Broken Sword 2.5 !
- Topic Author
- Visitor
Φαινεται πως ειναι ετοιμο, εδω κ λιγες μερες, το "Broken Sword 2.5". Ειναι free για download και μπορειτε να το βρειτε εδω :
www.brokensword25.com/
Ακομα δεν το εχω κατεβασει και δεν ξερω να σας πω λεπτομερειες. Πανω δεξια , υπαρχει η ακρως επιθυμητη αγγλικη σημαιουλα - οποτε το site γυρναει στα Αγγλικα.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν το παιχνιδι ειναι στην αγγλικη γλωσσα. Δυστυχως δεν ξερω Γερμανικα αλλα θα το κατεβασω.. και θα σας κρατησω ενημερους!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qrious
- Yahvo
- Topic Author
- Visitor
- Visitor
- Visitor
- Visitor
- treptolemus
- Elite Member
Πιο λεπτομέρεια τώρα, χμμμ : είχε πολλές αναφορές στο πρώτο παιχνίδι της σειράς αφού θα προσέξατε οι παρατηρητικοί -κι όσοι φυσικά το ξέρουν το πρώτο- ότι σε κάποια σημεία μέσα στο παιχνίδι είχε "πράμα"
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
- tsampikos
- Master of Dimensions
- darksoho
- Elite Member
- treptolemus
- Elite Member
Ναι, υπάρχουν communities που κάνουν Mod για πολλά και διάφορα είδη/τίτλους με απίστευτα αποτελέσματα. Μου προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν είναι λίγα άτομα που συνεργάστηκαν. Αρκετά άτομα και φυσικά πως τα καταφέρνουν να συννενοηθούν κιόλας έτσι ώστε να "δουλέψει ρολόϊ" είναι αξιέπαινο. Συν localization -συνεισφορά από άλλα άτομα κι εκεί.tsampikos wrote: To τερμάτισα κι εγώ το καλοκαίρι! Πραγματικά πολύ καλό και στα επίπεδα των 1 και 2. Τίποτα δεν έχει να ζηλέψει. Και είναι και τζάμπα! Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Με άριστα το 10 του βάζω 9!
darksoho wrote: συγχαρητηρια για αυτη την κινηση. απο τα αγαπημενα παιχνιδια και σιγουρα αξιζει για καθε συλλογη. μολις το εβαλα για κατεβασμα
Πολύ σωστά έπραξες. Θα το δεις, πρόκειται για ένα απλό μεν- αλλά "ξεκουραστικό" παιχνιδάκι. Γυρνάς από τη τρεχάλα φτιάχνεις καφεδάκι και...broken sword
Welcome κιόλας παιδιά
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Praetorian
- Walker Survivor
Το παρακολουθούσα από τότε που ξεκίνησε και το έπαιξα με το που βγήκε, με αγγλικούς υπότιτλους και γερμανικό voice over.
Ειδικά η εισαγωγή με είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Το παρακάτω είναι κάτι που είχα γράψει τότε, μόλις είχα ξεκινήσει να το παίζω.
Για να διευκρινήσω κάτι για όσους περιμένουν την αγγλική έκδοση.
Το speech είναι γερμανικό, αλλά υπάρχει επιλογή ενεργοποίησης αγγλικού Interface (μενού) και υποτίτλων.
Πρώτες εντυπώσεις:
Εξαιρετική εισαγωγή! Ατμοσφαιρική και κυρίως πολύ καλά σκηνοθετημένη και συγχρονισμένη (δεν σκέφτεσαι λεπτό ότι είναι fan made ερασιτεχνική δουλειά). Όμορφα 3d γραφικά και ομαλά animations. Σίγουρα τη δουλειά της mindfactory θα τη ζήλευαν πολλοί άλλοι εμνπορικοί adventure τίτλοι.
Το βασικό interface πατάει ακριβώς στο στυλ του Broken Sword 1 και 2. Επίσης το (γερμανικό) speech είναι πειστικό.
Μεχρι τώρα λοιπόν (είμαι ακόμα πολύ αρχή) έχω μείνει θετικότατα εντυπωσιασμένος.
(Μακάρι να γίνεται να μεταφερθεί και στα ελληνικά -τουλάχιστον οι υπότιτλοι , αν και αυτό πιθανότατα θα σήμαινε μετάφραση και για τα επίσημα BS 1 και 2 :fear:)
Screenshots:
Το έχω βεβαίως και στα υπόψιν να το ξαναπαίξω με το αγγλικό voice over σύντομα. Ίσως μέσα στις γιορτές.
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango