The Awakened

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
10 Δεκ 2006 08:57 #13636 by
The Awakened was created by
Το έχει παίξει κανείς; Γενικά τι λέει ως παιχνίδι;

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
10 Δεκ 2006 08:58 #13637 by Elessar
Replied by Elessar on topic The Awakened
Γιατί βγήκε;

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
10 Δεκ 2006 10:05 #13638 by giovanna
Replied by giovanna on topic The Awakened
@Elessar,

Ναί το έχω ήδη πάρει, αλλά ακόμα δεν το δοκίμασα. Απο Παπασωτηρίου το πήρα και αυτό είναι στα 29.99? :mrgreen:

More
10 Δεκ 2006 12:44 #13640 by Zagorin
Replied by Zagorin on topic The Awakened
Δεν είδες την προσφορά του πλαίσιου; Και εγώ έμεινα έκπληκτος που βγήκε στην Ελλάδα. Δεν άκουσα να έχει βγει πουθενά αλλού.

More
16 Δεκ 2006 11:29 #13848 by giovanna
Τι να σας πω. Εαν δεν το έχετε πάρει, σκεφτείτε το λίγο περισσότερο. Το παιγνίδι όπως και το προηγούμενο χάνει σε κίνηση. Μια ώρα προσπαθούσα να βρώ ένα μικρό κουρέλι, που ήτανε κάπου ψηλά έτσι για να μην χανόμαστε.

Απαράδεκτο σε κίνηση, τέλεια γραφικά, αλλά εαν...λεω εαν αργότερα θα έχει κάποια σκηνή action ή κάποια που χρειάζεται χρονόμετρο, εγώ θα κόψω τις φλέβες μου.

Αυτοί οι παραγωγοί του ποτέ δεν θα μάθουνε τίποτα, απο τις προηγούμενες γκάφες τους. Ελεος πλέον.

Κρίμα γιατί..τι να πω. Δεν μπορώ να τρώω άλλο άγχος σε παιγνίδια. Ουφ, βαρέθηκα πραγματικά να πληρώνω ..τις ... :cry:

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
19 Δεκ 2006 07:11 #13929 by
Replied by on topic The Awakened
Κρίμα γιατί ήταν από τα must τα δικά μου για τον χειμώνα αλλά αυτό το πρόβλημα με τον κέρσορα σε κυνηγά βρε παιδί μου και δεν σ' αφήνει....

Τι πράμα κι αυτό.....

(αλήθεια καμιά σκηνή action βρήκες ή ακόμα; Αν δεν έχει τέτοιες σκηνές, νομίζω it's ok να το παίξεις!)

More
19 Δεκ 2006 09:32 #13934 by giovanna
@eragon

Ε το τραβάει το κοκκαλάκι μου, και εδώ δεν είναι πρόβλημα με κέρσορα, απλώς τον κινείς πατώντας το δεξιό κουμπί του ποντικιού σου ή το επάνω βέλος. Οπότε εγώ καταλήγω να πέφτω σε τοίχους, σε πόρτες, σε ζαρντινιέρες και ότι υπάρχει μπροστά μου.

Μακάρι να υπήρχε κέρσορας και να έκανες κλικ και να πήγαινε όπου ήθελες ο Sherlock, αλλά σιγά μην σου κάνουνε την χάρη!!

Για σκηνές action επιφυλάσομαι, ακόμα δεν βρήκα καμμία, αλλά ανακάλυψα ότι κάποιες στιγμές εσύ πρέπει να περάσεις διάφορα quiz παίζοντας με τον Sherlock, πληκτρολογώντας την απάντηση σου και αυτός θα σου πεί εαν είσαι μ..κας, ή πολύ έξυπνος και έτσι θα συνεχίσει το παιγνίδι.

Τι βλακείας ξεπερασμένη, αηδίασα, να πληκτρολογείς, και όχι να έχεις έτοιμες τις απαντήσεις και απλώς να τις επιλέγεις. Τι να πω. Ας σταματήσω εδώ, γιατί είμαι πάλι φορτισμένη και θα τους τα χώσω κανονικά.

