Ankh - Battle of the Gods
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
26 Σεπ 2007 10:56 #17448
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Ankh - Battle of the Gods was created by Fallen Angel
Κυκλοφόρησαν νέες
screenshots
για τον τρίτο (αν δεν κάνω λάθος) τίτλο της σειράς.
Πάντα στο ίδιο στυλάκι, πάντα γλυκύτατα!
Πάντα στο ίδιο στυλάκι, πάντα γλυκύτατα!
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Less
More
26 Σεπ 2007 12:06 #17449
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Ankh - Battle of the Gods
Χμμμ, δεν έχω παίξει κανένα Ankh - ίσως τώρα είναι η ευκαιρία...
- odnorf
- Templar Hunter
26 Σεπ 2007 13:16 #17450
by odnorf
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
Replied by odnorf on topic Ankh - Battle of the Gods
@Fallen_Angel
Αν δεν υπολογίσεις το γεγονός ότι το πρώτο Ankh είναι remake παλαιότερου τίτλου τότε ναι, είναι το τρίτο.
Γενικά η συγκεκριμένη σειρά μου αρέσει πολύ. Εύκολη, με όμορφα γραφικά, καλό χιούμορ (όχι πάντα) και γενικά ότι πρέπει για χαλάρωση από όλα τα σύγχρονα adventures που τα περισσότερα έχουν "σκοτεινή" θεματολογία. Ίσως όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν όλα τα αστεία που παραπέμπουν στα adventures της LucasArts. Δηλώνουν μεγάλοι οπαδοί και λάτρες αυτών των παιχνιδιών (όπως σχεδόν όλοι μας) αλλά μάλλον υπερβάλλουν λίγο. Το δεύτερο μέρος της σειράς είχε και το γνωστό Wheel Code που έπρεπε να χρησιμοποιήσεις για να λύσεις ένα random γρίφο.
Αν δεν υπολογίσεις το γεγονός ότι το πρώτο Ankh είναι remake παλαιότερου τίτλου τότε ναι, είναι το τρίτο.
Γενικά η συγκεκριμένη σειρά μου αρέσει πολύ. Εύκολη, με όμορφα γραφικά, καλό χιούμορ (όχι πάντα) και γενικά ότι πρέπει για χαλάρωση από όλα τα σύγχρονα adventures που τα περισσότερα έχουν "σκοτεινή" θεματολογία. Ίσως όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν όλα τα αστεία που παραπέμπουν στα adventures της LucasArts. Δηλώνουν μεγάλοι οπαδοί και λάτρες αυτών των παιχνιδιών (όπως σχεδόν όλοι μας) αλλά μάλλον υπερβάλλουν λίγο. Το δεύτερο μέρος της σειράς είχε και το γνωστό Wheel Code που έπρεπε να χρησιμοποιήσεις για να λύσεις ένα random γρίφο.
- Elessar
- Team
Less
More
26 Σεπ 2007 13:18 #17451
by Elessar
Και μένα μου άρεσε πολύ που επέστρεψε το wheel code σαν copy protection! Ποιανού remake είναι το πρώτο Ankh;
- odnorf
- Templar Hunter
26 Σεπ 2007 14:12 #17454
by odnorf
Πληροφορίες υπάρχουν σε
αυτό το review
του πρώτου Ankh από το Just Adventure.
Παραθέτω μόνο ένα μικρό κομμάτι για όσους βαριούνται να ψάχνουν:
"...Ankh is actually a remake of a game of the same name, which was released almost eight years ago. Of course itʼs highly unlikely youʼll have come across the original – the game was released exclusively for the Acorn RiscPC platform which never really took off..."
Παραθέτω μόνο ένα μικρό κομμάτι για όσους βαριούνται να ψάχνουν:
"...Ankh is actually a remake of a game of the same name, which was released almost eight years ago. Of course itʼs highly unlikely youʼll have come across the original – the game was released exclusively for the Acorn RiscPC platform which never really took off..."
- Elessar
- Team
Less
More
26 Σεπ 2007 14:35 #17456
by Elessar
Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει και για Archimedes ή έχω μπερδέψει τα πράγματα;
- odnorf
- Templar Hunter
26 Σεπ 2007 15:42 #17458
by odnorf
Δεν το γνωρίζω αυτό.
- Sephir
- Elite Member
Less
More
13 Μαρ 2009 22:25 #23894
by Sephir
I won't let this build up inside of me...
Replied by Sephir on topic Ankh - Battle of the Gods
Με καθυστέρηση περίπου 1,5 χρόνου, κυκλοφόρησε σήμερα η αγγλική έκδοση του τρίτου μέρους της σειράς Ankh (προς το παρόν μόνο σε μορφή
download
).
Τα δύο πρώτα μ'άρεσαν αρκετά (ιδίως το δεύτερο), λογικά και αυτό θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα. Ελπίζω σύντομα σε κυκλοφορία του και σε retail μορφή.
Τα δύο πρώτα μ'άρεσαν αρκετά (ιδίως το δεύτερο), λογικά και αυτό θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα. Ελπίζω σύντομα σε κυκλοφορία του και σε retail μορφή.
