THE DARK EYE 1995
- lebofski
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
09 Ιαν 2007 09:49 #14381
by lebofski
I like Hugs
THE DARK EYE 1995 was created by lebofski
ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PSYCKO ΠΟΙΗΤΗ EDGAR ALLAN POE αυτο το παιχνιδι το επαιξα για πρωτη φορα οταν ημουνα φανταρος. Μολις ειχα γινει λοχιας στη Σαμο και με εβαλαν να κανω υπηρεσια ΒΑΥΔΜ. Καθομουν στο δοικητηριο μετα τη 1 περιπολο που εκανα μεσα στα σκοτεινα δαση της Σαμου (το στρατοπεδο ηταν στο βουνο ) και τσεκαρα τους φιλους σκοπους μη κοιμουνται γιατι σκαγαν και εξωτερικοι περιπολοι απο δοιηκητες κλπ. κερασα τσιγαρακια εκανα ομως και μια πλακα σε εναν απο τους νεους που δε με γνωριζαν φωροντας το χιτωνιο του λοχαγου (ο οποιος αν ξυπναγε θα με εσκιζε και θα ετρωγα σιγουρα στρατοδικιο).Γυρισα στο γραφειο και αρχιζα να παιζω πασιεντζα στον υπολογιστη του λοχαγου.Βαρεθηκα και αρχισα να ψαχνω τα περιεχομενα του υπολογιστη και τοτε ειδα το THE DARK EYE.Εφαγα κολλημα τρελο πολυ τρομακτικες αυτες οι φατσες παιδια και απιστευτη ατμοσφαιρα. Οταν απολυθηκα μου το εδωσε ενας φιλοσ απο το περαμα για λιγο αλλα δε το τερματισα ποτε και το 2000 δεν ειχα cd recorder να το αντιγραψω.Απο τοτε το ψαχνω.Ενας φιλος απο εδω μεσα μου προτεινε το site των underdogs το κατεβασα αλλα δε παιζει (δε θα κατσω να σας πω τι προβληματα παρουσιασε) και δε γουσταρω να τα σκασω στο καταστηματακι της Στουρναρη το οποιο εμαθα παλι απο αυτο το site. Λοιπον μηπως ξερει κανεις κατι?????Πληροφοριες????? Δινετε αμοιβη το Sanitarium αυθεντικο :shock:
I like Hugs
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Visitor
09 Ιαν 2007 10:28 #14384
by
Replied by on topic THE DARK EYE 1995
Μπορώ αμα θες να το κατεβάσω και να στο στείλω. Απ ότι ξέρω πάντως δε πρέπει να λέει κ πολλά ως adventure. Πιο πολύ σαν interactive story. Το Sanitarium αυθεντικό για αυτό το πράμα όμως είναι σα να σε κλέβω (αν κ δε με χαλάει καθόλου ομολογώ )
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
09 Ιαν 2007 10:31 #14385
by giovanna
Replied by giovanna on topic THE DARK EYE 1995
@labofski
Ρώσσος είσαι? Τι ρωτάει η περίεργη.
Εν πάσει περιπτώσει δεν θα μπορούσα ποτέ να σου δώσω το Sanitarium μου, αλλά εαν θέλεις κόπια, στείλε p.m.
Ρώσσος είσαι? Τι ρωτάει η περίεργη.
Εν πάσει περιπτώσει δεν θα μπορούσα ποτέ να σου δώσω το Sanitarium μου, αλλά εαν θέλεις κόπια, στείλε p.m.
- lebofski
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
09 Ιαν 2007 21:15 #14394
by lebofski
I like Hugs
Replied by lebofski on topic THE DARK EYE 1995
Οχι ρε τι Ρωσσος τι labofski lebofski grafete. School victim αμα το βρεις το θελω ερχομαι και μεγαρα να το παρω αρκει να παιζει σιγουρα γιατι αυτο που κατεβασα εγω απο τα underdogs δεν παιζει. Και θα φερω και το Sanitarium οπως εχω υποσχεθει.
I like Hugs
- Visitor
09 Ιαν 2007 23:24 #14395
by
Replied by on topic THE DARK EYE 1995
Το βρήκα κι έχω αρχίσει να το κατεβάζω, αλλά επειδή έχει αργό seeding θα μου πάρει κανα δυο μέρες. Δεν είμαι Μέγαρα τώρα, Πάτρα είμαι οπότε μάλλον θα δουλέψει ΕΛΤΑ
- Brut3
- Elite Member
Less
More
10 Ιαν 2007 03:27 #14405
by Brut3
born bad
that's my game
Replied by Brut3 on topic THE DARK EYE 1995
το έχω κατεβάσει από το underdogs και παίζει μια χαρά στα ΧΡ.
το μόνο πρόβλημα είναι ότι μένω θεσσαλονίκη
το μόνο πρόβλημα είναι ότι μένω θεσσαλονίκη
born bad
that's my game
- neo83_gr
- Schattenjäger
Less
More
10 Ιαν 2007 11:29 #14415
by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic THE DARK EYE 1995
παιδια η εκδοση στο underdogs ειναι γενικα full ή κομμενη; αξιζει για κατεβασμα;
- EmperorXIII
- Banned
Less
More
10 Ιαν 2007 22:17 #14417
by EmperorXIII
Einai ena xorto magiko........
Replied by EmperorXIII on topic THE DARK EYE 1995
Sinithos oi ekdoseis ton underdogs exoun simpiesmeno ixo .. Kato kato stin analogi selida pantos leei ti leipei.. An kai einai APISTEUTI talaiporia na katebazeis apo kei megala paixnidia.. athlies taxitites, parakseno sistima, kai mporei ksekarfota na sou kopei kai to dload eno oi download managers den douleyoun..
Einai ena xorto magiko........
- lebofski
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
10 Ιαν 2007 23:10 #14419
by lebofski
I like Hugs
Εμενα παντως δε μου παιζει απο το underdogs .
I like Hugs
- lebofski
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
10 Ιαν 2007 23:16 #14420
by lebofski
I like Hugs
School Victim σου εστειλα με προσωπικο μυνημα τη διευθηνση μου στειλε μου και τη δικια σου να σου στειλω το Sanitarium
I like Hugs