Machinarium

More
01 Σεπ 2009 11:17 #25781 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Machinarium
Είναι πλέον διαθέσιμο για pre-order (13-14 ευρώ μαζί με το φόρο για Ελλάδα). Μάλιστα, αγοράζοντας το παιχνίδι, σας δίνουν το link από όπου μπορείτε να κατεβάσετε το "pre-order pack" το οποίο περιέχει 5 screenshots και 5 μουσικά κομμάτια του παιχνιδιού (απόλυτα ταιριαστά με το αισθητικό ύφος του Machinarium).

Ένας μήνας έμεινε για να το δούμε. Όλα πάντως δείχνουν πως θα είναι πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση!! :)

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Οκτ 2009 00:44 #25929 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Machinarium Out
Κυκλοφόρησε, και παρότι μόλις το ξεκίνησα, ένα έχω να σας πω: φαίνεται ε-ξαι-ρε-τι-κό!! Θα επανέλθω δριμύτερη μόλις το ολοκληρώσω... :)

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
30 Οκτ 2009 17:00 #25976 by odnorf
Replied by odnorf on topic Machinarium Out
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια με πολύ έξυπνους γρίφους που έχουν εξαιρετικά hints για όσους παρατηρούν. Αυτό που μπορεί να ξενίσει ορισμένους είναι τα puzzle games (ως mini games) που περιέχει καθώς και ο μουσικός γρίφος πριν το φινάλε.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

• Visitor
  • Visitor
08 Νοε 2009 05:48 #26024 by
Replied by on topic Machinarium Out
Κατ' αρχάς καλ'ως σας βρήκα μιας και είναι το 1ο μου post, αν και παρακολουθώ τη σελίδα εδώ και καιρό. Στο θέμα μας τώρα, ΑΡΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!! Ρε παιδιά, λόγω ccleaner το έχω αρχίσει 7-8 φορές επειδή έχω χάσει τα saves! Παίζει να μου δώσει κάποιος τα αρχεία?

More
08 Νοε 2009 11:19 #26026 by Fallen Angel
@knut,
Πρώτα απ' όλα, καλώς μας ήρθες! :)
Από ποιο σημείο θέλεις saved game? Πού είχες φτάσει? Αν έχουμε save εκεί, να σου στείλουμε φυσικά...

@odd,
Μουσικός γρίφος?! Αμάααν... σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει: "οι πιθανότητες να τελειώσεις το παιχνίδι χωρίς βοήθεια μόλις μειώθηκαν δραστικά.". Γιατί, καλέ μου άνθρωπε, μας το είπες αυτό? Για καλό, για να είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι, I know, και καλά έκανες... αλλά μουσικός γρίφος?! Ααχ, για να δούμε τι θα δούμε...

More
09 Νοε 2009 00:08 #26030 by giovanna
Replied by giovanna on topic Machinarium
Μουσικός γρίφος? Αντίο για πάντα!! :oops:

• Visitor
  • Visitor
09 Νοε 2009 02:25 #26031 by
Replied by on topic Machinarium
Σε ευχαριστώ! Λοιπόν, είχα φτάσει στο σημείο που είναι 3 μουσικάντιδες και απλά εξερεύνησα λίγο την πόλη(γάτα, τρίλιζα κλπ κλπ). Δεν είχα κάνει κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή. Αυτά! Αν θες στείλε μου στο mail: <!-- e --><a href="mailto:tick_n_leech@msn.com]tick_n_leech@msn.com[/url]<!-- e -->.

More
09 Νοε 2009 21:35 #26038 by Fallen Angel
You've got mail!! :)

Με πάσα επιφύλαξη πως βρήκα πράγματι το save και σου έστειλα το σωστό αρχείο. Ενδέχεται να σου έχω στείλει και κάτι άσχετο όπως σου εξηγώ και στο mail... Let me know!!

ΥΓ: "Τίποτε" ήθελα να γράψω... τώρα το είδα... :lol: :lol:

• Visitor
  • Visitor
10 Νοε 2009 05:02 #26045 by
Replied by on topic Machinarium
Είσαι αστέρι :wink:

More
10 Σεπ 2011 18:53 #33673 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Machinarium
Το παιχνιδάκι κυκλοφόρισε επίσημα και στο appstore url=http://itunes.apple.com/gr/app/machinarium/id459189186?mt=8]Link[/url, ΜΟΝΟ για ipad 2 όμως. Όσοι πιστοί..... φορτίστε τις κάρτες σαςς με 4? και απολαύστε.

&quot;Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?&quot;
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]