Adventures στην Ε3 απο JA+
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
11 Μάι 2004 14:03 #1338
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Adventures στην Ε3 απο JA+ was created by Mortal
Περνώντας απο τα JA+ Fora έπεσα πάνω σε αυτό:
www.justadventure.com/articles/E ... 32004.shtm
αν ενδιαφέρεστε σχετικά με τις παρουσιάσεις των παιχνιδιών που αφορούν την κατηγορία των Adventures ρίξτε μια ματιά! Εντούτοις με με πολύ βιαστική ματιά δεν είδα και τίποτα που να μην το έχουμε συζητήσει ή έστω αναφέρει σε κάποιο thread με πιθανή εξαίρεση ίσως τα Nancy Drew Mysteries.
Ίσως αν είχατε τον χρόνο θα σας πρότεινα να ρίξετε και μια ματιά στο Fahreneit στην διεύθυνση:
www.quanticdream.com/pages/games ... 3d44f1f442
Update
Επίσης στην κεντρική σελίδα τους θα βρείτε trailer του Atlantis , και του Aura: Fate Of The Ages όπως επίσης και screenshots απο το Missing !
το οποίο αναφέρεται και στο αποκλειστικό του JA+
Αρης
www.justadventure.com/articles/E ... 32004.shtm
αν ενδιαφέρεστε σχετικά με τις παρουσιάσεις των παιχνιδιών που αφορούν την κατηγορία των Adventures ρίξτε μια ματιά! Εντούτοις με με πολύ βιαστική ματιά δεν είδα και τίποτα που να μην το έχουμε συζητήσει ή έστω αναφέρει σε κάποιο thread με πιθανή εξαίρεση ίσως τα Nancy Drew Mysteries.
Ίσως αν είχατε τον χρόνο θα σας πρότεινα να ρίξετε και μια ματιά στο Fahreneit στην διεύθυνση:
www.quanticdream.com/pages/games ... 3d44f1f442
Update
Επίσης στην κεντρική σελίδα τους θα βρείτε trailer του Atlantis , και του Aura: Fate Of The Ages όπως επίσης και screenshots απο το Missing !
το οποίο αναφέρεται και στο αποκλειστικό του JA+
Αρης
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Visitor
12 Μάι 2004 00:03 #1390
by
Replied by on topic Adventures στην Ε3 απο JA+
Απο αυτή τη λίστα, μόνο το Dreamfall με ενδιαφέρει, και το Silent Hill 4, κι ας μην είναι adventure. Αh, well.
ΥΓ: Ποτέ δεν ήμουν φαν των Myst, οπότε το Μyst 4 δεν με συγκινεί ιδιαίτερα, δυστυχώς.
ΥΓ: Ποτέ δεν ήμουν φαν των Myst, οπότε το Μyst 4 δεν με συγκινεί ιδιαίτερα, δυστυχώς.
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
12 Μάι 2004 17:22 #1406
by Mortal
Βασικά δες λίγο και την Buκa με το Pathologic, την Ρωσική εταιρεία, καλό μου φάνηκε ως ιδέα. Βέβαια όπως πάντα θα δείξει.
Όσο για το Fan είναι ίσως λίγο φορτωμένος με υπερβολικό παραλογισμό όρος. Άλλο να σε ικανοποιεί κάτι κάποια περίοδο της ζωής σου και άλλο να σε κατατρέχει. Και επίσης να έχεις και κάποια εταιρεία να σε βλέπει ώς το εύκολο θύμα (Fan είναι μωρέ φόρτωσε του ότι να 'ναι δεν θα πει κουβέντα και θα το καταπιεί!), για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της.
Και προσωπικά δεν αναφέρομαι στο Myst, απλά το λέω επειδή μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το μύνημα σου.
Replied by Mortal on topic Adventures στην Ε3 απο JA+
Lazy Z wrote: Απο αυτή τη λίστα, μόνο το Dreamfall με ενδιαφέρει, και το Silent Hill 4, κι ας μην είναι adventure. Αh, well.
Βασικά δες λίγο και την Buκa με το Pathologic, την Ρωσική εταιρεία, καλό μου φάνηκε ως ιδέα. Βέβαια όπως πάντα θα δείξει.
Όσο για το Fan είναι ίσως λίγο φορτωμένος με υπερβολικό παραλογισμό όρος. Άλλο να σε ικανοποιεί κάτι κάποια περίοδο της ζωής σου και άλλο να σε κατατρέχει. Και επίσης να έχεις και κάποια εταιρεία να σε βλέπει ώς το εύκολο θύμα (Fan είναι μωρέ φόρτωσε του ότι να 'ναι δεν θα πει κουβέντα και θα το καταπιεί!), για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της.
Και προσωπικά δεν αναφέρομαι στο Myst, απλά το λέω επειδή μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το μύνημα σου.
- Visitor
12 Μάι 2004 19:45 #1409
by
Replied by on topic Adventures στην Ε3 απο JA+
Βασικά να πω την αλήθεια, και το Fahrenheit φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά δεν με εμπνέει η εταιρία που το βγάζει. Yes, I'm biased.
Για το Buka θέλω να δω μερικά πράγματα παραπάνω προτού εκφέρω άποψη (σαν ιδέα είναι καλό), αλλά επειδή χθες είχα κρίση αλτζχάιμερ και ξέχασα να το αναφέρω, απο το Dark Fall 2 επίσης περιμένω αρκετά πράγματα, κυρίως σε ατμόσφαιρα.
Συμφωνώ για τα connotations της λέξης φαν, btw! Απλά αυτό που εννοούσα είναι ότι είτε βγει είτε όχι, δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα . Sorry, Myst fans.
Για το Buka θέλω να δω μερικά πράγματα παραπάνω προτού εκφέρω άποψη (σαν ιδέα είναι καλό), αλλά επειδή χθες είχα κρίση αλτζχάιμερ και ξέχασα να το αναφέρω, απο το Dark Fall 2 επίσης περιμένω αρκετά πράγματα, κυρίως σε ατμόσφαιρα.
Συμφωνώ για τα connotations της λέξης φαν, btw! Απλά αυτό που εννοούσα είναι ότι είτε βγει είτε όχι, δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα . Sorry, Myst fans.
- qrious
- Yahvo
12 Μάι 2004 22:26 #1416
by qrious
Replied by qrious on topic Adventures στην Ε3 απο JA+
αυριο θα γινει η παρουσιαση του Myst 4 στο κοινο με ενα playable demo και θα εχουμε τις πρωτες εντυπωσεις.
Κατι μου λεει παντως πως θα ειναι απο τα καλυτερα τις σειρας...
Κατι μου λεει παντως πως θα ειναι απο τα καλυτερα τις σειρας...