Site για τη σειρά παιχνιδιών της Agatha Cristie

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
17 Ιουλ 2006 08:29 #10451 by Fallen Angel
Δημιουργήθηκε site για τη σειρά (όπως διαφαίνεται να είναι) παιχνιδιών που θα βασίζεται στα μυθιστορήματα της Agatha Cristie. Ο δεύτερος τίτλος που έχει επιλεγεί να μεταφερθεί σε adventure παιχνίδι είναι το "Murder on the Orient Express", που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Παρότι το official site του συγκεκριμένου είναι ακόμη υπό κατασκευή, μπορείτε να δείτε κάποιες screenshots του παιχνιδιού εδώ .

ΥΓ: Ευελπιστώ να είναι καλύτερη η μεταφορά αυτού του τίτλου και να μας ταξιδέψει στο μυστήριο, όπως και το βιβλίο. Προσωπική σημείωση αυτό, μιας και σε πολλούς άρεσε κι η μεταφορά-διασκευή του "And Then There Were None". :wink:

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
17 Ιουλ 2006 08:38 #10453 by giovanna
@Fallen_Angel.

You make my day!!

Ενας υπέροχος τίτλος βιβλίου αυτού του Orient Express, και το φαντάζεσαι σε παιγνίδι. Μια λέξη μόνο απλώς υπέροχο. Και ναι το "And The Were None", για εμένα ήτανε πολύ καλλό, απλώς όταν κάποια στιγμή το έπαιζα, απο λάθος επιλογές μου αφαιρούσε μερικά σημεία μυστηρίου ή πλοκής ποι θα 'ηθελα να ζήσω λίγο περισσότερο. Αλλά δεν ήτανε κακό. Ητανε μια καλή προσπάθεια να μετατρέψεις ένα τέλειο βιβλίο σε ένα παιγνίδι adventure, δεν είναι και τόσο εύκολο.

Εγώ θα το περιμένω με πολύ αγωνία, γιατί εδώ και πολύ καιρό δεν έχω να πάιξω κανένα καινούργιο παιγνίδι, εαν και πρέπει να το ομολογήσω, ότι παίζω κάτι εκπληκτικά διαμάντια περασμένων χρόνων. Oldies but goodies.
:P

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
17 Ιουλ 2006 08:51 #10455 by Fallen Angel
Εγώ να σου πω την αλήθεια δε το περιμένω τόσο ανυπόμονα γιατί το ψιλοφοβάμαι. Αν και σίγουρα θα το παίξω, παραμένω πολύ επιφυλακτική ακόμη. Μακάρι να αποδειχτεί αριστούργημα βέβαια! :)

Πάντως αναμένονται πολύ καλά (απ' όσα έχω δει μέχρι τώρα για του λόγου τους) παιχνιδάκια πολύ πριν από αυτό της Agatha, όπως το "Al Emmo and the Lost Dutchman's Mine" και το "Tunguska". Σίγουρα λοιπόν δεν θα είναι ένα καλοκαίρι λειψυδρίας! :wink:

Nothing happens unless first a dream...

• Visitor
  • Visitor
17 Ιουλ 2006 09:46 #10461 by
Το Tunguska αναμένεται για τον Αύγουστο και οι πληροφορίες so far λένε ότι είναι αριστουργηματικό. Βέβαια κρατάμε μικρό καλάθι αλλά το περιμένω με μεγάλη αγωνία, η αλήθεια να λέγεται! Τώρα για το Orient Express τι να πούμε, το βιβλίο είναι ιδιοφυές αν και το τέλος στο παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το βιβλίο. Θα είναι τελείως διαφορετικό. Πάντως το And Then There Were None ήταν συμπαθητικό αν και το Orient προβλέπεται πολύ καλύτερο γιατί η εταιρεία -με τα λεγόμενα των ειδικών- συμμορφώθηκε παντελώς με τις παρατηρήσεις των απανταχού gamers και έκανε ό,τι καλύτερο για το αναμενόμενο παίγνιο που δυστυχώς θα αργήσει να βγει αλλά μην στενοχωριέστε θα το παίζουμε δίπλα στο τζάκι τον Νοέμβριο με λικέρ, φώτα κλειστά και την giovanna αγκαλιά! (α, ωραία, έκανα και ρίμα!)

• Visitor
  • Visitor
17 Ιουλ 2006 14:58 #10467 by
Για το Tunguska κοιτάξτε εδώ:

<!-- w --> www.dreamcatchergames.com/tac/tunguska/index.html <!-- w -->