Games σε τιμή ευκαιρίας!

More
14 Ιουλ 2011 00:10 #33186 by photiscta
Replied by photiscta on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
To in Cold Blood στο gog στα 2.39$
www.gog.com/en/gamecard/in_cold_blood

Αναφέρει πως δεν είναι συμβατό με Win7. Το έχει μήπως δοκιμάσει κάποιος;

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
14 Ιουλ 2011 09:13 #33188 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Πως γίνεται να είναι συμβατό με τα Vista και όχι με τα 7; Βάση αρχιτεκτονικής τα δυο λειτουργικά έχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Εγώ θα έκανα μια δοκιμή αν ήμουν στη θέση σου.

Επίσης ΕΔΩ υπάρχουν κάποιες αναφορές ότι τρέχει μια χαρά στα 7.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
14 Ιουλ 2011 09:30 #33189 by photiscta

shodan wrote: Πως γίνεται να είναι συμβατό με τα Vista και όχι με τα 7; Βάση αρχιτεκτονικής τα δυο λειτουργικά έχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Εγώ θα έκανα μια δοκιμή αν ήμουν στη θέση σου.

Επίσης ΕΔΩ υπάρχουν κάποιες αναφορές ότι τρέχει μια χαρά στα 7.

Συμφωνώ ότι είναι παράξενο να μην είναι συμβατό. Αλλά δεν θα το έγραφαν;
Επίσης, δες εδώ www.gog.com/en/mix/games_that_are_not_windows_7_compatibile_yet (όχι επίσημη λίστα, αλλά από χρήστη).

Πάντως, το αγοράζω και θα σας ενημερώσω.

More
14 Ιουλ 2011 09:43 #33191 by shodan
Στην τελική το πολύ πολύ να παιδευτείς και να στήσεις μια virtual machine me XP ας πούμε.
Διάβασε σχετικά το επεξηγηματικό θέμα του φίλου Tsampikos.

A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
14 Ιουλ 2011 10:39 #33194 by photiscta
Ναι φίλε μου, shodan. Γνωρίζω τις "αλχημίες" απλά ήθελα να ξέρω. Άλλωστε, και να μην παίζει σε 7, θεωρώ θα το φτιάξουν κάποια στιγμή με κανά update.

... (χρόνος αναμονής εγκατάστασης)

Όμως, ΝΑΙ! Παίζει κανονικά σε Win 7 x64.

More
14 Ιουλ 2011 11:47 #33196 by shodan
I told you so...
Καλή συνέχεια λοιπόν.

More
19 Ιουλ 2011 13:14 #33213 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να μην έχει παίξει το Longest Journey, πάντως το GOG το έχει μέχρι αύριο στη μια στα 3.99 δολάρια.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
02 Αυγ 2011 23:40 #33313 by photiscta
The Humble Indie Bundle #3: Pay what you want for five six awesome games. www.humblebundle.com/
Καταπληκτικό!
Πληρώνουμε όσο θέλουμε για 6 παιχνίδια, που μπορεί να μην είναι αμιγώς adventures, αλλά ανήκουν στην κατηγορία των γρίφων.
Και επιπλέον:
- Είναι DRM free! (Install them as many times as you like AND redeem them on Steam and Desura!)
- Παίζουν σε Windows, Mac, Linux
- Επιλέγουμε πως θα φοθούν τα χρήματα που πληρώσαμε: Choose exactly how your purchase is divided: Between the developers, the Electronic Frontier Foundation, the Child's Play Charity or the Humble Bundle.
- Μπορούμε να τα κάνουμε δώρο

More
03 Αυγ 2011 20:34 #33320 by photiscta
Σε συνέχεια του προηγούμενου:
στην αγορά, έχουν ενσωματώσει και το Humble Indie Bundle #2, που σημαίνει συν τα:
- Braid !!
- Cortex Command
- Machinarium !!!!!
- Osmos !
- Revenge of the titans

ε, πλέον δεν έχει κανείς δικαιολογία! :)

photiscta wrote: The Humble Indie Bundle #3: Pay what you want for five six awesome games. www.humblebundle.com/
Καταπληκτικό!
Πληρώνουμε όσο θέλουμε για 6 παιχνίδια, που μπορεί να μην είναι αμιγώς adventures, αλλά ανήκουν στην κατηγορία των γρίφων.
Και επιπλέον:
- Είναι DRM free! (Install them as many times as you like AND redeem them on Steam and Desura!)
- Παίζουν σε Windows, Mac, Linux
- Επιλέγουμε πως θα φοθούν τα χρήματα που πληρώσαμε: Choose exactly how your purchase is divided: Between the developers, the Electronic Frontier Foundation, the Child's Play Charity or the Humble Bundle.
- Μπορούμε να τα κάνουμε δώρο

More
16 Αυγ 2011 09:27 #33405 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Σχετικό μόνο κατά το ελάχιστο γεγονός ότι έχουμε αναφερθεί στο play μέσα από αυτή το νήμα αρκετές φορές. Επιτέλους κατάλαβαν την γκάφα τους μετά από τόσο καιρό και επανέφεραν τη σελίδα τους στα πρότερα πρότυπα. Είχε καταντήσει αηδία να μην μπορείς να βρεις το παιχνίδι που θέλεις. Άμα ξεχώριζαν και τ' adventures σε δική τους κατηγορία θα 'ταν ακόμη καλύτερα.
ΥΓ χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίες και τους Μάριους, τις Παναγιώτες και τους Παναγιώτηδες.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
22 Αυγ 2011 10:33 #33461 by crocark
Για όσους είχατε την υπομονή να περιμένετε τόσο (πάρα) πολύ καιρό όσο εγώ, αλλά και για όσους θέλετε και το δισκάκι, η τιμή της προπαραγγελίας στο play για τα MISEs είναι 9,99. Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που προπαραγγέλνω ποτέ κάτι.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
22 Αυγ 2011 11:21 #33464 by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Ποτέ δεν είναι αργά και για τίποτα.Λογικά θα προπαραγγείλω και εγώ.Καλά που το πόσταρες. :D

More
22 Αυγ 2011 13:23 #33469 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Μπράβο για την πληροφορία crocark, φυσικά και θα τα αγοράσω (ξανά) - λεφτά για monkey island δεν είναι ποτέ πεταμένα 8)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
22 Αυγ 2011 13:41 #33471 by crocark
Όσο σκέφτομαι ότι μετά από τόσα χρόνια θα μπορέσω να περιπλανηθώ στα δρομάκια του Μελέ και θα κάνω κλικ στην πόρτα δεξιά, θα μπω και θα πάρω το rubber chicken με πιάνουν τα ζουμιά. ΄Η μετά που θα θέλω να μπω στο Governor Mansion, με το φόβο μη μου γράψει disk error, this in not Disk #8, place the correct disk in the drive and press enter again (κάπως έτσι). Πρώτη εμπειρία με παιχνίδι, πρώτη αναποδιά, η μια δισκέτα 5,25" ήταν κατεστραμμένη. Κι όμως σε πέντε ημέρες η εν Αθήναις αντιπροσωπεία μου την είχε αντικαταστήσει. Πρέπει να ψάξω να βρω και τις φωτοτυπίες του Τσουρινάκη για τους διαλόγους. Μπααα... Μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, ειδικά στους διαλόγους, έχω γίνει μανούλα :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
22 Αυγ 2011 16:33 #33478 by shodan
Εννοείται θα το παραγγειλω κ εγώ. Δεν χάνονται αυτά τα πράγματα.