Νέα (updated 28/06) απο JA+ και AGs

• Mortal
  • Mortal's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
05 Ιουν 2004 00:20 #1741 by Mortal
Λοιπόν μετά απο ένα μικρό διάλειμα στον βομβαρδισμο μας απο νέα σχετικά με την E3, μερικά ενδιαφέροντα εμφανίσθηκαν στα γνωστά Adventuring Sites.

Ας αρχίσουμε με το αρχαίο Just Adventure, το οποίο, δεν ξέρω, αλλά γενικά κάτι ακαθόριστο την τελευταία περίοδο έχει αρχίσει να με παραξενεύει στο site. Τέσπα. Πάμε στα νέα.

Ένα preview του Randy Sluganski σχετικά με το Fahrenheit . Μαζί με ορισμένες, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες screenshots!

To Alida ένα παλαιότερο παιχνίδι για MAC απο την εταιρεία Gotgames Entertainment κυκλοφορεί και για PC. Δείτε ένα demo του εδώ .

Ο Ray Ivey του JA+ έγραψε άλλο ένα preview για το Dreamfall. Μήπως το παρακάνουν, και μάλιστα για έναν τίτλο που θα βγεί του χρόνου; Δεν ξέρω τι να πω.

Εδώ θα βρείτε μερικά screenshot απο τον επερχόμενο τίτλο Dark Fall 2 - Lights Out. Φτιάχνει ατμόσφαιρα!

Και για τους fans παιχνιδιών τύπου Myst, μερικές screenshots απο το Aura - Fate Of The Ages.

Τώρα απο το AGs έχουμε ένα ενδιαφέρον θεματάκι που συμπληρώνει τα παραπάνω, και ένα δευτερο μετρίου ενδιαφέροντος.

Ας αρχίσουμε με ένα Designer's Diary #1 απο τους δημιουργούς του Aura!

Μολονότι προσωπικά δεν θα έδινα σημασία στα παιχνίδια της σειράς Nancy Drew, υπάρχει εδώ ένα preview σχετικά με το παιχνίδι The Secret Of Shadow Ranch για όποιον ενδιαφέρεται.

Γενικά τόσο κατά την διάρκεια της E3, όσο και στην συνέχεια, γράφθηκαν τόσα πολλά σε σημείο που κάποιος να βαριέται να τα διαβάσει όλα όσα επαναλαμβάνονται με ελάχιστες νέες προσθήκες (το έχω νοιώσει και προσωπικά), αλλά τουλάχιστον ίσως εσείς να βρείτε και κάτι που να σας ενδιαφέρει.

Ενημέρωση 9/6/2004

Σήμερα βρήκα και το Designer's Diary #2 του Αura. Και για τους έχωντες καλό bandwidth θα πρότεινα να ρίξουν μια ματιά και στο demo του παιχνιδιου το οποίο "ζυγίζει" κάπου 129ΜΒ.

Όπως επίσης και ορισμένες screenshots απο το επερχόμενο παιχνίδι της FutureGames - Nibiru : Messenger Of The Gods. Τώρα καταπόσο θα ξυπνήσει μνήμες απο τα πρώιμα παιχνίδια της Lucas αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Ενημέρωση 16/06/2004

Εμφανίστηκε στο Adventure Gamers το 3ο μέρος του Designer's Journal του παιχνιδιού Aura.

Τελικά η Got Games Entertainment απελευθέρωσε τα δικαίωματα του Τίτλου The Arrangment πίσω στον δημιουργό του Michael B. Clark, και του οποίου θα βρείτε μια συνέντευξη στο Mystery Manor. Μιλάει στον Jim Saighman (Bacardi Jim) σχετικά με την ιδέα του να μην πουλήσει το The Arrangment μέσω της Got Games αλλά μέσω του site του όπως είχε κάνει και με το προηγούμενο τίτλο του, το Harvest. Για περισσότερα στοιχεία σας προτείνω να ανατρέξετε στην συνέντευξη του.

Απο το Just Adventure + μας έρχεται μια κουβέντα με τους σχεδιαστές του LSL: MAGNA CUM LAUDE . Οι ερωτήσεις που έγιναν απο το JA+ απαντήθηκαν απο τον Tom Smith, διευθυντή σχεδίασης, και τους δυο σχεδιαστές που έγγραψαν τους διαλόγους του παιχνιδιού.Για περισσότερα, διαβάστε εδώ την συνέντευξη .

Ενημέρωση 28/06/2004

Τις προηγούμενες ημέρες πιθανόν να παρατηρήσατε μια σχετική απουσία ενημερώσεων απο τις γνωστές πηγές. Οπότε σήμερα θα συνοψίσω τα όσα βρήκα κατα την συγκεκριμένη περίοδο. Τα κλασσικά φυσικά όπως πάντα screenshots, reviews (κουραστική τελικά η επανάληψη), διάφορα νέα games και links.

Ας ξεκινήσουμε απο το AdventureGamers όπου και εμφανίστηκε το 4ο μέρος του Developer's Diary για τον τίτλο Aura - Fate Of The Ages. Τίποτα το ιδιαίτερο σαν ενημέρωση με εξαίρεση την αναφορά στo στάδιο gold.

Μερικά screenshots απο τα Dark Fall: Lights Out και το νέο Sherlock Holmes , μαζί με ένα trailer. Ως επίσης και μια ανακοίνωση για έναν νέο τίτλο απο την TAC που ονομάζεται Sentinel: Descendents In Time .

