pompei
- istar
- Topic Author
- Templar Hunter
Less
More
29 Ιουλ 2006 06:46 #10664
by istar
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
pompei was created by istar
καλησπέρα σε όλους!!
Σκεφτομουν ν αγοράσω το pompei (old one), μιας και η τιμή του είναι 9,90 .. αν και δεν εχω ακούσει και πολλα γι αυτό.
Σκέφτηκα να ζητήσω συμβουλές από ..παλιούς!!
Αξιζει τίποτα????
Παίζει σε xp???
Σκεφτομουν ν αγοράσω το pompei (old one), μιας και η τιμή του είναι 9,90 .. αν και δεν εχω ακούσει και πολλα γι αυτό.
Σκέφτηκα να ζητήσω συμβουλές από ..παλιούς!!
Αξιζει τίποτα????
Παίζει σε xp???
NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qrious
- Yahvo
29 Ιουλ 2006 06:48 #10665
by qrious
Replied by qrious on topic pompei
νομίζω πως δεν αξίζει ιδιαιτερα
- Elessar
- Team
Less
More
29 Ιουλ 2006 06:48 #10666
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic pompei
Απο όσο ξέρω είναι τραγικό adventure....Για XP δεν ξέρω αλλά μπορώ να το ψάξω αν θες.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
29 Ιουλ 2006 09:04 #10669
by giovanna
Replied by giovanna on topic pompei
@bgtzk
Δεν είναι κακό, ήτανε μια πανέμορφη ερωτική ιστορία με φόντο τον Βεζούβιο και την Πομπήϊα. Τώρα εαν τρεχει σε XP, πραγματικά δεν ξέρω. Το έχω αγοράσει και παίξει εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν είναι κακό, ήτανε μια πανέμορφη ερωτική ιστορία με φόντο τον Βεζούβιο και την Πομπήϊα. Τώρα εαν τρεχει σε XP, πραγματικά δεν ξέρω. Το έχω αγοράσει και παίξει εδώ και πολλά χρόνια.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
29 Ιουλ 2006 10:17 #10671
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic pompei
@bgtzk
Ρίξε καμιά ματιά στο www.ntcompatible.com/ , συνήθως λέει αρκετά πράγματα για παλαιότερους τίτλους (από εδώ άρχισα εδώ και χρόνια να ψάχνω τις συμβατότητες) και για τα πιθανά κολλήματα τους. Ίσως να είναι αυτό που ζητάς.
Αλλιώς. Μαγικές λέξεις για γρήγορη έρευνα (συνήθως μέσα στην πρώτη σελίδα του google έχω αποτέλεσμα) είναι: compatibility "τίτλος παιχνιδιού" xp (ή WinXP, ή ΝΤ ή W2K (γενικά πολλά έχουν κοινές λύσεις))) help (issues, solutions, problem). Πάντα ανοίγω το θέμα στην αρχή και μετά προσπαθώ να το σουλουπώσω σαν έρευνα αν πέσω σε καμιά καλή κουβέντα που να δίνει και ιδέες για παιχνίδια που δεν έχουν έτοιμη λύση). Ίσως να βοηθήσει.
Ρίξε καμιά ματιά στο www.ntcompatible.com/ , συνήθως λέει αρκετά πράγματα για παλαιότερους τίτλους (από εδώ άρχισα εδώ και χρόνια να ψάχνω τις συμβατότητες) και για τα πιθανά κολλήματα τους. Ίσως να είναι αυτό που ζητάς.
Αλλιώς. Μαγικές λέξεις για γρήγορη έρευνα (συνήθως μέσα στην πρώτη σελίδα του google έχω αποτέλεσμα) είναι: compatibility "τίτλος παιχνιδιού" xp (ή WinXP, ή ΝΤ ή W2K (γενικά πολλά έχουν κοινές λύσεις))) help (issues, solutions, problem). Πάντα ανοίγω το θέμα στην αρχή και μετά προσπαθώ να το σουλουπώσω σαν έρευνα αν πέσω σε καμιά καλή κουβέντα που να δίνει και ιδέες για παιχνίδια που δεν έχουν έτοιμη λύση). Ίσως να βοηθήσει.
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...