strategy/walkthrough wiki

• BostonLow
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
14 Ιουν 2007 19:02 #16329 by BostonLow
strategy/walkthrough wiki was created by BostonLow
Προσοχη: το παρακατω δεν ειναι διαφημιση

Πιο παλια πηγα να ανοιξω ενα wiki αφιερωμενο σε adventures walkthroughs, αλλα δεν ειχε καθολου κινηση... Ομως μολις σημερα επεσα πανω σε αυτο το πολυ ομορφο wiki

strategywiki.org/

Όταν ημουν μικρος μου αρεσε (δεν ειχα και τι να κανω βλεπετε) να γραφω walkthroughs των adventures που ειχα εντρυφησει... σε περιπτωση που εχετε καποιο παρομοιο απωθημενο αυτο ειναι το μερος να ξεδωσετε :)

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
15 Ιουν 2007 22:17 #16337 by EmperorXIII
Replied by EmperorXIII on topic strategy/walkthrough wiki
Ooooooop είσαι αρχηγός Bostonlow... Παρεπιμπτόντως, όλοι όσοι διαβάζαμε Τσουρινάκη μεγαλώσαμε γράφοντας τις δικές μας λύσεις! Εγώ μάλιστα και σε (κάκιστα τότε :P) αγγλικά με αγαπημένη μου αυτήν του QFG1 :)

Einai ena xorto magiko........

• Visitor
  • Visitor
27 Ιουν 2007 15:57 #16422 by
Replied by on topic strategy/walkthrough wiki
Ωραίο site! EmperorXIII αυτό που λες για Τσουρινάκη είναι όντως φοβερό :) Τι μου θυμησες τώρα χεχε.2 λύσεις εχω γράψει εξ'αιτίας Τσουρινάκη. Το Rise of the Dragon και το Willy Bimish .Αναφέρθηκε σε ένα τεύχος τότε και πέταγα από χαρα lol

• BostonLow
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
27 Ιουν 2007 20:43 #16432 by BostonLow
Replied by BostonLow on topic strategy/walkthrough wiki
Το Rise of the Dragon το εγραψα ηδη στο συγκεκριμενο σαιτ... ελπιζω να εχεις ορεξη να γραψεις του Γουιλι :)

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)