Undercover : Operation Wintersun
- giovanna
- Adventure's Advocate
Γιατί παλληκάρι μου ξυπνάς τέτοιες εφιαλτικές αναμνήσεις!!! Ακου LightHouse. Το χειρότερο χρηματοκιβώτιο πόυ έχω ανοιξει στην ζωή μου.
@odnorf
Συμφωνώ μαζί σου, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ, χορτάσαμε φτάνει.
@Fallen_Angel
Σε ευχαριστώ καλή μου. Μην σβύσεις τα Saves σου, μάλλον θα τα χρειαστώ, γιατί γενικά με τους φρουρούς δεν τα πάω καλά. Κάτι με τραβάει πάντα να πέφτω επάνω τους, μην ρωτάς γιατί είναι ολοφάνερο.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
giovanna wrote: [...]Σε ευχαριστώ καλή μου. Μην σβύσεις τα Saves σου, μάλλον θα τα χρειαστώ, γιατί γενικά με τους φρουρούς δεν τα πάω καλά. Κάτι με τραβάει πάντα να πέφτω επάνω τους, μην ρωτάς γιατί είναι ολοφάνερο.
Ειλικρινά δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα. Λίγη υπομονή και πολύ καλή παρατήρηση των κινήσεών τους θέλει μόνο. Παρόλα αυτά, θα τα κρατήσω για παν ενδεχόμενο. Είσαι και τυχερή, έχω save αμέσως μετά το γρίφο.
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Γιούπι!!!
- odnorf
- Templar Hunter
giovanna wrote: @Elessar
Σε ευχαριστώ καλή μου. Μην σβύσεις τα Saves σου, μάλλον θα τα χρειαστώ, γιατί γενικά με τους φρουρούς δεν τα πάω καλά. Κάτι με τραβάει πάντα να πέφτω επάνω τους, μην ρωτάς γιατί είναι ολοφάνερο.
Να υποθέσω αυτό που υποθέτω ή να πάω να δω αν θέλει πότισμα ο κήπος;
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- giovanna
- Adventure's Advocate
Οχι ο κήπος δεν θέλει πότισμα, και καλά κατάλαβες
- Elessar
- Team
EDIT: Βασικά Odnorf έχεις μπλέξει τα quotes, αν δεις η Giovvana απευθύνεται στην Fallen Angel για τα saves όχι σε μένα
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- odnorf
- Templar Hunter
Το ξέρω ότι δεν απευθύνεται σε εσένα. Αναρωτιέμαι πως το υπέθεσες αυτό; :shock:
Edit: Παρατήρησα ότι στο προηγούμενο Post μου φαίνεται σαν να έλεγες εσύ την φράση της έκπτωτου_άγγελου. 'Η προβοκάτσια είναι ή bug στο forum.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα σχόλια ομολογώ ότι δεν είχα κάτι το ιδιαίτερα πρόστυχο (τι είναι αυτό; ) στο μυαλό μου. Ίσως είναι περίεργο αλλά τη στιγμή που έκανα το προηγούμενο post αναρωτιόμουν πραγματικά αν χρειάζονται πότισμα οι 21 γλάστρες που έχω στο μπαλκόνι μου. Η "στιχομυθία", όπως είπες, εξελίχθηκε άθελά μου λίγο περίεργα. :shock: :shock: (χρειάζεται περισσότερα smiles αυτό το forum). Σε τελική ανάλυση δηλώνω αθώος. Οι ένοχοι παρακαλώ να παρουσιαστούν άμεσα για να μην καταφύγω σε δραματικές αποδράσεις.
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Adventure's Advocate
Μάλλον μπερδευτήκαμε, εγώ απλώς εννούσα οτι επειδή η τύχη μου και το κάρμα μου γενικά με κάνει να χάνω σε σημεία που πρέπει να περάσω φρουρούς, τερατάκια, κλ.π. εγώ σαν την τρελλή χαρά πέφτω στην αγκαλιά τους, γιατί, πρώτα είναι όμορφα, δεύτερο επικύνδυνα και γενικά ΜΙΣΩ αυτές τις σκηνές, δεν τις θέλω, αλλά αυτές με τραβάνε για να με τιμωρήσουνε, (επειδή δεν τους πάω) και εγώ στο τέλος πληρώνω τις αμαρτίες μου, οπότε, odnorf, άσε πότισα εγώ τις γλάστρες, και ναι Elessar, μπορείς να με γλυτώσεις απο αυτούς?
- Tommy_Angelo
- Elite Member
Για να δούμε!
I love adventures
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- enwsiths
- Futuristic Fedora
upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005
...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...