Previews των νέων τίτλων απο AGs!!!

• Mortal
  • Mortal's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
21 Μάι 2004 17:08 #1561 by Mortal
Απο το AdventureGamers έχουμε ορισμένες previews των τίτλων που θα μας απασχολήσουν ίσως αρκετά τους επόμενους μήνες. Ας αρχίσουμε λοιπόν!
  1. Boobie Trap - Το παιχνίδι της Jane Jensen για το οποίο έχει γίνει αρκετή κουβέντα και πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει περισσότερη. Τώρα αν αυτό θα είναι για καλό ή για κακό εσείς θα το κρίνετε!
  2. Dreamfall Και αυτός ο τίτλος έχει φορτίσει για τα καλά αρκετές συζητήσεις, μολονότι τον ανέφερα στο thread σχετικά με το Dreamfall, τον παραθέτω και εδώ για να αμεσότερη πρόσβαση. Η Christina Gmiterko φαίνεται πως έχει κάνει καλύτερη δουλειά σε σχέση με το άρθρο του IGN.
  3. Fahrenheit Μολονότι δεν είμαι φίλος του αστυνομικού μυστηρίου, δεν ξέρω, το συγκεκριμένο παιγχνίδι αν όχι απο σενάριο (εντάξει, οι κατα συρροήν σχιζοφρενείς δολολοφόνοι μου κάθονται λίγο στο στομάχι, και το Aludrox δεν βοηθάει την κατάσταση :D ) με εντυπωσίασε οπτικά τουλάχιστον. Οπότε περιμένει ακόμη την τελική κρίση του. Εσείς πάντως επισκεφθείτε το.
  4. Still Life Αν θυμάται κανείς σας σχετικά με εκείνο το σκοτεινό σε ατμόσφαιρα και βασισμένο στο Syberia Engine με Post-Mortem προεκτάσεις, διαβάστε και το preview του, αλλά περισσότερο ρίξτε μια ματιά στα screenshot. Πρόκειται για χάρμα οφθαλμών.
  5. Missing Τι έλεγα περί μυστηριωδών φόνων και πολλών αστυνομικών μυστηρίων, άλλο ένα ακόμη. Δεν πιστεύω να έχει κανείς άλλος παράπονο εκτός απο μένα; :( Εδώ θα βρείτε και το review του AdventureGamers σχετικά με το ίδιο παιχνίδι.
Και μερικά πεταχτά νέα που διαβάζω αυτήν την στιγμή.
  1. Το DOTT μπήκε στο Hall of Fame του GameSpot!
  2. Έχουμε μια συνέντευξη του Jonathan Boakes σχετικά με το Darkfall II απο το Adrenaline Vault εδώ .
  3. Επίσης στο Gamespy ανακοίνωσαν τις εντυπώσεις τους απο το Myst 4, και αν ενδιαφέρεστε κάντε ένα click εδώ .
Ούφ! Τα είπα όλα και ησυχάζω προς το παρόν!

Αρης

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
21 Μάι 2004 20:39 #1563 by Elessar
Ενδιαφερον...

Το Missing παντως δεν ειναι αλλο απο το In Memoriam, που κυκλοφορει στην Αμερικη με αλλο τιτλο.

Ξερει κανεις τι γινεται με το The Westener; Φαινεται πολυ καλο, αλλα εχω χασει τα ιχνη του...

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
21 Μάι 2004 21:01 #1565 by Mortal

Elessar wrote: Ενδιαφερον...

Το Missing παντως δεν ειναι αλλο απο το In Memoriam, που κυκλοφορει στην Αμερικη με αλλο τιτλο.

Ξερει κανεις τι γινεται με το The Westener; Φαινεται πολυ καλο, αλλα εχω χασει τα ιχνη του...

Προσπαθούμε! :D

Ναι το είδα και εγώ, καλά τι τους πιάνει και τα ξαναβαφτίζουν; Έχω το Louvre κάτι και εκεί το βγάλανε ως The Messenger!

Για το westerner δεν το έχω ψάξει και πολύ... Είδες κάποια thread στο JA+ (κάτι είχε παίξει μου φαίνεται για λίγο), δεν τα έχω κοιτάξει καθόλου, απλά κόβω βόλτες διαβάζω και απαντάω και σε κανά thread τώρα τελευταία.

Αρης

More
22 Μάι 2004 00:26 #1572 by qrious
το καλυτερο preview απο την E3 το εχει κρατησει για το τελος (αυριο δηλαδη) το adventuregamers .... :D

More
22 Μάι 2004 00:28 #1573 by Mourgos
Είδωμεν λοιπόν...

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
24 Μάι 2004 16:18 #1608 by Mortal

Elessar wrote: Ενδιαφερον...

Δικό σου το link:

The Westerner Review απο AdventureGamers.