AGON 4: Lost Sword of Toledo

• istar
  • istar's Avatar Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
03 Μαρ 2008 23:39 #19269 by istar
AGON 4: Lost Sword of Toledo was created by istar
Λοιπόν, για όσους το περιμέναμε κυκλοφορεί στο εξωτερικό και όσο πρόλαβα να το δω είναι καλό! :)
Καλή ιστοριούλα και χωρίς να έχει παίξει κανείς τα προηγούμενα μπαίνει ευκολα στο κλίμα. Έχει απ όλα (ιστορία, μουσική, δράση, γρίφους με inventory και με σκέψη), γραφικά ανεκτά και γενικά αξίζει να το δει κανείς , εστω και ως ανεξαρτητο adventure.

Σε περιόδους των προσεχώς, δείτε το! 8) Εμένα με συνεπήρε για κάποιες ώρες!! :rolleyes:

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Μαρ 2008 00:15 #19271 by odnorf
Replied by odnorf on topic AGON 4: Lost Sword of Toledo
Και ακόμα έχω τα τρία πρώτα επεισόδια σε αναμονή για να τα παίξω κάποια στιγμή! Αν αναλογιστούμε μάλιστα ότι η σειρά (αν όλα πάνε καλά) θα έχει 14 επεισόδια (!) δεν με βλέπω να τα προλάβω ποτέ. Στο θέμα μας πάντως, η σειρά δείχνει να έχει ενδιαφέρον αν και τα γραφικά έχουν μία έλλειψη ζωής. Ελπίζω στο πέμπτο επεισόδιο να καταφέρουν αυτά που έλεγαν για το τέταρτο, δηλαδή να έχει real-time 3D γραφικά, που θα δώσουν σίγουρα άλλη πνοή.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
04 Μαρ 2008 00:55 #19272 by giovanna
Replied by giovanna on topic AGON 4: Lost Sword of Toledo
@istar

έχοντας παίξει τα προηγούμενα και μεθαύριο περιλαμβάνω το Toledo, ένα σας λέω παίξτε τα είναι υπέροχα!! Θα ανακαλύψτε μια διαφορετική προσέγγιση παιγνιδιών adventure 8)

• istar
  • istar's Avatar Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
04 Μαρ 2008 00:58 #19274 by istar
Replied by istar on topic AGON 4: Lost Sword of Toledo
Δεν ξέρω πως το ξεκίνησαν!! :oops: οκ σταυρώστε με σε μια κοινότητα σαν αυτή :P (εννοώ γνωστες των πεπραγμένων :wink: ), έτυχε να παιξω τα 3 πρωτα σε ένα! Δεν ήταν άσχημα στο σύνολο. Ισως να ήταν για να γίνουν 14.Δεν ξέρω, αλλά για να το λες έτσι θα είναι. :wink:
Πάντως το 4 από μόνο του, είναι πλήρες...Ούτε πολυσυνδεεται με τα προηγούμενα (λίγο λιγουλάκι) και ως εδώ, (λίγο πριν το τέλος) στέκεται μόνο του ανετα!! Και ειναι καλό!! Οχι!!! εκπλήξεις και 3D περίεργα κλπ κλπ δεν έχει, αλλά sooooooo what???????
Καλό είναι!! :)

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ

More
04 Μαρ 2008 01:52 #19275 by giovanna
Replied by giovanna on topic AGON 4: Lost Sword of Toledo
@istar

Απλώς όλα τα παιγνίδια χρησιμοποιούν ένα κοινό θέμα. Να ανακαλύψεις παλιά κρυμμένα παιγνίδια που έχουνε χαθεί μέσα στους αιώνες. Κάθε παιγνίδι από μόνο του είναι ένα ολοκληρωμένο παιγνίδι. Δεν υπάρχει συνέχεια μεταξύ τους απλώς είναι ο ίδιος ο τρόπος της λύσης τους. Και εγώ, βρε η ρομαντική μέχρι που έκλαψα μαζί τους, αχ τι τραβάω η τρελή. Enjoy them!!! :lol:

More
04 Μαρ 2008 08:43 #19277 by odnorf
Replied by odnorf on topic AGON 4: Lost Sword of Toledo
@istar

Δεν είμαι μάγος, ούτε έχω κάποια διαφορετική πληροφόρηση από εσένα. Οι δημιουργοί της σειράς στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν τα 14 επεισόδια ;)

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
30 Απρ 2008 00:29 #19839 by toninio
Replied by toninio on topic AGON 4: Lost Sword of Toledo
Το έχω ξεκινήσει και εγώ και φαίνεται αρκετά καλό. Αρκετά όμορφα γραφικά, καλή μουσική και σενάριο που, αν και δεν είναι κάτι συγκλονιστικό, τραβάει το ενδιαφέρον. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, είναι ένα adventure που (απ'ότι δείχνει η αρχή τουλάχιστον) παίζεται πολύ ευχάριστα και αποτελεί μια καλή επιλογή για έναν κλασικό φίλο των adventures.
To μόνο στοιχείο που βρήκα κάπως ενοχλητικό ή μάλλον θεώρησα ότι θα μπορούσε να είχε γίνει αλλιώς, για καλύτερο gameplay, έχει να κάνει με το χειρισμό και είναι το ότι για να περιστρέψεις την κάμερα στο χώρο πρέπει να κρατάς πατημένο το δεξί κλικ του ποντικιού. Συγρόνως δε, πρέπει και να ελέγχεις την ταχύτητα περιστροφής, γιατί συχνά ξεφεύγει και πάει γρήγορα. Καλύτερα θα ήταν να περιστρέφεται η κάμερα με την ελεύθερη κίνηση του ποντικιού (όπως π.χ. στα Atlantis). Σε ένα adventure, όπου κλασικά κάνεις εκατοντάδες φορές περιστροφή της κάμερας, το συγκεκριμένο καταντάει αρκετά κουραστικό (κατά τη γνώμη μου πάντα), αλλά τέλος πάντων, δε χάλασε και ο κόσμος.
Είμαι ακόμα αρκετά αρχή, οπότε έχει συνέχεια....