Αποκλειστικό σχετικά με την Jane Jensen στο JA+

• Mortal
  • Mortal's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
03 Μάι 2004 23:15 #1101 by Mortal
Πριν απο λίγο πέτυχα μια αναφορά στο JA+ σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της Jane Jensen. Θα το βρείτε εδώ: www.justadventure.com/articles/J ... nNews.shtm .

Επι τροχάδην μπαίνει στον πάγο το Gray Matter απο την Dreamcatcher και ξεκινάει μια συνεργασία με την Oberon Media σχετικά με ένα επεισοδιακής μορφής παιχνίδι που καλείται Booby Trap. Για περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του JA+.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Μάι 2004 00:46 #1113 by aiRness
Ναι είχε ανακοινωθεί από χτες ότι θα κάνει μια 'μεγάλη' και σημαντική ανακοίνωση το JA+, λέγοντας ότι γι'αυτό είναι το καλύτερο site με adventures στο internet και ότι θα ταρακούνησει και την internet κοινότητα αυτό το νέο, που ως τότε δεν είπαν φυσικά τι είναι. Βρήκα από απλά υπερβολικό έως πολύ υπερβολικό το announcement τους στο forum, γιατί τα νέα τελικά είχαν να κάνουμε με τέτοια δυσάρεστη είδηση...

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

More
04 Μάι 2004 04:47 #1128 by aiRness
Κάτι ακόμα ενδιαφέρον είναι το poll. Μέχρι στιγμής οι περισσότεροι διαλέγουν ότι δεν δίνουν λεφτά για να αγοράσουν ένα on-line adventure. Το θέμα είναι ότι οι καιροί για μεγάλες παραγωγές είναι δύσκολες. Πολλά μεγάλα project ακυρώνονται και άλλα δεν πουλάνε όσο θα έπρεπε. Τα μικρά labels από την άλλη δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Αυτό δείχνει και την δύσκολη κατάσταση όμως. Ελπίζω να βρεθεί μια 'Revolutionary' λύση στο μέλλον, αν και έχουν δοκιμαστεί πολλά...Είμαι από τους ρομαντικούς και νοσταλγικούς του είδους, αλλά όχι από τους 'κολλημένους'. Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος σε καμία περίπτωση με τα λεγόμενα μου για το είδος, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα στην παγκόσμια αγορά. Αγορά...Την λέξη 'fun' ξεχάστε την...Τα μικρά labels την θυμούνται ακόμα και βγαίνουν συνέχεια τέτοιες ομάδες. Είναι ενα σημάδι παρακμής; Ένα σημάδι δυνατής κοινότητας; Καλώς η κακώς χρειαζόμαστε και τα μεγάλα project που κινούνται στην αγορά. Τεχνικά επίσης πρέπει να βελτιωθεί το θέμα. Ναι είμαστε του σεναρίου και της ιστορίας αλλά είμαστε πλέον μικρό μερίδιο στην αγορά. Γι'αυτό και πιστεύω ότι η Lucasarts ΕΠΡΕΠΕ να κυκλοφορήσει το Sam & Max 2. Αυτό το adventure έκανε εντύπωση μόνο απο τα screenshots...Μήπως έκανε καλά (για το συμφέρον του) ο Ragnar και κάνει το TLJ2: Dreamfall έτσι; Αλλά και ο Charles Cecil που μας μιλούσε ότι πρέπει να πάνε τα adventures ένα επίπεδο παραπάνω και για 'Revolution; τι κατάλαβε με το Broken Sword 3; Ωραία όλα αυτά δε λέω, λύση θέλουμε...

• Visitor
  • Visitor
04 Μάι 2004 12:30 #1133 by
Θα επανέλθω στο θέμα αργότερα, αλλά για την ώρα θα πω το εξής: Τι Booby Trap ρε παιδιά; Μας δουλεύουνε;

More
04 Μάι 2004 16:11 #1136 by Atrus
Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που ψήφισε ότι δεν πρόκειται να αγοράσει ενα online προϊόν. Ένα μεγάλο project όπως λες aiRness απαιτεί τα περισσότερα χρήματα κατά τη φάση της αποπεράτωσής του, δεν υπάρχει δικαιολογία να το προωθήσεις μέσω internet μόνο. Εδώ όπως φαίνεται καθαρά έχουμε να κάνουμε με ένα project μικρότερο. Ποιός πιστεύει ότι η Jensen δεν θα έβρισκε άνετα publisher??? Απλά κατά τη γνώμη μου και αυτή έχει καβαλήσει λίγο το καλάμι όλα αυτά τα χρόνια που την εκθειάζουμε και την παρακαλάμε κλπ. και θέλει ΜΟΝΗ της να προχωρήσει σε αυτό το project, το οποίο εγώ δεν βλέπω με καλό μάτι οφείλω να ομολογήσω!

Viva la Revolucion!

More
04 Μάι 2004 16:20 #1140 by aiRness
Διαφωνώ μαζί σου Atrus για την J.Jensen και επειδή χτες έγινε ότι έγινε μεταφέρω το topic με 'υπόμνημα' στα Adventure forums, μιας και που είναι σημαντικότατο θέμα. Ας το συζητήσουμε εκτενέστερα εκεί...