Dead Reefs
- Elessar
- Team
Less
More
13 Ιουλ 2007 12:16 #16608
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Dead Reefs
Giovanna, τρέξε πρώτα τα settings και δοκίμασε να μειώσεις την ανάλυση και τα φίλτρα. Ίσως έτσι τρέξει το παιχνίδι.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
13 Ιουλ 2007 19:01 #16610
by giovanna
Replied by giovanna on topic Dead Reefs
@Elessar,
Πως να το κάνω αυτό που δεν τρέχει καθόλου!!! Μόλις το πατάω να τρέξω παίρνω μήνυμα ξέρεις συγγνώμη για την αναστάτωση και τα κλασσικά πρέπει να το κλείσουμε το πρόγραμμα..
Θα προσπαθήσω να μπω στο file του παιγνιδιού μήπως απο εκεί μπορέσω να κάτι, αλλά είμαι φοβερά απογοητευμένη με αυτήν κατάσταση. Αστα. Σε ευχαριστώ πάντως.
Πως να το κάνω αυτό που δεν τρέχει καθόλου!!! Μόλις το πατάω να τρέξω παίρνω μήνυμα ξέρεις συγγνώμη για την αναστάτωση και τα κλασσικά πρέπει να το κλείσουμε το πρόγραμμα..
Θα προσπαθήσω να μπω στο file του παιγνιδιού μήπως απο εκεί μπορέσω να κάτι, αλλά είμαι φοβερά απογοητευμένη με αυτήν κατάσταση. Αστα. Σε ευχαριστώ πάντως.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
13 Ιουλ 2007 19:04 #16611
by giovanna
@Shodan
Ποιά save παλληκάρι μου. Αφου δεν ξεκινάει κάν. Και απο ότι είδα και σe διάφορα forum εκατοντάδες παίκτες έχουνε το ίδιο πρόβλημα, αλλά η εταιρεία κουβέντα για patch. Τι να πω
Ποιά save παλληκάρι μου. Αφου δεν ξεκινάει κάν. Και απο ότι είδα και σe διάφορα forum εκατοντάδες παίκτες έχουνε το ίδιο πρόβλημα, αλλά η εταιρεία κουβέντα για patch. Τι να πω
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
13 Ιουλ 2007 19:19 #16612
by giovanna
@Elessar,
Αλλαξα το resolution της οθόνης και ναι τρέχει. Να σαι καλά
Αλλαξα το resolution της οθόνης και ναι τρέχει. Να σαι καλά