Παλιά adventures
- Topic Author
- Visitor
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- neo83_gr
- Schattenjäger
- alkis21
- Banned
Ρίξε μια ματιά στο Top 50 για τις προσωπικές μου προτάσεις, τα περισσότερα είναι παλιά.
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
- Topic Author
- Visitor
Σε ευχαριστώ, πολύ κατατοπιστικά indeed!
- enwsiths
- Futuristic Fedora
upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005
...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
- enwsiths
- Futuristic Fedora
upload img
- giovanna
- Adventure's Advocate
Shannara, μόλις τό άρχισα και τι να πω η τελειότητα. Αργότερα πολλά περισσότερα. Δες το είναι ενα διαμάντι!!!
- enwsiths
- Futuristic Fedora
Έχεις το shanhara????τυχερή,ξέρεις πόσο καιρό το ψάχνω???
upload img
- giovanna
- Adventure's Advocate
Δύσκολο το nick name σου να το γράψει κάποιος.
Εν πάσει περιτπώσει, στέιλε με μου με p.m. την διεύθυνση σου να στο στείλω. Είναι με μουσική, με speatch έτοιμιο να το τρέξεις. Εχει και μερικά σωσμένα παιγνίδια δικά μου μέσα. Μόλις το Σάββατο άρχισα να το παίζω, και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τον αγαπημένο φίλο που μου το έστειλε.
Και τα πράγματα είναι απλά, δεξιό κλίκ στο Shannara, run with vdms και παίζεις ενα απο τα ωραιότερα παιγνίδια ever made.
- enwsiths
- Futuristic Fedora
σε υπερευχαριστώ!!!!!ότι adventure χρειαστείς κ το έχω μην διστάσεις(όπως κ οποιοσδήποτε από αυτό το site) να μου στείλεις p.m. για να στο στείλω...(άσχετο αλλά το vdms που γράφεις,ελπίζω να μην είναι κάτι σαν το scummvm γιατι με τα compatibilities των old games είμαι άσχετος!!!!!!!!!!).
upload img
- giovanna
- Adventure's Advocate
Μην ανησυχείς κάνεις instal το παιγνίδι και απλώς τρέχεις το Shannara.exe όπως σου είπα παραπάνω και όλα είναι μια χαρά.
Για κάθε πρόβλημα εδώ είμαστε. Μην ανησυχείς, και εγώ άσχετη είμαι αλλά επειδή είμαι λάτρης όλων των παλιών παιγνιδιών που είναι πραγματικά διαμάντια, έμαθα να τα τρέχω. Και ξέρεις κάτι εαν θέλεις κάτι μπορείς να το κάνεις. Εδω τα κατάφερα εγώ
- enwsiths
- Futuristic Fedora
μην το λες εγώ πιο άσχετος από σενα είμαι στα p.c. αλλά για παλιά διαμάντια αξίζει να προσπαθήσεις ...(είχα ένα pentium I mmx στα 200mhz κ έπαιζα τα παλιά games αλλά δυστυχώς χάλασε...).
upload img
- giovanna
- Adventure's Advocate
Μην απελπίζεσαι εγώ στο φοβερό μου pentium εχω παίξει πάμπολλα παλιά παιγνίδια με την βοήθεια του DosBox και πάντα βγαίνω αστέρι. Επειδή εγω πρέπει να έχω πάνω απο 200 παιγνίδια adventure original με τα κουτιά τους, και επειδή δεν είχα την τύχη να παίξω τα παλιά παιγνίδια, τώρα σαν τρελλή συλλέκτρια τα μαζεύω όλα αυτά που μου λείπανε, και πραγματικα θέλω να τα μοιραστώ μαζί με τους φανατικούς adventurades όλων των εποχών.
Εγώ επειδή έχω μια απλή σύνδεση με το Internet, και μου είναι δύσκολο να κατεβάζω αυτά τα παιγνίδια στηρήχθηκα σε πολλούς φίλους αγαπημένους που μου έστειλαν αυτά τα πραγματικά διαμάντια απο την προσωπική τους συλλογή. Και γιατί να μην τα μοιραστώ μαζί σας.
- BostonLow
- Walker Survivor
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
- enwsiths
- Futuristic Fedora
giovanna wrote: @enwsiths
Μην απελπίζεσαι εγώ στο φοβερό μου pentium εχω παίξει πάμπολλα παλιά παιγνίδια με την βοήθεια του DosBox και πάντα βγαίνω αστέρι. Επειδή εγω πρέπει να έχω πάνω απο 200 παιγνίδια adventure original με τα κουτιά τους, και επειδή δεν είχα την τύχη να παίξω τα παλιά παιγνίδια, τώρα σαν τρελλή συλλέκτρια τα μαζεύω όλα αυτά που μου λείπανε, και πραγματικα θέλω να τα μοιραστώ μαζί με τους φανατικούς adventurades όλων των εποχών.
Εγώ επειδή έχω μια απλή σύνδεση με το Internet, και μου είναι δύσκολο να κατεβάζω αυτά τα παιγνίδια στηρήχθηκα σε πολλούς φίλους αγαπημένους που μου έστειλαν αυτά τα πραγματικά διαμάντια απο την προσωπική τους συλλογή. Και γιατί να μην τα μοιραστώ μαζί σας.
Πολύ σωστά!!!!adventure-συναδελφικότητα...
upload img