Το JA+ βυθίστηκε σε έναν παροξυσμό για το Aura με σχεδόν καθημερινά αφιερώματα (Aura Week). Γενικά αν το συνεχίσουν έτσι θα βαρεθούμε το παιχνίδι πριν σκεφτούμε καν να το παίξουμε.

Κλασσικά πλέον, μετά απο τις μικροδιαμάχες που έλαβαν χώρα κατά τον προηγούμενο μήνα, σχετικά με το inventory, στα fora του JA+ το 16ο τεύχος έκανε την εμφάνιση του. Έχει εκτενή αναφορά στο adventure μυστηρίου Martin Mystere, στο Sam & Max : The Case Gilbert, μια συνέντευξη με τους δημιουργούς του Still Life, ακόμη μια με τον δημιουργό του No Action Jackson (Free AGS Adventure), ένα άρθρο σχετικά με το Dark Fall, ένα top-ten των επερχόμενων adventures, και μια αναφορά σε ένα νέο παιχνίδι απο την Autumn Moon Entertainment που ονομάζεται A Vampire Story. Πολύ υλικό θα έλεγα!

Και άλλο ένα που μόλις τώρα πρόσεξα είναι μερικά screenshots απο το νέο παιχνίδι της TAC στο οποίο ανφέρθηκε και το AGs, το Sentinel: Descendents In Time .

Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στο Adventure Advocate Θα προσπαθώ να παραθέτω τα νέα που βρίσκω σε ένα και μόνο thread ανα μήνα μεταβάλοντας μόνον την ημερομηνία στον τίτλο. Το παλαιότερο σύστημα της "χύμα" παράθεσης νέων threads αποδυκνείεται ως μη λειτουργικό.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
05 Ιουν 2004 18:08 #1761 by Real NC
Replied by Real NC on topic Νέα (updated 28/06) απο JA+ και AGs
Morty, ένα έχω να πω: Keep up the good work! Πολλοί από μας δεν προλαβαίνουν να ψάχνουν σε όλα τα adventure sites, όποτε μας έχεις σώσει! :P

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
05 Ιουν 2004 18:54 #1763 by Mortal
Thanks! :D

(Τι έγινες βρε 'συ, που χάθηκες; Τέλος τα μαθήματα;)

More
05 Ιουν 2004 19:03 #1764 by Real NC
Replied by Real NC on topic Νέα (updated 28/06) απο JA+ και AGs
Διάβασμα. Δευτέρα δίνω το τελευταίο πανελλήνιο ("Ανάπτηξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον"), που μάλλον θα γράψω 20, και μετά έχω μόνο ενδοσχολικά (θρησκευτικά και τέτοια.)

Όταν τελιώσουν όλα αυτά, ετοιμάσου να είσαι πάλι δεύτερος στα posts. :twisted:

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
05 Ιουν 2004 19:11 #1766 by Mortal
Άντε με το καλό να τελειώσεις! :D
Και μετά ετοιμάσου για κόντρες! Περιμένω ή όπως αλλιώς το λένε οι εχθρικοί μας φίλοι, ή αλλιώς φιλικοί εχθροί μας, οι Αμερικάνοι Talk is cheap...στην πράξη να σε δω! :lol:

More
05 Ιουν 2004 19:25 #1769 by Mourgos
Replied by Mourgos on topic Νέα (updated 28/06) απο JA+ και AGs
Talk is cheap ...typing is expensive,γιατί ας μην ξεχνάμε πως πληρώνουμε και έναν ΟΤΕ :cry:

(Αν και από του χρόνου μπορεί να ψαχθώ λιγάκι με το ασύρματο της σχολής και τότε σας βλέπω να τρώτε την σκόνη μου :twisted: )

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
09 Ιουν 2004 23:32 #1827 by Mortal
Καλά εκτός απο το bump υπνθύμησης (!!! στα Ελληνικά εκτίναξη thread στην κορυφή :D ) θα έλεγα πως όλοι μας αρχίζουμε να ψάχνουμε τα ασύρματα στις πόλεις μας (με κάποιους να είναι πολλοί πιο τυχεροί απο κάποιους άλλους! Όχι εγώ ανήκω στους άλλους. :( ).

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
16 Ιουν 2004 11:26 #1846 by Mortal
Κλασσικά πλέον! Υπενθυμηση ενημέρωσης! Εντάξει έχω χαθεί αλλά ακόμη κοιτάζω τα νέα. :D

More
16 Ιουν 2004 23:57 #1849 by Mourgos
Replied by Mourgos on topic Νέα (updated 28/06) απο JA+ και AGs

Mortal wrote: Καλά εκτός απο το bump υπνθύμησης (!!! στα Ελληνικά εκτίναξη thread στην κορυφή :D ) θα έλεγα πως όλοι μας αρχίζουμε να ψάχνουμε τα ασύρματα στις πόλεις μας (με κάποιους να είναι πολλοί πιο τυχεροί απο κάποιους άλλους! Όχι εγώ ανήκω στους άλλους. :( ).

Nαι αλλά εγώ μπαίνοντας στο δίκτυο της σχολής μου ,θα έχω και (δωρεάν :mrgreen: ) πρόσβαση στο Internet...

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
28 Ιουν 2004 23:47 #1884 by Mortal
Καλά, ας στείλουμε το thread στην κορυφή για άλλη μια φορά. Bump!!!