Νέο adventure - Evlampia Romanova
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
13 Φεβ 2009 14:54 #23218
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Νέο adventure - Evlampia Romanova was created by Fallen Angel
Όπως και το Femme Fatale της Dasha Vasilyeva, έτσι και το Evlampia Romanova στηρίζεται σε μυθιστορήματα μυστηρίου Ρωσίδος συγγραφέος, αυτή τη φορά της Daria Dontsova. Οι πρώτες
screenshots
είναι ήδη διαθέσιμες, ενώ δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την κυκλοφορία της αγγλικής έκδοσης.
ΥΓ: Εμένα πάντως ο τίτλος του μου φέρνει στο μυαλό γνωστό άσμα και παρότι δε με παραπέμπει σε μυστήριο, ντέντεκτιβς, κ.λπ., μου κίνησε την περίεργεια.
ΥΓ: Εμένα πάντως ο τίτλος του μου φέρνει στο μυαλό γνωστό άσμα και παρότι δε με παραπέμπει σε μυστήριο, ντέντεκτιβς, κ.λπ., μου κίνησε την περίεργεια.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- moumiaq
- Spammer
Less
More
13 Φεβ 2009 16:02 #23225
by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Νέο adventure - Evlampia Romanova
Μα καλά Evlampia ? E v l a m p i a ? :shock:
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
13 Φεβ 2009 17:41 #23226
by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Νέο adventure - Evlampia Romanova
Μα δεν είναι κορυφή? Γελάω κάθε φορά που το βλέπω!! Αδυνατώ να πλάσω στο μυαλό μου "σοβαρή ηρωίδα" (πόσο μάλλον ντέντεκτιβ) με αυτό το όνομα. Και παρότι το συγκεκριμένο δεν ξέρουμε καν αν θα βγει τελικά και στα Αγγλικά, δεν άντεξα να μην το γράψω.
Μακάρι να βγει πάντως. Θέλω να δω όταν θα ακούμε in-game "Evlampia, it is of the outmost importance that you believe me" (ή κάτι τέτοιο σε σοβαρό κι επιτακτικό ύφος), αν εμείς θα σκεφτόμαστε χαζογελώντας "Ααχ, Ευλαμπίιιιια, η ασθένειά σου έγινε χρονίιια".
Μακάρι να βγει πάντως. Θέλω να δω όταν θα ακούμε in-game "Evlampia, it is of the outmost importance that you believe me" (ή κάτι τέτοιο σε σοβαρό κι επιτακτικό ύφος), αν εμείς θα σκεφτόμαστε χαζογελώντας "Ααχ, Ευλαμπίιιιια, η ασθένειά σου έγινε χρονίιια".
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
13 Φεβ 2009 18:20 #23228
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Νέο adventure - Evlampia Romanova
Χεχε, οκ κατανοητό, αν και όσοι έχετε παρακολουθήσει άλλο χώρο ψυχαγωγίας όπως το anime θα έχετε δει ονόματα όπως Fraw Brow, Lockon, Halleluiah και άλλα που τα κάνουν κάπως αστεία. Ωστόσο όταν βλέπεις χαρακτήρες και συμπεριφορές ή την γενικότερη ιστορία συνήθως χάνονται τα ονόματα [τουλάχιστον εγώ τα ξεχνάω] και μετά σου μένουν τα καλά του χαρακτήρα ή της ιστορίας.
Το συγκεκριμένο που αναφερθήκατε σαν εικόνα δεν είναι κακό από όσα είδα, απλά είναι too much καθημερινό και γενικά το απλό ντεντεκτιβικό μυστήριο είναι κάπως κοινότοπο στις μέρες μιας και στο 50-60-70 γράψαν τόσο πολλοί τόσο πολλά που πλέον είναι no-no θέμα για να ασχοληθείς μαζί του.
Που τον θυμήθηκες ρε FA τον Γιοκαρίνη [αυτός δεν το 'λεγε?]? . Χαχαχα!
Το συγκεκριμένο που αναφερθήκατε σαν εικόνα δεν είναι κακό από όσα είδα, απλά είναι too much καθημερινό και γενικά το απλό ντεντεκτιβικό μυστήριο είναι κάπως κοινότοπο στις μέρες μιας και στο 50-60-70 γράψαν τόσο πολλοί τόσο πολλά που πλέον είναι no-no θέμα για να ασχοληθείς μαζί του.
Που τον θυμήθηκες ρε FA τον Γιοκαρίνη [αυτός δεν το 'λεγε?]? . Χαχαχα!
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
13 Φεβ 2009 19:10 #23232
by giovanna
Replied by giovanna on topic Νέο adventure - Evlampia Romanova
Ε, έχω παίξει και παίξει παιγνίδια αλλά να παίξω και παιγνίδι με όνομα Ευλαμπία..ούτε και στα πιο τρελά όνειρα μου δεν το είχα φανταστεί. Πόσο να αντέξω ή έρμη άκου Ευλαμπία
- panagios
- Banned
Less
More
13 Φεβ 2009 20:00 #23239
by panagios
Replied by panagios on topic Νέο adventure - Evlampia Romanova
Ναι αλλα θα το αγορασεις.
Παιδες μην γραφετε για ΟΛΑ τα παιχνιδια διοτι η Τ θα το κλεισει το σπιτι της κανονικα σε λιγο καιρο.
Παιδες μην γραφετε για ΟΛΑ τα παιχνιδια διοτι η Τ θα το κλεισει το σπιτι της κανονικα σε λιγο καιρο.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
13 Φεβ 2009 20:11 #23240
by giovanna
Replied by giovanna on topic Νέο adventure - Evlampia Romanova
@panagios
Και λίγα λες με βλέπω έξω απο τον Παπασωτηρίου με ταμπελίτσα 'ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 1 ? ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΛΑΜΠΙΑ" δεν ακούγεται κακό. Αρχίζουν και μου μπαίνουν ιδέες
Και λίγα λες με βλέπω έξω απο τον Παπασωτηρίου με ταμπελίτσα 'ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 1 ? ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΛΑΜΠΙΑ" δεν ακούγεται κακό. Αρχίζουν και μου μπαίνουν ιδέες