Diabolik : Original Sin

More
18 Μαρ 2008 17:15 #19457 by Mill
Replied by Mill on topic Diabolik : Original Sin
Ε προσπαθουμε και να ειμαστε και "αντικειμενικοι" σε καποια "βασικα" σημεια ενος παιχνιδιου.Πχ μπορεις να εισαι περισσοτερο αντικειμενικος με τον χειρισμο ενος adventure παρα με τα γραφικα του νομιζω. ;)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
18 Μαρ 2008 17:33 #19459 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Diabolik : Original Sin

Elessar wrote: [...]Συν ότι η Artematica δεν φέρει δα και κανένα φοβερό seal of quality. Όλα της τα παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι τώρα είναι απλά μέτρια.

ΥΓ. Ναι το ξέρω, με έπιασαν οι κακίες μου πάλι ;)

Δεδομένου ότι και κάποια άλλη εταιρεία που έβγαζε μέχρι πρότινος μέτρια games (για να μη χρησιμοποιήσω το δικό σου χαρακτηρισμό μόλις άκουγες το συγκεκριμένο dev name) φέτος έβγαλε ένα που άφησε πολλούς άφωνους (εσού συμπεριλαμβανομένου!), μήπως να είμασταν πιο φειδωλοί στις δηλώσεις μας?! Ειδικά εφόσον μιλάμε για ΤΟΝ Diabolic στην προκειμένη και δε τον θες για εχθρό?! :P ;)

Nothing happens unless first a dream...

More
18 Μαρ 2008 17:39 #19460 by Elessar
Replied by Elessar on topic Diabolik : Original Sin
Μα εννοείται πως δεν μπορώ να ξέρω πως θα είναι ένα παιχνίδι πριν το δω - και φυσικά υπάρχει ενδεχόμενο το Diabolic να είναι παιχνιδάρα.
Αλλά όσον αφορά την περίπτωση της Frogwares ξέρω ότι συμφωνείς οπότε μην πας να μου τραβήξεις το χαλί κάτω από τα πόδια :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
18 Μαρ 2008 19:24 #19465 by Fallen Angel
Χαχαχα... δεν αντιλέγω, συμφωνώ και με το παραπάνω. Αλλά πρόσεχε τα λόγια σου για τον Diabolic γιατί δε θα τραβήξω το χαλί, αλλά θα προβώ σε πιο brutal μεθόδους αντιμετώπισης του θράσσους. :P ;)

Πέρα από την πλάκα, αν πράγματι καταφέρουν να ισορροπήσουν το adventuring και το stealth όμορφα, πιστεύω πως θα είναι πολλή ενδιαφέρουσα περίπτωση παιχνιδιού.

More
18 Μαρ 2008 23:08 #19472 by giovanna
Replied by giovanna on topic Diabolik : Original Sin
@Fallen_Angel

Μου εξηγείς σε παρακαλώ το stealth σε ένα παιγνίδι adventure τι περιλαμβάνει, γιατί πραγματικά θορυβήθηκα. Ατελείωτες πίστες που πρέπει να σκοτώσω κάποιον (πράγμα που συχαίνομαι) ή κάτι άλλο.

Συγχωρέστε την άσχετη σε αυτό το θέμα 8)

More
18 Μαρ 2008 23:21 #19473 by odnorf
Replied by odnorf on topic Diabolik : Original Sin
@Giovanna

Το "stealth movement" σημαίνει (πολύ απλά) ότι πρέπει να κρύβεσαι ώστε να μην σε εντοπίζουν (να κρύβεσαι σε σκιές, να μην κάνεις θόρυβο κ.λπ.). Πιθανότατα το παιχνίδι θα έχει action στοιχεία που για κάποιους (εμένα για παράδειγμα) είναι πολύ θετικό (υπό προϋποθέσεις) και για άλλους κακό γιατί λερώνει τα adventures (!!!).

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
19 Μαρ 2008 01:40 #19481 by giovanna
Replied by giovanna on topic Diabolik : Original Sin
@odnorf

Οτι μισώ θα το βρω μπροστά μου. Μωρέ άντε από εκεί που θα κρυφτώ και να μην κάνω θόρυβο, μακριά από εμένα αυτά είναι σκάνδαλα όχι πραγματάκια για μια αθώα adventuru.

Εγώ σας πληγώνω, σας τραυματίζω, σας κρύβομαι, αφήστε με στην ηρεμία μου να λύσω τα γριφάκια μου που θα πρέπει να βάλω τον τρίτο πλανήτη να είναι φάτσα με το δέκατο ζωόδιο κλ.π. και να μαζέψω ότι αντικείμενα δεν είναι κολλημένα και μπορώ να τα πάρω.

Ουφ, δεν αντέχω στενοχώριες!! :?

More
19 Μαρ 2008 06:13 #19482 by Mill
Replied by Mill on topic Diabolik : Original Sin
Χαχαχαχαχα

Ε ρε giovanna τι πλακα εχεις. :P

More
19 Μαρ 2008 11:10 #19487 by Fallen Angel

odnorf wrote: [...]Πιθανότατα το παιχνίδι θα έχει action στοιχεία που για κάποιους (εμένα για παράδειγμα) είναι πολύ θετικό (υπό προϋποθέσεις) και για άλλους κακό γιατί λερώνει τα adventures (!!!).

Πράγματι θα έχει action στοιχεία το παιχνίδι. Αλλά θα έχει επίσης την επιλογή να το παίξεις χωρίς καθόλου action (τουλάχιστον απ' ό,τι λέει μια από τις screenshots που είχαν κυκλοφορήσει παλιότερα). Παρόλα αυτά, υποθέτω πως stealth θα υπάρχει και στις δύο περιπτώσεις. Κι αν είναι καλοσχεδιασμένο και με μέτρο πιστεύω πως μόνο στα υπέρ του θα μπορούσε να υπολογιστεί. ;)

More
25 Αυγ 2009 23:46 #25742 by photiscta
Replied by photiscta on topic Diabolik : Original Sin
Χαίρετε!!!
Έχει ασχοληθεί κανείς μαζί του;

More
26 Αυγ 2009 04:41 #25744 by woody
Replied by woody on topic Diabolik : Original Sin
Το τελειωσα πρόσφατα στην adventure εκδοχή του.
Τα γραφικά δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας αλλά έχουν πολύ ωραία αισθητική.
Ο ήχος ειναι πολυ καλος, καθώς και η μουσική. Η δε φωνή του Diabolik είναι η πιο ωραια φωνή που έχω ακούσει σε game. Βαθειά, βραχνή, είναι απλά ο αληθινός Diabolik οπως τον φαντάζεσαι!
Αντί για cut scenes πέφτουν comic strips, κατι που ειναι διαφορετικό και πρωτότυπο.
Οι γρίφοι προκύπτουν μέσα απο την ιστορία και ΜΟΝΟ. Γελοιοτητες τυπου Frogwares (σου πετάω κάθε τόσο εναν ασχετο γριφο απο το πουθενα) δεν υπαρχουν εδώ. Βεβαια ειναι λιγο ανεμπνευστοι..
Γενικά ενώ δεν εχει τα standards αλλων παιχνιδιων σε κερδίζει με την διαφορετικότητα του. Ο ήρωας είναι πρωτότυπος και το παιχνίδι επίσης δεν σου θυμίζει καποιο άλλο.
Η ιστορία εχει αρκετες ανατροπες που την κανουν ενδιαφερουσα.
Εμενα προσωπικά μου άσκησε μια γοητεία, και ενω δεν τρελάθηκα πέρασα καλα.
Α! και εχει μια υπεροχη εισαγωγη με υπεροχη μουσικη...

More
26 Αυγ 2009 08:30 #25745 by photiscta
Replied by photiscta on topic Diabolik : Original Sin
Ευχαριστώ woody! :)