The Awakened
- Topic Author
- Visitor
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
- giovanna
- Adventure's Advocate
Ναί το έχω ήδη πάρει, αλλά ακόμα δεν το δοκίμασα. Απο Παπασωτηρίου το πήρα και αυτό είναι στα 29.99?
- Zagorin
- Spammer
- giovanna
- Adventure's Advocate
Απαράδεκτο σε κίνηση, τέλεια γραφικά, αλλά εαν...λεω εαν αργότερα θα έχει κάποια σκηνή action ή κάποια που χρειάζεται χρονόμετρο, εγώ θα κόψω τις φλέβες μου.
Αυτοί οι παραγωγοί του ποτέ δεν θα μάθουνε τίποτα, απο τις προηγούμενες γκάφες τους. Ελεος πλέον.
Κρίμα γιατί..τι να πω. Δεν μπορώ να τρώω άλλο άγχος σε παιγνίδια. Ουφ, βαρέθηκα πραγματικά να πληρώνω ..τις ...
- Topic Author
- Visitor
Τι πράμα κι αυτό.....
(αλήθεια καμιά σκηνή action βρήκες ή ακόμα; Αν δεν έχει τέτοιες σκηνές, νομίζω it's ok να το παίξεις!)
- giovanna
- Adventure's Advocate
Ε το τραβάει το κοκκαλάκι μου, και εδώ δεν είναι πρόβλημα με κέρσορα, απλώς τον κινείς πατώντας το δεξιό κουμπί του ποντικιού σου ή το επάνω βέλος. Οπότε εγώ καταλήγω να πέφτω σε τοίχους, σε πόρτες, σε ζαρντινιέρες και ότι υπάρχει μπροστά μου.
Μακάρι να υπήρχε κέρσορας και να έκανες κλικ και να πήγαινε όπου ήθελες ο Sherlock, αλλά σιγά μην σου κάνουνε την χάρη!!
Για σκηνές action επιφυλάσομαι, ακόμα δεν βρήκα καμμία, αλλά ανακάλυψα ότι κάποιες στιγμές εσύ πρέπει να περάσεις διάφορα quiz παίζοντας με τον Sherlock, πληκτρολογώντας την απάντηση σου και αυτός θα σου πεί εαν είσαι μ..κας, ή πολύ έξυπνος και έτσι θα συνεχίσει το παιγνίδι.
Τι βλακείας ξεπερασμένη, αηδίασα, να πληκτρολογείς, και όχι να έχεις έτοιμες τις απαντήσεις και απλώς να τις επιλέγεις. Τι να πω. Ας σταματήσω εδώ, γιατί είμαι πάλι φορτισμένη και θα τους τα χώσω κανονικά.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
giovanna wrote: [...]αλλά ανακάλυψα ότι κάποιες στιγμές εσύ πρέπει να περάσεις διάφορα quiz παίζοντας με τον Sherlock, πληκτρολογώντας την απάντηση σου και αυτός θα σου πεί εαν είσαι μ..κας, ή πολύ έξυπνος και έτσι θα συνεχίσει το παιγνίδι.
Τι βλακείας ξεπερασμένη, αηδίασα, να πληκτρολογείς, και όχι να έχεις έτοιμες τις απαντήσεις και απλώς να τις επιλέγεις.[...]
Δεν το ξεκίνησα ακόμη το εν λόγω παιχνίδι (ευελπιστώ αύριο-μεθαύριο να το αρχίσω) και δεν το έχω δει αυτό που περιγράφεις. Αλλά μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Να πρέπει να πληκτρολογείς απαντήσεις και να σε κρίνει γι' αυτό που επέλεξες?! Very interesting indeed! Γιατί δε σου άρεσε? Δεν είναι καλοσχεδιασμένο κι έχει προβλήματα?
Nothing happens unless first a dream...
- panagios
- Banned
- giovanna
- Adventure's Advocate
- panagios
- Banned
- giovanna
- Adventure's Advocate
exactly my dear Sherlock
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
* * * ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER * * *
Γιατί ο Watson λέει πως δεν μπορεί να τελειώνουν όλα έτσι όταν ξυπνά από τον εφιάλτη του στο εισαγωγικό video? Πώς 'έτσι'? Μια χαρά τελειώνουν όλα. Έδειξε ή υποννόησε κάτι στο παιχνίδι που μου διέφυγε?
Επίσης, στο τέλος του παιχνιδιού, ποια απειλή απελευθέρωσαν? Αφού κατάφεραν να σταματήσουν την τελετή αφύπνισης του Leviathan. Ποια απειλή εννοεί και πού το δείχνει αυτό μες το παιχνίδι? Είναι απλώς υπόσχεση για τη συνέχεια της σειράς αυτό το σχόλιο, ή κάτι έχασα?
* * * ΤΕΛΟΣ SPOILER * * *
Thank you!
- Elessar
- Team
Στοίχειωσε πια
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Σήμερα-αύριο-μεθαύριο... του χρόνου αν μου το ξαναπείς!
Πλάκα στην πλάκα πάντως -και για να δεις ΠΟΣΟ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΣ είσαι, αυτό έγραφα όταν θυμήθηκα πως ήθελα να ρωτήσω αυτά περί της υπόθεσης.