Sherlock Holmes: Nemesis
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
31 Οκτ 2008 18:22 #21634
by giovanna
Replied by giovanna on topic Sherlock Holmes: Nemesis
@Σε όλους τους παραπάνω
Καλά με τελειώσατε,, με τελειώσατε!!!
Τι νομίσματα μου λέτε, τι σκυλιά να ταΐσω καλά, αφού εσείς επιβιώσατε από αυτό το παιγνίδι, θα το παλέψω και εγώ. Αλλά φοβάμαι ότι πρέπει να έχω πρόχειρο του νούμερο του Νοσοκομείο ΚΑΤ, γιατί σε τόσες πόρτες που έχω πέσει πάνω, κάτι σκαλοπάτια στην Πινακοθήκη τα έχω κουτρουβαλήσει με βλέπω στον γύψο. Θα σας ειδοποιήσω εγκαίρως για να μου φέρετε φορητό υπολογιστή να συνεχίζω να το παίζω στο κρεββάτι του πόνου.
Καλά με τελειώσατε,, με τελειώσατε!!!
Τι νομίσματα μου λέτε, τι σκυλιά να ταΐσω καλά, αφού εσείς επιβιώσατε από αυτό το παιγνίδι, θα το παλέψω και εγώ. Αλλά φοβάμαι ότι πρέπει να έχω πρόχειρο του νούμερο του Νοσοκομείο ΚΑΤ, γιατί σε τόσες πόρτες που έχω πέσει πάνω, κάτι σκαλοπάτια στην Πινακοθήκη τα έχω κουτρουβαλήσει με βλέπω στον γύψο. Θα σας ειδοποιήσω εγκαίρως για να μου φέρετε φορητό υπολογιστή να συνεχίζω να το παίζω στο κρεββάτι του πόνου.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Visitor
31 Οκτ 2008 20:17 #21636
by
Replied by on topic Sherlock Holmes: Nemesis
Είναι ωραίο παιχνίδι αλλά δυστυχώς πολύ δύσκολο. Μου πήρε πάνω από τέσσερεις μήνες για να βγάλω άκρη αλλά αν το επόμενο είναι τόσο μα τόσο δύσκολο μάλλον για Δαφνί με βλέπω παρά για ΚΑΤ!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.