Experience 112 και Dracula Origin

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
02 Ιουλ 2008 15:57 #20652 by
Βγήκε το Experience 112. Το έχει παίξει κανείς; Από αυτά που διαβάζω όλοι ενθουσιάζονται στην αρχή αλλά μετά βαριούνται. Εσείς τι λέτε; Επίσης το Dracula Origin έχει κυκλοφορήσει εδώ; Στον Παπασωτηρίου άφαντο.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
02 Ιουλ 2008 17:13 #20653 by long_live_kurt
Replied by long_live_kurt on topic Experience 112 και Dracula Origin
Eμένα το experiment μου άρεσε πολύ.Όντως κουράζει στην αρχή ώσπου να το συνηθίσεις αλλά είναι πολύ πρωτότυπο,ατμοσφαιρκό και με αρκετά καλό σενάριο.Το κακό είναι ότι η ηρωίδα δε παίρνει μπρος πολλές φορές,δεν υπακούει δηλαδή στις κάμερες.Γενικώς αυτή η εταιρεία είναι μες στη πρωτοτυπία.
Για το Dracula δε ξέρω αλλά είναι πολύ καλό.Όμως μικρό και σχετικά εύκολο.Να ταν άλλο τόσο.

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer

More
02 Ιουλ 2008 18:42 #20654 by Elessar
Replied by Elessar on topic Experience 112 και Dracula Origin
Εντάξει βρε συ, δεν ήταν και τόσο εύκολο το Dracula. Η αλήθεια είναι ότι οι γρίφοι του μου άρεσαν πολύ, σε αντίθεση με το σενάριο και την ατμόσφαιρα που ήταν πολύ... αναιμικά :lol:
Περισσότερα στο review που θα ανέβει λογικά εντός της εβδομάδας.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
02 Ιουλ 2008 18:46 #20655 by long_live_kurt
Kοίτα όλα αυτά τα τύπου puzzles κάποια στιγμή θα τα λύσεις.Τώρα οι άλλοι γρίφοι που θέλουν κάποια ανασύνθεση στοιχείων κι εμένα μου άρεσαν αλλά δε τους λες και άλυτους:P
Η ατμόσφαιρα μου άρεσε.Το σενάριο έχει λογικά άλματα,αρκετά.Επίσης το φινάλε σηκώνει ψιλοκουβέντα ;)

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer

More
02 Ιουλ 2008 19:28 #20656 by Elessar
Ουσιαστικά το Dracula: Origin σε πάει από το ένα puzzle στο άλλο. Υπάρχουν βέβαια και γρίφοι "σύνθεσης" όπως λες αλλά η υλοποίηση τους είναι πολύ στημένη. Το φινάλε προσωπικά το βρήκα απαράδεκτο και θα κόψω μάλιστα τουλάχιστον μισό αστεράκι από την βαθμολογία λόγω αυτού.
Ας μάθουν πια να σέβονται τον καταναλωτή, έχει παραγίνει πια το κακό με τα μισά φινάλε.

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
02 Ιουλ 2008 19:58 #20657 by
Ρε παιδιά, έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα;

More
02 Ιουλ 2008 20:05 #20658 by Elessar
Ναι και τα δύο.

More
02 Ιουλ 2008 20:27 #20659 by long_live_kurt
Καλά τα λες φίλε μου Elessar.Το χειρότερο για μένα ήταν η διάρκεια τού φινάλε.Με τη λογική ότι θα ακολουθήσει sequel βέβαια:P

More
02 Ιουλ 2008 23:44 #20660 by odnorf
Replied by odnorf on topic Experience 112 και Dracula Origin
Έχω ξεκινήσει το Dracula και είμαι στο Cairo. Μέχρι στιγμής είναι μάλλον ιδιαίτερα εύκολο (πολύ περίεργα άλματα δυσκολίας κάνει η frogwares) αλλά μου αρέσει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν γράφεις στο manual "inspired from the original text "Dracula" by Bram Stoker" περιμένω αυτό να έχει κάποια βάση. Αντίθετα το μόνο στοιχείο που έχουν πάρει από το βιβλίο είναι τα ονόματα και τίποτα άλλο.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
03 Ιουλ 2008 10:37 #20662 by Elessar
Ναι, δεν έχει καμία σχέση με το βιβλίο - απλά οι χαρακτήρες είναι σχεδόν ίδιοι. Η φωνή του Van Helsing δεν είναι απίστευτα τέλεια;!

More
03 Ιουλ 2008 12:26 #20663 by long_live_kurt
Στην αρχή μου φαινόταν κι εμένα τέλεια αλλά πλέον τη θεωρώ απίστευτα γραφική:PΕιδικά όταν έλεγε "cllllllosed" σε κάτι πόρτες.Η μεγαλύτερη απογοήτευση ωστόσο ήταν η φωνή του Dracula.Παίζει να χαν βάλει Ρουμάνους να μιλάνε Αγγλικά.Ξέχασα να προσέξω και τα credits.
Η Μίνα πανέμορφη όμως.Καλά και η vampir-ίτσα που εμφανίζεται δε με χάλαγε:P

More
06 Ιουλ 2008 23:22 #20707 by giovanna
Replied by giovanna on topic Experience 112 και Dracula Origin
Αύριο παραλαμβάνω Dracula, το Experiment που το βρήκατε? Ε? :P

More
07 Ιουλ 2008 00:19 #20708 by long_live_kurt
@giovanna

Ο Παπασωτηρίου το έχει αν ενδιαφέρεσαι για εγχώρια αγορά.Είναι πανάκριβο ωστόσο.

More
07 Ιουλ 2008 01:01 #20709 by giovanna
@Long_ whatever

Τι είναι τα λεφτά μπροστά στην τρέλα μας, τίποτα, πάω να το παραγγείλω. Ευχαριστώ 8)

More
07 Ιουλ 2008 01:22 #20711 by giovanna
Ενταξει 40? και βάλε. Παρήγγειλα και το Nancy Drew the Phantom of Venice. Τώρα μπορώ να πω ότι το ταμείο είναι μείον :lol: