Ceville
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
05 Μαρ 2009 18:43 #23752
by giovanna
Ceville was created by giovanna
Μόλις το παρέλαβα και μόνο ότι διάβασα ότι είναι ένα διαβολικό, πανέξυπνο adventure όπως τα Monkey island και Shrek, ξετρελάθηκα, λέτε να δούμε μια μεγάλη επιτυχία, για να δούμε
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- emmanuel
- Spammer
Less
More
05 Μαρ 2009 20:01 #23757
by emmanuel
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
Replied by emmanuel on topic Ceville
Εχθές το βράδυ πέρασα μια βόλτα από το VIDEORAMA της γειτονιάς μου για να νοικιάσω καμιά ταινία και είδα ότι το έχει φέρει! Αύριο το βράδυ θα το νοικιάσω και θα ασχοληθώ και εγώ μαζί του μέσα στο σαββατοκύριακο.
Η περιγραφή στο πίσω μέρος της DVD θήκης υπόσχεται γρίφους , γέλιο , χαρακτήρες και καταστάσεις που θυμίζουν τα Monkey Island αλλά...όπου ακούς πολλά κεράσια...
Η περιγραφή στο πίσω μέρος της DVD θήκης υπόσχεται γρίφους , γέλιο , χαρακτήρες και καταστάσεις που θυμίζουν τα Monkey Island αλλά...όπου ακούς πολλά κεράσια...
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
- Visitor
05 Μαρ 2009 21:01 #23758
by
Replied by on topic Ceville
αυριο θα το εχω στα χερια μου και θα δω. ομολογω πως οσο ενθουσιαζομαι με αυτο το monkey island + shrek, τοσο φοβαμαι οτι μπορει να ειναι μια αντιγραφη με στεγνο χιουμορ.
ελπιζω να μην ειναι ετσι και το παιχνιδι να ειναι οσο καλο οσο θα θελαμε ολοι
ελπιζω να μην ειναι ετσι και το παιχνιδι να ειναι οσο καλο οσο θα θελαμε ολοι
- alkapel
- Elite Member
Less
More
03 Απρ 2009 20:54 #24121
by alkapel
Replied by alkapel on topic Ceville
Παιδια το τερματισα το Ceville πριν απο λιγες μερες! Ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι, με γραφικα τυπου Ankh-Jack Keane. Αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν οι γριφοι του,αλλα και οι διαλογοι,η ιστορια και το χιουμορ του! Ελπιζω να βγει και δευτερο κατι που απ'οτι φαινεται θα γινει...