Νέα Screenshots απο το Larry!

• Mortal
  • Mortal's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
21 Μάι 2004 08:57 #1552 by Mortal
Κάντε μια βολτούλα απο το JA+ και θα βρείτε μερικές καινούργιες εικόνες απο το καινούργιο παιχνίδι το οποίο βασίζεται στην αρχική ιδέα της Sierra.

Το άμμεσο Link είναι αυτο:

www.justadventure.com/Upcoming_R ... L_MCL.shtm

Εντάξει ξέρω ότι θυμίζει πολύ consola αλλά τι να κάνουμε που έχει μια βαριά κληρονομιά το άτιμο... :D

Αρης

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
21 Μάι 2004 20:37 #1562 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Νέα Screenshots απο το Larry!

Mortal wrote: Εντάξει ξέρω ότι θυμίζει πολύ consola αλλά τι να κάνουμε που έχει μια βαριά κληρονομιά το άτιμο... :D

Διαφωνω!!!!!! Δηλαδη εαν βγαλουν FPS monkey island πρεπει να παμε να το αγορασουμε; Δυναμικο ΟΧΙ απεναντι στο μπασταρδεμα αγαπημενων τιτλων μονο και μονο για το βαρυ ονομα που μεταφερουν!

Το συγκεκριμενο μαλλον θα το προσπερασω (σφυριζοντας μαλιστα και αδιαφορα) γιατι δεν πεταω 50€ για...πειράματα. Μαλλον δεν θα εχει καμια σχεση με adventure

Για να πω επισης και την μαυρη μου αληθεια, παντα εβρισκα το humor (ΠΡΟΣΟΧΗ!! μονο αυτο) των Larry ολιγον τι χαζο-αμερικανιζον...(ξερετε, ρευεται καποιος και κυλιουνται ολοι κατω απο τα γελια)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
21 Μάι 2004 20:57 #1564 by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: Νέα Screenshots απο το Larry!

Elessar wrote:

Mortal wrote: Εντάξει ξέρω ότι θυμίζει πολύ consola αλλά τι να κάνουμε που έχει μια βαριά κληρονομιά το άτιμο... :D

:mrgreen:

Διαφωνω!!!!!! Δηλαδη εαν βγαλουν FPS monkey island πρεπει να παμε να το αγορασουμε; Δυναμικο ΟΧΙ απεναντι στο μπασταρδεμα αγαπημενων τιτλων μονο και μονο για το βαρυ ονομα που μεταφερουν!

Το συγκεκριμενο μαλλον θα το προσπερασω (σφυριζοντας μαλιστα και αδιαφορα) γιατι δεν πεταω 50€ για...πειράματα. Μαλλον δεν θα εχει καμια σχεση με adventure

Για να πω επισης και την μαυρη μου αληθεια, παντα εβρισκα το humor (ΠΡΟΣΟΧΗ!! μονο αυτο) των Larry ολιγον τι χαζο-αμερικανιζον...(ξερετε, ρευεται καποιος και κυλιουνται ολοι κατω απο τα γελια)

Καλά, εντάξει, μην αγχώνεσαι μια απο τα ίδια και απο εδώ! :P Αλλά, αν σκεφθείς ότι ξεκίνησα με πρώτο adventure το Larry, δεν το ξεχνάω. Βέβαια δεν είπα πως σχίζω και φλέβες αλλά έχει φάση ο τυπάκος που την πέφτει σε όλες και τελικά μένει μπουκάλα. :D Ο γόης, ο δάνδης της κακιάς ώρας, και μην μου πεις πως και στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτός ο τύπος του χαρακτήρα; :!: Απλά στην Αμερική τον κάνουν παιχνίδι ενώ εδώ αποκαλείται με τον χαρακτηρισμό που έχει αντικαταστήσει την λέξη κύριος! :mrgreen:

Πάντως περιμένω να δω το Demo, έστω για να θυμηθώ λιγάκι τα παλιά, είναι απο τα λίγα που δεν έχω κάνει install δεύτερη φορά. Μολονότι τα έχω σε collection pack της Sierra.

