Broken Sword 2.5 !

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
03 Οκτ 2008 21:14 #21318 by
Broken Sword 2.5 ! was created by
Καλησπερα και καλως σας βρηκα :-)

Φαινεται πως ειναι ετοιμο, εδω κ λιγες μερες, το "Broken Sword 2.5". Ειναι free για download και μπορειτε να το βρειτε εδω :

www.brokensword25.com/

Ακομα δεν το εχω κατεβασει και δεν ξερω να σας πω λεπτομερειες. Πανω δεξια , υπαρχει η ακρως επιθυμητη αγγλικη σημαιουλα - οποτε το site γυρναει στα Αγγλικα.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν το παιχνιδι ειναι στην αγγλικη γλωσσα. Δυστυχως δεν ξερω Γερμανικα αλλα θα το κατεβασω.. και θα σας κρατησω ενημερους!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
03 Οκτ 2008 21:47 #21319 by qrious
Replied by qrious on topic Broken Sword 2.5 !

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
04 Οκτ 2008 10:05 #21321 by
Replied by on topic Broken Sword 2.5 !
Σωστά...δεν το ειχα δει το topic... Thanks!

• Visitor
  • Visitor
04 Νοε 2008 13:54 #21660 by
Replied by on topic Broken Sword 2.5 !
Γειά σας! Νέο, ψαρωμένο μέλος (γι΄αυτό και το ψαράκι...) σας χαιρετά!!! Κατέβασα το παιχνίδι και ήδη το ξεκίνησα. Έχει επιλογή για αγγλικούς υπότιτλους, αλλά όλοι μιλάνε γερμανικά!!! Είναι λίγο ιδιαίτερο να ακούς γερμανικά και στους υπότιτλους να διαβάζεις αγγλικά... Ακόμα και για μένα που θυμάμαι κάτι ψιλά απ΄τα γερμανικά που είχα μάθει κάποτε, φαίνεται παράξενο. Πόσο μάλλον για κάποιον που δεν έχει ιδέα για την γλώσσα! Anyway, το παιχνίδι έχει ωραία γραφικά και ωραία μουσική. Θεωρώ ότι είναι μέχρι στιγμής μια πολύ καλή δουλειά. Μένει βέβαια να δω και το σενάριο (το βασικότερο όλων), θα ενημερώσω μόλις προχωρήσω.

• Visitor
  • Visitor
19 Φεβ 2010 21:43 #26855 by
Replied by on topic Re: Broken Sword 2.5 !
Ευχαριστώ και εγώ πολύ για το Link το κατέβασα και λέω όταν βρω χρόνο να το ξεκινήσω. Το είχα παίξει παλιότερα σε demo και πρόκειται για πολύ καλή δουλεία στο στυλ των πρώτων Broken Sword που όλοι έχουμε αγαπήσει.

• Visitor
  • Visitor
28 Φεβ 2010 12:18 #27030 by
Replied by on topic Re: Broken Sword 2.5 !
Μόλις το τελείωσα βέβαια μετά από κάτι ψιλοπροβληματάκια που αντιμετώπισα στην αρχή στα vista.Το καινούργιο patch ωστόσο που κυκλοφορεί στη σελίδα τους λύνει τα περισσότερα.Είναι πάρα πολύ καλή δουλεία σε όλους τους τομείς. Σεναριακά συναντάμε γνώριμες φιγούρες και από τα δύο πρώτα Broken Sword και τους Templars ξανά!!!!Όσο για το θέμα με την Αγγλική γλώσσα πλέον μπορεί κανείς να κατεβάσει τα αρχεία με το patch προσωπικά σε εμένα δεν δούλεψε αλλά για να πω και την αλήθεια δεν το έψαξα και πολύ.

More
08 Δεκ 2010 16:08 #29898 by treptolemus
Replied by treptolemus on topic Re: Broken Sword 2.5 !
Πολύ χάρηκα που έπαιξα και το ολοκλήρωσα στα χαλαρά- όποτε είχα λίγο χρόνο. Και διάθεση φυσικά. Δεν είναι μεγάλο σε διάρκεια αλλά ήταν πολύ ευχάριστο και "ρηλάξ" παιχνίδι. Δεν ήθελα να τελειώσει. Η μουσική του έχει πολύ χαλαρωτική επίδραση "μαγική" θα έλεγα, τουλάχιστον με ακουστικά, και τα ηχητικά εφέ πολύ καλά. Απλά πράγματα, καλά σχεδιασμένα. Και δώρο από την ομάδα που το έφτιαξε. Μπράβο στα παιδιά. Απίστευτο tribute. Σεβάστηκαν απόλυτα το όνομα.
Πιο λεπτομέρεια τώρα, χμμμ : είχε πολλές αναφορές στο πρώτο παιχνίδι της σειράς αφού θα προσέξατε οι παρατηρητικοί -κι όσοι φυσικά το ξέρουν το πρώτο- ότι σε κάποια σημεία μέσα στο παιχνίδι είχε "πράμα"
Warning: Spoiler!
Ευχάριστο σα σύνολο και δωρεάν. Μετράει πολύ κι αυτό. Αρνητικά μπορώ να εντοπίσω αλλά δεν είναι σωστό σε αυτή τη περίπτωση να παραπονιέμαι αφού τόσα πραγματάκια μου άρεσαν. Στο τέλος μόλις πέφτουν τα credits σου δίνει ένα κωδικό κ μια διεύθυνση τι βλέπεις σε αυτή? Αν ξέρει κανείς...?

