QFG2 REMAKE Released!!!

• EmperorXIII
  • Topic Author
  • Banned
  • Banned
More
27 Αυγ 2008 19:11 #20998 by EmperorXIII
QFG2 REMAKE Released!!! was created by EmperorXIII
Ελπίζω να μην το έχετε ήδη αναφέρει σε άλλο thread, αν ναι sorry και merge or delete this one ;)

Αντιγράφω από post μου αλλού ..

Αφιερωμένο σε όλους τους Old School Adventurers!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΜΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...

Από www.adventuregamers.com/

AGD Interactive Releases Quest for Glory II VGA
Long-awaited remake of Sierra classic available for download
By Luke Jensen Published August 26, 2008

AGD Interactive, formerly Tierra Entertainment, has released its long-anticipated remake of the Sierra classic Quest for Glory II: Trial by Fire.

Like the team's other projects, which so far include remakes of the first two King's Quest games, QFG2VGA sports updated VGA graphics, a point-and-click interface, and digital music. The game also features an updated combat system, a text-parser option for conversations, and a few minigames not seen in the original.

Quest for Glory is a series of five hybrid adventure/role-playing games. Players assume the role of a wannabe hero—a fighter, magician, or thief—solving puzzles, casting spells, and fighting monsters as they progress through an overarching adventure-game-style quest.

The 85-meg game can be downloaded from AGDI's newly updated website.

www.agdinteractive.com/

Source : www.adventuregamers.com/newsitem.php?id=1739

Screens:

:w00t: :clap: :thumbsup: :yes:

Έχω φτιαχτεί απίστευτα όμως!!!

Και μερικά σχόλια..

Έχω παίξει τα 2 πρώτα της σειράς (τότε-το 1ο το είχα τερματίσει γύρω στις 5 φορές, μία με κάθε χαρακτήρα και άλλες 2 + με mixed) όπως και το 2ο άλλες 3 φορές (μπορεί και 4 για να έβγαζα fighter που στο τέλος ΔΕΝ θα γινότανε Paladin ;) ).. ΚΑι το μόνο που έχω να πω είναι πως τα δύο αγαπημένα μου Adventures είναι το Monkey Island 1 και το Quest For Glory 1 χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο.. Οπότε προτείνω ανεπιφύλακτα πριν παίξετε το 2, να βάλετε ένα Dosbox και είτε να παίξετε το original 1 ή την επανέκδοση με 256 χρώματα και icons interface που είχε βγει από την ίδια την Sierra και μετά να παίξεται το remake του 2 (και το original μια χαρά είναι βέβαια :P ) ώστε να μεταφέρετε και χαρακτήρες.. Για το 2, επίσης παιχνιδάρα, απλά όμως δεν έπιανε την απόλυτη τελειότητα του πρώτου μέρους.. Ορμάτε!!!

Einai ena xorto magiko........

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
27 Αυγ 2008 20:47 #21002 by Mortal
Replied by Mortal on topic QFG2 REMAKE Released!!!
Βλέπω πως εντυπωσιάστηκες αφάνταστα! :-) Άντε πάντα τέτοια! Εγώ ένεκα άλλων υποχρεώσεων δεν το άγγιξα ακόμη αλλά περιμένω να στανιάρει λίγο η γραμμή για το βάλω μπρος.

Από τα προηγούμενα remake της AGDI που είχα δει είχα μείνει ευχαριστημένος από την ποιότητα της δουλειάς που είχε γίνει.

Μπράβο τους!

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
02 Σεπ 2008 10:02 #21016 by Elessar
Replied by Elessar on topic QFG2 REMAKE Released!!!
Thanx ρε συ για την ενημέρωση, το κατεβάζω αμέσως :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Visitor
  • Visitor
03 Σεπ 2008 12:11 #21041 by
Replied by on topic QFG2 REMAKE Released!!!
Erpy FTW!

More
03 Σεπ 2008 15:28 #21050 by The_Highlander
Replied by The_Highlander on topic QFG2 REMAKE Released!!!
Είναι φανταστικά νέα... Με τη VGA εποχή της γνώρισα τη Sierra ουσιαστικά (ως τότε ήμουν ορκισμένος ακόλουθος της Lucas :P). Το QfG II δεν το έπαιξα ποτέ στην παλιά μορφή του, είναι τέλεια ευκαιρία να το κάνω τώρα με την καινούρια.

Καταπληκτική η δυνατότητα να το παίξεις με τον parser σαν παλιό text adventure, btw!

More
03 Σεπ 2008 16:28 #21052 by Elessar
Νομίζω ότι η parser δυνατότητα αφορά μόνο τους διαλόγους - ο υπόλοιπος χειρισμός είναι καθαρό point & click.

Φίλε, και μόνο για αυτό που είπες για την Lucas έπεσες κατευθείαν σε...ευμένεια :)

More
03 Σεπ 2008 17:41 #21055 by odnorf
Replied by odnorf on topic QFG2 REMAKE Released!!!
@The_Highlander

Μπορείς να παίξεις την αρχική έκδοση του qfg2 (με τον text parser - o καλύτερος χειρισμός για αυτή τη σειρά παιχνιδιών) με το scummvm (που σε λίγο καιρό, με το ρυθμό που αναπτύσσεται, θα παίζει τα πάντα μου φαίνεται).

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
03 Σεπ 2008 18:30 #21056 by Elessar
Επειδή πρόσφατα ξαναέπαιξα όλα τα QFG, μπορείς να τα τρέξεις μια χαρά και με DOSBox. Καλύτερα να προτιμήσεις το ScummVM όμως, είναι πολύ πιο εύχρηστο.