Αρης

More
22 Μάι 2004 16:52 #1581 by qrious
Replied by qrious on topic Νέα Screenshots απο το Larry!
εμένα πάντως αν μου περίσσευαν τα χρήματα θα το αγόραζα, ειδικά το συγκεκριμένο, (όσο χάλια κ αν μπορεί να είναι) γιατί από τις πωλήσεις του τίτλου αυτού θα εξαρτηθούν πολλά ίσως κ το μέλλον πολλών άλλων adventures πχ sam n max 2

More
23 Μάι 2004 14:53 #1588 by Elessar
Replied by Elessar on topic Νέα Screenshots απο το Larry!

qrious wrote: εμένα πάντως αν μου περίσσευαν τα χρήματα θα το αγόραζα, ειδικά το συγκεκριμένο, (όσο χάλια κ αν μπορεί να είναι) γιατί από τις πωλήσεις του τίτλου αυτού θα εξαρτηθούν πολλά ίσως κ το μέλλον πολλών άλλων adventures πχ sam n max 2

Διαφωνω!!!! Δες το και αλλιως ομως: Αν πουλησει αυτο το υβριδικο πραγμα (μαλλον ειναι sex chase simulation) μπορει να οδηγησει τους υπευθυνους τον εταιριων στο συμπερασμα πως οι adventure gamers εβαλαν πλεον νερο στο κρασι τους και δεν αντιδρουν σε μπασταρδεματα

Τι θα ακουλουθησει μετα: Ισως ενα RTS Quest for Glory ή ενα FPS Gabriel Knight

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
23 Μάι 2004 15:08 #1590 by Mortal
Replied by Mortal on topic Νέα Screenshots απο το Larry!

Elessar wrote:

qrious wrote: εμένα πάντως αν μου περίσσευαν τα χρήματα θα το αγόραζα, ειδικά το συγκεκριμένο, (όσο χάλια κ αν μπορεί να είναι) γιατί από τις πωλήσεις του τίτλου αυτού θα εξαρτηθούν πολλά ίσως κ το μέλλον πολλών άλλων adventures πχ sam n max 2

Διαφωνω!!!! Δες το και αλλιως ομως: Αν πουλησει αυτο το υβριδικο πραγμα (μαλλον ειναι sex chase simulation) μπορει να οδηγησει τους υπευθυνους τον εταιριων στο συμπερασμα πως οι adventure gamers εβαλαν πλεον νερο στο κρασι τους και δεν αντιδρουν σε μπασταρδεματα

Τι θα ακουλουθησει μετα: Ισως ενα RTS Quest for Glory ή ενα FPS Gabriel Knight

Μα βρε 'συ ποιός είπε πως οι εταιρείες νοιάζονται για την ψυχαγωγία μερικών φανατικών adventurάδων!;!;! :) Από ότι άκουσα κάπου υπάρχουν πολλά εκατομμύρια consoles στην Αμερικάνικη αγορά, οπότε αυτό κάποιος θα το πληρώσει, και φυσικά ποιός θα είναι αυτός; Μα φυσικά όλοι οι φίλοι του κλασικού παλιομοδίτικου παιχνιδιού.
Γενικά έπαψα να δίνω και πολύ σημασία στις εταιρίες, και έχω παίξει πολλά ανακατεμένα παιγνίδια, οπότε δεν μου κάνει και αυτό αίσθηση. Βέβαια παιχνίδι που μου θυμίζει τις consoles με τα "στρουμπουλά" ανθρωπάκια του 80 και του 90 δεν το πάω, οπότε μάλλον θα δω το demo, και βλέπουμε. Αλλά περίμενε να δούμε τι έχει κατά νού η ID μετά το Doom3, κάτι ακούγεται ότι θα πρόκειται για ριζοσπαστική αλλαγή πλεύσης.
Να δω καθαρό adventure απο την ID (και μάλιστα με όλα τα καλούδια του νέου τους engine) και να πεθάνω...χμμ...καλά, ας μην είμαστε και τόσο άπόλυτοι...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. :D

Άρης