[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
09 Δεκ 2010 00:25 #29915 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Broken Sword 2.5 !
To τερμάτισα κι εγώ το καλοκαίρι! Πραγματικά πολύ καλό και στα επίπεδα των 1 και 2. Τίποτα δεν έχει να ζηλέψει. Και είναι και τζάμπα! Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Με άριστα το 10 του βάζω 9!

More
09 Δεκ 2010 18:10 #29927 by darksoho
Replied by darksoho on topic Re: Broken Sword 2.5 !
συγχαρητηρια για αυτη την κινηση. απο τα αγαπημενα παιχνιδια και σιγουρα αξιζει για καθε συλλογη. μολις το εβαλα για κατεβασμα

More
09 Δεκ 2010 22:01 #29932 by treptolemus
Replied by treptolemus on topic Re: Broken Sword 2.5 !

tsampikos wrote: To τερμάτισα κι εγώ το καλοκαίρι! Πραγματικά πολύ καλό και στα επίπεδα των 1 και 2. Τίποτα δεν έχει να ζηλέψει. Και είναι και τζάμπα! Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Με άριστα το 10 του βάζω 9!

Ναι, υπάρχουν communities που κάνουν Mod για πολλά και διάφορα είδη/τίτλους με απίστευτα αποτελέσματα. Μου προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν είναι λίγα άτομα που συνεργάστηκαν. Αρκετά άτομα και φυσικά πως τα καταφέρνουν να συννενοηθούν κιόλας έτσι ώστε να "δουλέψει ρολόϊ" είναι αξιέπαινο. Συν localization -συνεισφορά από άλλα άτομα κι εκεί.

darksoho wrote: συγχαρητηρια για αυτη την κινηση. απο τα αγαπημενα παιχνιδια και σιγουρα αξιζει για καθε συλλογη. μολις το εβαλα για κατεβασμα

Πολύ σωστά έπραξες. Θα το δεις, πρόκειται για ένα απλό μεν- αλλά "ξεκουραστικό" παιχνιδάκι. Γυρνάς από τη τρεχάλα φτιάχνεις καφεδάκι και...broken sword 8)
Welcome κιόλας παιδιά

[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
10 Δεκ 2010 15:53 #29939 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Broken Sword 2.5 !
Χωρίς υπερβολή, νομίζεις ότι το έχει φτιάξει η ίδια η Revolution.

More
10 Δεκ 2010 18:59 #29946 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Broken Sword 2.5 !
Και από μένα χωρίς υπερβολή παίζει να είναι το πιο καλογυαλισμένο fan made adventure που έχω παίξει (και έχω παίξει αρκετά).
Το παρακολουθούσα από τότε που ξεκίνησε και το έπαιξα με το που βγήκε, με αγγλικούς υπότιτλους και γερμανικό voice over.
Ειδικά η εισαγωγή με είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Το παρακάτω είναι κάτι που είχα γράψει τότε, μόλις είχα ξεκινήσει να το παίζω.

Για να διευκρινήσω κάτι για όσους περιμένουν την αγγλική έκδοση.
Το speech είναι γερμανικό, αλλά υπάρχει επιλογή ενεργοποίησης αγγλικού Interface (μενού) και υποτίτλων.

Πρώτες εντυπώσεις:
Εξαιρετική εισαγωγή! Ατμοσφαιρική και κυρίως πολύ καλά σκηνοθετημένη και συγχρονισμένη (δεν σκέφτεσαι λεπτό ότι είναι fan made ερασιτεχνική δουλειά). Όμορφα 3d γραφικά και ομαλά animations. Σίγουρα τη δουλειά της mindfactory θα τη ζήλευαν πολλοί άλλοι εμνπορικοί adventure τίτλοι.

Το βασικό interface πατάει ακριβώς στο στυλ του Broken Sword 1 και 2. Επίσης το (γερμανικό) speech είναι πειστικό.

Μεχρι τώρα λοιπόν (είμαι ακόμα πολύ αρχή) έχω μείνει θετικότατα εντυπωσιασμένος.
(Μακάρι να γίνεται να μεταφερθεί και στα ελληνικά -τουλάχιστον οι υπότιτλοι ;), αν και αυτό πιθανότατα θα σήμαινε μετάφραση και για τα επίσημα BS 1 και 2 :fear:)

Screenshots:

File Attachment:

File Attachment:

File Attachment:

File Attachment:

File Attachment:

File Attachment:

Το έχω βεβαίως και στα υπόψιν να το ξαναπαίξω με το αγγλικό voice over σύντομα. Ίσως μέσα στις γιορτές.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango