Adventures στο κινητό. (Investigators)
- Kain
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
16 Αυγ 2008 09:53 #20951
by Kain
Arthur bruised his upper arm!
Adventures στο κινητό. (Investigators) was created by Kain
Πρόσφατα αγόρασα το sony ericsson K530i, και διαπίστωσα με χαρά πως είχε μέσα ένα παιχνίδι adventure με τίτλο "Investigators".
Το σενάριο έχει ως εξής: Είσαι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ (τι πρωτότυπο) και η καινούρια σου υπόθεση αφορά μια νεκρή γυναίκα με ένα μυστήριο κάψιμο στο μέτωπο. Όταν ανακαλύπτεται και το πτώμα ενός άντρα με το ίδιο κάψιμο, αρχίζει σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται μια συνωμοσία που περιστρέφεται γύρω από έναν νεκρό φυλακισμένο και μια μυστηριώδη αίρεση.
Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό, ωστόσο έχω μια απορία: Υπάρχει καλό και κακό τέλος, ή μόνο κακό; Και αν ισχύει το πρώτο, τι πρέπει να κάνω για να φτάσω στο καλό τέλος;
Το παιχνίδι το τελείωσα μέσα σε μια μέρα, καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο ή δύσκολο. Θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχουν και άλλα παιχνίδια σαν αυτό για το κινητό μου καθώς και πώς μπορώ να τα βρω και να τα κατεβάσω είτε μέσω κινητού είτε μέσω internet.
Το σενάριο έχει ως εξής: Είσαι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ (τι πρωτότυπο) και η καινούρια σου υπόθεση αφορά μια νεκρή γυναίκα με ένα μυστήριο κάψιμο στο μέτωπο. Όταν ανακαλύπτεται και το πτώμα ενός άντρα με το ίδιο κάψιμο, αρχίζει σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται μια συνωμοσία που περιστρέφεται γύρω από έναν νεκρό φυλακισμένο και μια μυστηριώδη αίρεση.
Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό, ωστόσο έχω μια απορία: Υπάρχει καλό και κακό τέλος, ή μόνο κακό; Και αν ισχύει το πρώτο, τι πρέπει να κάνω για να φτάσω στο καλό τέλος;
Το παιχνίδι το τελείωσα μέσα σε μια μέρα, καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο ή δύσκολο. Θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχουν και άλλα παιχνίδια σαν αυτό για το κινητό μου καθώς και πώς μπορώ να τα βρω και να τα κατεβάσω είτε μέσω κινητού είτε μέσω internet.
Arthur bruised his upper arm!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
22 Αυγ 2008 13:51 #20972
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic Adventures στο κινητό. (Investigators)
Πολύ θα ήθελα να ξέρω πού μπορεί να βρει κανείς καταλόγους με τα διαθέσιμα παιχνίδια (περαν των arcade-like) για κινητά τηλέφωνα...
Nothing happens unless first a dream...
- Elessar
- Team
Less
More
22 Αυγ 2008 15:16 #20973
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Adventures στο κινητό. (Investigators)
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς