Text adventures για αρχάριους
- alkis21
- Topic Author
- Banned
22 Σεπ 2006 09:22 #12123
by alkis21
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
Text adventures για αρχάριους was created by alkis21
Για όσους δεν έχουν παίξει ποτέ text adventures (Interactive Fiction, όπως τα λένε τώρα) αλλά θα ήθελαν να δοκιμάσουν, προτείνω το πολύ καλό
"The Dreamhold"
, που είναι φτιαγμένο ειδικά για αρχάριους με εκτεταμένο Help.
Προσωπικά τελευταία έχω πορωθεί παίζοντας IF στο Smartphone μου... ιδανικός τρόπος να περνάει η ώρα στο γραφείο χωρίς να καταλαβαίνει κανείς ότι λουφάρω!
Προσωπικά τελευταία έχω πορωθεί παίζοντας IF στο Smartphone μου... ιδανικός τρόπος να περνάει η ώρα στο γραφείο χωρίς να καταλαβαίνει κανείς ότι λουφάρω!
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Σεπ 2006 10:38 #12126
by giovanna
Replied by giovanna on topic Text adventures για αρχάριους
@alkis21
Θα σε μαρτυρίσω. Πάντως είσαι σωστός τώρα εαν είναι λούφα και παραλλαγή δεν ξέρω. Εύγε!! Καλά τους κάνεις για να μάθουνε να σε βάζουνε να δουλεύεις!! Ακούς εκεί, δουλειά και τρελλή χαρά!!
Θα σε μαρτυρίσω. Πάντως είσαι σωστός τώρα εαν είναι λούφα και παραλλαγή δεν ξέρω. Εύγε!! Καλά τους κάνεις για να μάθουνε να σε βάζουνε να δουλεύεις!! Ακούς εκεί, δουλειά και τρελλή χαρά!!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.