I won't let this build up inside of me...
- equallyavant
- Elite Member
Less
More
14 Μαρ 2009 10:52 #23897
by equallyavant
Replied by equallyavant on topic Ankh - Battle of the Gods
Παίζω εδώ και κάμποσο καιρό την γαλλική έκδοση του ankh3 και οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές.
Πλέον στα τμήματα του παιχνιδιού που χειρίζεσαι ταυτόχρονα δύο χαρακτήρες οι γρίφοι είναι μεγαλύτερης έκτασης (γεωγραφικά) και μπορείς (απαιτείται λόγω γρίφων) να ανταλλάζεις αντικείμενα του inventory μεταξύ τους.
Στο θέμα γρίφων/gameplay η σειρά μου αρέσει περισσότερο σε κάθε παιχνίδι.
Ως τώρα μου φαίνεται πιο δύσκολο το ankh3 σε θέμα γρίφων αλλά τους ευχαριστιέμαι (καλά κι αυτό είναι θέμα χρόνου μάλλον καθώς έχω κολλήσει σε ένα σημείο ) το ίδιο με το Ankh2 που για μένα σε gameplay ήταν αρκετά καλύτερο από το ankh1.
Μουσικός τομέας τα ίδια επίπεδα, καμία αλλαγή.
Όπως επίσης και καμία αλλαγή στα γραφικά. Η deck13 στο site της λέει πως το ankh3 θα είναι το ομορφότερο ankh με τρομερά γραφικά κτλπ... Καμία διαφορά, ίδια ακριβώς μηχανή με το ankh1, διατηρώντας τα optimizations του ankh2 στα loading times (ευτυχώς γιατί το πρώτο μέρος είχε πολύ loading) και απλά μεγαλύτερη ρύθμιση στο anti-aliasing. Ναι οκ είναι είναι όντως το "ομορφοτερο ankh" αλλά οι διαφορες είναι απειροελάχιστες.
Αλλά ως τώρα οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Δοκιμάστε το όμως καλύτερα αφού παιξετε τα 2 πρώτα (ή τουλάχιστον το ankh2) αφού είναι direct όσο δεν παει sequel.
Υ.Γ o αγαπημένος μου χαρακτήρας από το ankh2 , ο divine bush επιστρέφει για τα καλά στο ankh3 με την μορφή του...ankh. Είναι ίδια φωνή, ίδιο αστείο animation και ίδιο στυλ στις ατάκες. Μου άρεσε τόσο πολύ ο divine bush που ξετρελάθηκα να έχει εδώ την μορφή του divine ankh που θέλει να καταστρέψει τους υπόλοιπους θεούς
Υ.Γ2
-I am the god of Israelites!
-...they worship a bush?![/img]
Πλέον στα τμήματα του παιχνιδιού που χειρίζεσαι ταυτόχρονα δύο χαρακτήρες οι γρίφοι είναι μεγαλύτερης έκτασης (γεωγραφικά) και μπορείς (απαιτείται λόγω γρίφων) να ανταλλάζεις αντικείμενα του inventory μεταξύ τους.
Στο θέμα γρίφων/gameplay η σειρά μου αρέσει περισσότερο σε κάθε παιχνίδι.
Ως τώρα μου φαίνεται πιο δύσκολο το ankh3 σε θέμα γρίφων αλλά τους ευχαριστιέμαι (καλά κι αυτό είναι θέμα χρόνου μάλλον καθώς έχω κολλήσει σε ένα σημείο ) το ίδιο με το Ankh2 που για μένα σε gameplay ήταν αρκετά καλύτερο από το ankh1.
Μουσικός τομέας τα ίδια επίπεδα, καμία αλλαγή.
Όπως επίσης και καμία αλλαγή στα γραφικά. Η deck13 στο site της λέει πως το ankh3 θα είναι το ομορφότερο ankh με τρομερά γραφικά κτλπ... Καμία διαφορά, ίδια ακριβώς μηχανή με το ankh1, διατηρώντας τα optimizations του ankh2 στα loading times (ευτυχώς γιατί το πρώτο μέρος είχε πολύ loading) και απλά μεγαλύτερη ρύθμιση στο anti-aliasing. Ναι οκ είναι είναι όντως το "ομορφοτερο ankh" αλλά οι διαφορες είναι απειροελάχιστες.
Αλλά ως τώρα οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Δοκιμάστε το όμως καλύτερα αφού παιξετε τα 2 πρώτα (ή τουλάχιστον το ankh2) αφού είναι direct όσο δεν παει sequel.
Υ.Γ o αγαπημένος μου χαρακτήρας από το ankh2 , ο divine bush επιστρέφει για τα καλά στο ankh3 με την μορφή του...ankh. Είναι ίδια φωνή, ίδιο αστείο animation και ίδιο στυλ στις ατάκες. Μου άρεσε τόσο πολύ ο divine bush που ξετρελάθηκα να έχει εδώ την μορφή του divine ankh που θέλει να καταστρέψει τους υπόλοιπους θεούς
Υ.Γ2
-I am the god of Israelites!
-...they worship a bush?![/img]