:neutral:

More
19 Δεκ 2006 18:31 #13946 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: The Awakened

giovanna wrote: [...]αλλά ανακάλυψα ότι κάποιες στιγμές εσύ πρέπει να περάσεις διάφορα quiz παίζοντας με τον Sherlock, πληκτρολογώντας την απάντηση σου και αυτός θα σου πεί εαν είσαι μ..κας, ή πολύ έξυπνος και έτσι θα συνεχίσει το παιγνίδι.

Τι βλακείας ξεπερασμένη, αηδίασα, να πληκτρολογείς, και όχι να έχεις έτοιμες τις απαντήσεις και απλώς να τις επιλέγεις.[...]

Δεν το ξεκίνησα ακόμη το εν λόγω παιχνίδι (ευελπιστώ αύριο-μεθαύριο να το αρχίσω) και δεν το έχω δει αυτό που περιγράφεις. Αλλά μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Να πρέπει να πληκτρολογείς απαντήσεις και να σε κρίνει γι' αυτό που επέλεξες?! Very interesting indeed! Γιατί δε σου άρεσε? Δεν είναι καλοσχεδιασμένο κι έχει προβλήματα?

Nothing happens unless first a dream...

More
19 Δεκ 2006 22:19 #13961 by panagios
Replied by panagios on topic Re: The Awakened
καλό ειναι για αλλαγη να υπαρχει κατι το διαφορετικο σε ενα παιχνιδι. εγω το βρηκα πολυ καλη ιδεα παντως

More
20 Δεκ 2006 04:06 #13978 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: The Awakened
Κακή ιδέα δεν είναι, αλλά πρέπει να είσαι συνέχεια alert, και πρέπει να αποστηθίζεις τα πάντα για να βρείς άκρη, επίσης τα Αγγλικά σου πρέπει να είναι τέλεια. Ενα ορθογραφικό λάθος και ο Sherlock, μουλαρώνει. :wink:

More
20 Δεκ 2006 17:34 #14005 by panagios
Replied by panagios on topic Re: The Awakened
elementary my dear watson...

More
21 Δεκ 2006 03:17 #14037 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: The Awakened
@panagios

exactly my dear Sherlock :rolleyes:

More
29 Ιαν 2007 23:23 #14784 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic The Awakened
Λοιπόν, έχω κάποιες απορίες για το σενάριο και θα εκτιμούσα τη βοήθεια σας να καλύψω τα κενά που μου έμειναν.

* * * ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER * * *
Γιατί ο Watson λέει πως δεν μπορεί να τελειώνουν όλα έτσι όταν ξυπνά από τον εφιάλτη του στο εισαγωγικό video? Πώς 'έτσι'? Μια χαρά τελειώνουν όλα. Έδειξε ή υποννόησε κάτι στο παιχνίδι που μου διέφυγε?

Επίσης, στο τέλος του παιχνιδιού, ποια απειλή απελευθέρωσαν? Αφού κατάφεραν να σταματήσουν την τελετή αφύπνισης του Leviathan. Ποια απειλή εννοεί και πού το δείχνει αυτό μες το παιχνίδι? Είναι απλώς υπόσχεση για τη συνέχεια της σειράς αυτό το σχόλιο, ή κάτι έχασα?
* * * ΤΕΛΟΣ SPOILER * * *

Thank you! :)

More
29 Ιαν 2007 23:48 #14785 by Elessar
Replied by Elessar on topic The Awakened
Ωραία όλα αυτά, το review θα το δούμε κάποια στιγμή;

Στοίχειωσε πια ;)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
29 Ιαν 2007 23:52 #14786 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic The Awakened
Τςτςτςτς... μη χάσεις ευκαιρία! 8)

Σήμερα-αύριο-μεθαύριο... του χρόνου αν μου το ξαναπείς! :P

Πλάκα στην πλάκα πάντως -και για να δεις ΠΟΣΟ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΣ είσαι, αυτό έγραφα όταν θυμήθηκα πως ήθελα να ρωτήσω αυτά περί της υπόθεσης.