Χρήσιμα Links!... Upd - 15/04/2006
- Visitor
Πολύ καλή δουλειά και μακάρι να ανανεώνεται όσο το δυνατόν ταχύτερα.
ΥΓ. My two cents. Στην κατηγορία "Ελληνικά On-line καταστήματα", αν θέλεις πρόσθεσε και το <!-- w --> www.skroutz.gr <!-- w --> .
Είναι μια μηχανή αναζήτησης σε όλα τα ελληνικά e-shops (με εμφάνιση των αποτελεσμάτων, από τα φθηνότερα στα ακριβότερα).
Keep up the good work!!!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Daedalus wrote: Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!
Πολύ καλή δουλειά και μακάρι να ανανεώνεται όσο το δυνατόν ταχύτερα.
ΥΓ. My two cents. Στην κατηγορία "Ελληνικά On-line καταστήματα", αν θέλεις πρόσθεσε και το <!-- w --> www.skroutz.gr <!-- w --> .
Είναι μια μηχανή αναζήτησης σε όλα τα ελληνικά e-shops (με εμφάνιση των αποτελεσμάτων, από τα φθηνότερα στα ακριβότερα).
Keep up the good work!!!
Thanks!
Γενικά σε αυτό το thread είχα ξεκινήσει παλιά να μαζεύω διάφορες ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για όλους μας, ώστε να μπορούμε να τα συγκεντρώσουμε όλα σε ένα σημείο. Αλλά γενικά μιας και όλοι έχουμε πρόσβαση στον Google, στο Teoma ή και σε άλλες SEs και μπορούμε ανα πάσα στιγμή να βρούμε τα πάντα δεν είναι και κάτι μοναδικό. Πάντως όταν βρίσκεις κάτι καλό και ενδιαφέρον προς υπολογιστές, παιχνίδια, ρίχνε μυνηματάκι και θα τα προσθέτω.
I 'll try! (Όταν δεν κάνω μακροβούτι στην κοσμάρα μου!)
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Visitor
Πολυ καλή δουλειά παιδιά, δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τα adventure στην Ελλάδα, ειδικά τώρα που το είδος δεν ειναι στα πάνω του.
Εδω θέλω να προσθέσω ένα πολύ χρήσιμο site-database για τα computer games όπου μπορεί κανεις να βρεί πληροφορίες και reviews για σχεδόν όλα τα adventure games που έχουν κυκλοφορήσει.
Το link είναι: www.mobygames.com/home
Keep up the good work guys!
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
interted wrote: Χαιρετώ το community!
Πολυ καλή δουλειά παιδιά, δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τα adventure στην Ελλάδα, ειδικά τώρα που το είδος δεν ειναι στα πάνω του.
Εδω θέλω να προσθέσω ένα πολύ χρήσιμο site-database για τα computer games όπου μπορεί κανεις να βρεί πληροφορίες και reviews για σχεδόν όλα τα adventure games που έχουν κυκλοφορήσει.
Το link είναι: www.mobygames.com/home
Keep up the good work guys!
Καλωσόρισες! Καλώστονα! Κι άλλο θύμα!
Γενικά υπάρχει μια σχετική διαμάχη πάντα και παντού όσον αφορά τα adventures, οπότε πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι που θα ενδιαφέρονται και θα ασχολούνται με το είδος είτε για καλό, είτε για κακό. Who knows!?
Καλή πρόταση, όντως, το mobygames, αν σκεφθείς πως όλοι μας το έχουμε χρησιμοποιήσει έστω μια δυο φορές και ούτε καν το σκέφθηκα να το παραθέσω μαζί με τα υπόλοιπα.
Άντε και καλό adventuring!
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate