τι προτεινετε?
- woody
- Topic Author
- Moderator
Less
More
24 Δεκ 2008 02:41 #22504
by woody
τι προτεινετε? was created by woody
Θελει να παιξει ενας φιλος μου το Fahrenheit sto pc tou, αλλα δεν ειναι και πολυ εμπειρος gamer. Eγω το επαιξα στο PS2. Πιστευετε θα τα βγαλει περα με τα πληκτρα και το mouse η πρεπει να αγορασει joypad? και τι ακριβως joypad μου προτεινετε?
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- odnorf
- Templar Hunter
24 Δεκ 2008 09:07 #22506
by odnorf
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
Replied by odnorf on topic τι προτεινετε?
Ας το δοκιμάσει πρώτα να δει αν θα τα καταφέρει. Προσωπικά, το δοκίμασα και με τα δύο και σε καμία περίπτωση δεν αντέχω άλλο χειρισμό εκτός από πληκτρολόγιο & ποντίκι. Σχεδόν όλοι όσοι ξέρω όμως το βρήκαν πιο εύκολο με ένα gamepad.
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- moumiaq
- Spammer
Less
More
24 Δεκ 2008 18:08 #22512
by moumiaq
Replied by moumiaq on topic τι προτεινετε?
Προσωπικά αν ένα game με τραβήξει με την ιστορία του και το πώς είναι δομημένη ξεπερνάω τέτοιου τύπου δυσκολίες.Και το Fahrenheit για μένα είναι τέτοιού τύπου game δεδομένου οτι σε ανταμείβει με το να ολοκληρώνεις σωστά αυτά τα sequences.Δεν έχει να κάνει με εμπειρία κατά την γνώμη μου να πατάς τα σωστά βελάκια.Λίγο υπομονή στην αρχή θέλει.Απ΄την άλλη τα gamepads έχουν φτιαχτεί για να μας κάνουν την ζωή πιο εύκολη άσχετα αν είμαι κολλημένος με το keyboard
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
24 Δεκ 2008 18:40 #22513
by giovanna
Replied by giovanna on topic τι προτεινετε?
Εγω αγόρασα ειδικά για αυτό το παιγνίδι joy pad αλλά μου ήτανε αδύνατο να το χειριστώ, ειδικά στα σημεία που έπρεπε να ήμουνα πολύ, μα πολύ, πολύ, πολύ γρήγορη. Πάντως για όποιον τα καταφέρνει είναι ένα must για αυτό το παιγνίδι
- Visitor
26 Δεκ 2008 18:38 #22522
by
Replied by on topic τι προτεινετε?
Κι εγώ με keyboard μια χαρά την πάλεψα με τα τη δυσκολία στο easy (απλά δεν έβρισκα λόγο να ζοριστώ παραπάνω, το έβρισκα τελείως ανούσιο να βάλω μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας, αλλά πιστεύω θα τα καταφερνα και στα μεγαλύτερα επίπεδα αν ήταν ανάγκη).
Αν θυμάμαι καλά πάντως είχα αλλάξει λίγο τα κουμπάκια για να με βολεύουν. Νομίζω είχα βάλει τα πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά στα 8,5,4,6 του numpad και στα κουμπιά w,s,a,d αντίστοιχα + κάποιες άλλες αλλαγές όπως το κουμπί για τρέξιμο κτλ. Στην τελική πιστεύω, εάν έχεις παίξει οποιοδήποτε μέτριας δυσκολίας action game στο pc δε θα έχεις καμιά δυσκολία με το Fahrenheit.
Αν θυμάμαι καλά πάντως είχα αλλάξει λίγο τα κουμπάκια για να με βολεύουν. Νομίζω είχα βάλει τα πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά στα 8,5,4,6 του numpad και στα κουμπιά w,s,a,d αντίστοιχα + κάποιες άλλες αλλαγές όπως το κουμπί για τρέξιμο κτλ. Στην τελική πιστεύω, εάν έχεις παίξει οποιοδήποτε μέτριας δυσκολίας action game στο pc δε θα έχεις καμιά δυσκολία με το Fahrenheit.