί προφανώς δεν διαβάζεις τα threads μου προσεκτικά. "Δεν 'τυχαίνει' να μου 'βγαίνει' έτσι"...Μην περιμένεις σχόλιο σε τέτοια πρόταση τώρα. Όσοι καταλαβαίνουν τι γίνεται μετά από τα άπειρα posts έχει καλώς, προσωπικά βαρέθηκα να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα.
Ο αντίλογος είναι γνώση και βασική αρχή του διαλόγου.
- Visitor
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member