ποιο να ειναι..? (αναζητωντας στο παρελθον)
- Topic Author
- Visitor
11 Ιουλ 2008 23:13 #20742
by
ποιο να ειναι..? (αναζητωντας στο παρελθον) was created by
Χαιρεται,
αναζητω ενα adventure για το οποιο ομως εχω θολες μνημες κ λιγα στοιχεια οποτε με τις περιγραφες μου ειναι σα να ζηταω να βρουμε βελονα στα αχυρα
Δε θα κακολογησω κανεναν εαν δεν καταφερουμε τπτ
Οπως και να εχει, το πρωτοειδα γυρω στο 1997-8. Το ειχε κατεβασει ο ξαδερφος μου απτο 56k modem του οποτε σαν πρωτο στοιχειο εχουμε πως πιθανα θα ηταν DOS αρα και σχετικα μικρο σε μεγεθος...(?)
Η χαρακτηριστικη σκηνη που θυμαμαι ειναι να ελεγχω ενα νεαρο παιδι σε ενα Νοτιοαμερικανικο τοπιο. Xωμα στο εδαφος, μια λαικη αγορα με στρωμενα σεντονια κατω και ιθαγενεις/ντοπιους πωλητες.
Εκει κοντα υπηρχε ενα λιμανι και σπιτια. Εαν δεν κανω λαθος παλι, εμπαινες σε ενα κτηριο που ηταν του σεριφη? ΤΟυριστικο Πρακτορειο? Χμ... Μπορει να ειχε κ μια φυλακη μεσα...δε θυμαμαι καλα...
Τα γραφικα του ηταν στυλ Fate of atlantis, πιθανα υποδεεστερα.
Ολα τα παραπανω πρεπει να ηταν στην αρχη του παιχνιδιου.
Δε ξερω εαν ο νεαρος ηρωας ειχε και καποιο ζωο μαζι του :/
Αυτα..
αναζητω ενα adventure για το οποιο ομως εχω θολες μνημες κ λιγα στοιχεια οποτε με τις περιγραφες μου ειναι σα να ζηταω να βρουμε βελονα στα αχυρα
Δε θα κακολογησω κανεναν εαν δεν καταφερουμε τπτ
Οπως και να εχει, το πρωτοειδα γυρω στο 1997-8. Το ειχε κατεβασει ο ξαδερφος μου απτο 56k modem του οποτε σαν πρωτο στοιχειο εχουμε πως πιθανα θα ηταν DOS αρα και σχετικα μικρο σε μεγεθος...(?)
Η χαρακτηριστικη σκηνη που θυμαμαι ειναι να ελεγχω ενα νεαρο παιδι σε ενα Νοτιοαμερικανικο τοπιο. Xωμα στο εδαφος, μια λαικη αγορα με στρωμενα σεντονια κατω και ιθαγενεις/ντοπιους πωλητες.
Εκει κοντα υπηρχε ενα λιμανι και σπιτια. Εαν δεν κανω λαθος παλι, εμπαινες σε ενα κτηριο που ηταν του σεριφη? ΤΟυριστικο Πρακτορειο? Χμ... Μπορει να ειχε κ μια φυλακη μεσα...δε θυμαμαι καλα...
Τα γραφικα του ηταν στυλ Fate of atlantis, πιθανα υποδεεστερα.
Ολα τα παραπανω πρεπει να ηταν στην αρχη του παιχνιδιου.
Δε ξερω εαν ο νεαρος ηρωας ειχε και καποιο ζωο μαζι του :/
Αυτα..
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Less
More
12 Ιουλ 2008 00:34 #20745
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic ποιο να ειναι..? (αναζητωντας στο παρελθον)
Μήπως εννοείς το Ecoquest 2 - Lost Secret of the Rainforest;
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Topic Author
- Visitor
12 Ιουλ 2008 00:50 #20746
by
Replied by on topic ποιο να ειναι..? (αναζητωντας στο παρελθον)
Ναι γαμωτο! Με την πρωτη! απιστευτο!!
Υποκλινομαι Elessar
Μπορειτε να κλειδωσετε το thread, σκοπος επετευχθει!
Υποκλινομαι Elessar
Μπορειτε να κλειδωσετε το thread, σκοπος επετευχθει!