uru live
- tziritzatzoulas
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
30 Ιουλ 2007 00:26 #16780
by tziritzatzoulas
uru live was created by tziritzatzoulas
Εχω μια απορια για το uru , αν θα υπαρξει καποιο cd για εμας τους (κοινους θνοιτους) που δεν μπορουμε να παιξουμε το παιχνιδι online?
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- BostonLow
- Walker Survivor
Less
More
30 Ιουλ 2007 11:03 #16782
by BostonLow
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
Replied by BostonLow on topic uru live
το ουρου εχει βγει ηδη σε single player εκδοση εδω και χρονια, απλα εχει ομως αλλη υποθεση
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
- odnorf
- Templar Hunter
30 Ιουλ 2007 11:05 #16783
by odnorf
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
Replied by odnorf on topic uru live
Retail έκδοση του παιχνιδιού υπήρχε όταν κυκλοφόρησε το 2003. Tο 2004 κυκλοφόρησε το πλήρες πακέτο των expansion "the path of the shell" ενώ την ίδια χρονιά είδαμε και το "Uru: Complete Chronicles" που περιλαμβάνει το παιχνίδι και τα expansion. Να το βρεις σε κατάστημα στην Ελλάδα είναι μάλλον απίθανο γιατί κανένα παιχνίδι δεν μένει στα ράφια μετά από λίγους μήνες, ενώ, ακόμα και να το βρεις, θα είναι στην αρχική τιμή των 40+?. Η καλύτερη λύση είναι να ψάξεις σε site του εξωτερικού. Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι υπάρχει στο αγγλικό amazon και στο ebay.
Πάντως είναι κρίμα που (προς το παρόν; ) δεν μπορούμε να το παίξουμε on-line στην Ελλάδα. Υποτίθεται ότι θα προσπαθούσαν να προσφέρουν την υπηρεσία σε όσες περισσότερες χώρες μπορούσαν σταδιακά αλλά από την ανακοίνωσή τους μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να έχουν γίνει και πολλά πράγματα. Είναι το μοναδικό παιχνίδι που θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω μηνιαία συνδρομή για να το δοκιμάσω (αρνούμε κατηγορηματικά οτιδήποτε άλλο ακολουθεί την απαράδεκτη τακτική την μηνιαίας αμοιβής).
Πάντως είναι κρίμα που (προς το παρόν; ) δεν μπορούμε να το παίξουμε on-line στην Ελλάδα. Υποτίθεται ότι θα προσπαθούσαν να προσφέρουν την υπηρεσία σε όσες περισσότερες χώρες μπορούσαν σταδιακά αλλά από την ανακοίνωσή τους μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να έχουν γίνει και πολλά πράγματα. Είναι το μοναδικό παιχνίδι που θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω μηνιαία συνδρομή για να το δοκιμάσω (αρνούμε κατηγορηματικά οτιδήποτε άλλο ακολουθεί την απαράδεκτη τακτική την μηνιαίας αμοιβής).
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- BostonLow
- Walker Survivor
Less
More
30 Ιουλ 2007 13:24 #16785
by BostonLow
Replied by BostonLow on topic uru live
Κι εγω το ιδιο, φροντο... με ενδιαφερει ελαχιστα το uru live οπως και ολα τα online παιχνιδια.. ευτυχως και υπαρχει το complete chronicles το οποιο και εχω και ξεκινησα να παιζω... προσφατα